Bobocei de sept-oct 2008 (276)
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
Nocom super pozele...si iarna si primavara,ff frumos...si la sfarsit ati lasat copii la magazin??Se vede ca s-au simtit ff bine.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy_galro spune:
nocom ti-am mai spus si iti mai spun inca o data: sunteti o familie superba
lumi am mamica si hunisorii ei
ada sa stii ca asa sunt toti la inceput...plang de parca cine stie ce li s-ar intampla dar dupa 5 minute nu mai au nimic ca se iau cu jucariile si cu copiii si gata
dya parca la tine am vazut plus Winnie? de unde l-ai luat? adica l-ai comandat pe net sau l-ai gasit la voi in oras? sper sa nu gresesc
babytza spune:
Hello girls
Marti 13 ...o zi de kko Ne-a lasat balta bucatarul, fara preaviz. A dat un sms ca nu mai vine Noi il anuntasem ca e posibil ca la sfarsitul lunii sa inchidem daca nu mai merge , el a dat un sms .....nu mai am cuvinte, e urat cum a facut...
Cristina eu ori ii fac pane si ii mancam cu orez cu legume, ori ii fac cu spaghete si ii fac asa : ii decortichez, ii pun la calit cu putin ulei si usturoi si apoi dupa vreo 10 minute le pun si sos de rosii si condimente. Poti sa pui si putin dovlecel , ies super buni.
Paula felicitari pentru reusita !!!! Ai baiat mare !!!!!
Niko foarte frumos numele
Feli sunt inca prea mici ca sa iti faci griji ca nu interactioneaza cu alti copii. Momentan nu ii atrag. Asa e si david. Mai degraba se uita si se duce dupa cei mai mari, mai ales fete mai mari. Astora mai mici doar le cere/ia jucariile. Dar nu se joaca cu ei. Nu ii pasa de ei, daca sunt copii in parc, daca pleaca...etc. Doar ii priveste si le studiaza jucariile. Alea sunt interesante si poate le doreste si el putin
IAr despre adulti ce sa zic, daca se uita unul la el si lui nu ii convine , urla la el sa nu il mai priveasca
Pupici multi pentru Falkone Il si vad la biserica ...
Xor din fericire si-a revenit cu piciorusele. Asa ca am decis sa nu mai repetam analiza aia la sange , adica nu il mai intepam degeaba E bine copilul Multam de intrebare
Nocom tare frumos v-ati mai distrat ce frumoasa e poza cu bunicii si nepotii !!!!!! Si mi se pare foarte tare aia din benzinarie , ultima Sunteti o familie tare frumoasa
Si nice viloiu are vecinu sus in deal
Babytza si puiiValentina David
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Marti 13 ...o zi de kko |
same here, mi s-a ars prajitorul de paine + masina de calcat.... si am un maldar de haine de calcat. asa ca ma bag la citit o carte si-mi bag picioarele in calcat.
O zi buna!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Nocom, foarte frumoase pozele! Ce mari s-au facut copiii tai! Sint foarte draguti amindoi.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
laura, e cam nasol cu laptele la noi. la 1 an au renuntat la bibele de dimineata. acum la cel de seara.... pana acum vreo luna se mai trezeau noaptea cam de 2-3 ori fiecare si beau de fiecare data cam 90ml. eram cat de cat multumita. acum doar Edi se mai trezeste, dupa 05.00 si daca bea 90ml e mare lucru. chiar nu e ok si nu stiu ce pot sa fac... deja mancarea de dimineata si cea de seara le-o fac cu lapte, dar s-or plictisi si ei de cereale/orez/biscuiti/gris cu lapte mai mereu....
am incercat sa schimb si biberoanele, cu canute, e la fel. doar laptele sa-l schimb, dar eu nu vreau sa renunt la LP. mai incercam. in cele din urma, mai bine un fel de lapte decat deloc....
nocom, eu de ce nu pot vedea pozele??? nu se incarca pagina.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
babytza, pio, imi pare rau pentru ziua avuta!
dya, hai cu vestile alea odata!
si ptr cine vrea sa stie, eu iar ma laud cu primul canin, de data asta la Robi!
Xor spune:
Am admirat si eu "familia Nocom", s-au distrat de minune de Pasti.....Dariuta e inalta...ii ajung bunicului picioarele pana la genunchi cand o tine in brate....
Babytza - ma bucur ca e bine cu piciorusele...ati aflat macar de la ce a fost? Pt a evita pt alta data o astfel de sperietura...
Nikol - abia asteptam sa o cunoastem pe Kendra (inca 7 luni si gata)
Feli - Falkone...nazbatios ca totdeauna....
Claudinna - Mark l-a ascultat pe Avaluta cantand si s-a amuzat teribil....
Chiar mai sunt copii care vb atat de multe ca Razvan? Mark nu vrea sa repete nimic
luminita2008 spune:
yeah, in sfarsit, am vazut pozele, Nocom!
sunt superbe, voi o familie tare frumoasa iar tie iti iese optimismul prin toti porii!!
f faina poza cu Daria pe pajiste, printre branduse!!
le-am vizionat cu hunii, sa-i fi vazut ce vorbareti erau cand vedeau pozele cu copiii!
dyanira spune:
Pupici fetele care au intrebat de mine si un mare mare de tot pt Lumi.
Deci lucrurile stau cam asa am fost de la 10 pe la ISJ am fost mai intai la personal acolo mi-au spus ca singura solutie e sa gasesc eu pe cineva sa ma inlocuiasca din 1 mai apoi am mai asteptat o gramada ca sa intru la inspectorul general care mi-a promis ca va face tot posibilu sa ma ajute sa faca cumva sa fie bine si mi-a dat un termen 28 aprilie daca pana atunci nu se rezolva nimic din pacate in 1 mai va trebui sa merg la scoala.
Partea mai proasta e ca azi cat am fost eu plecata adica vreo 5 ore A a stat cu tati vreo 2 ore iar tati nu a mai putut sa stea si a venit ,,bua" sa stea cu el.A plans la greu cu ea nici un joc nu i-a convenit nici de papat nu a vrut nici macar fructe care lui ii plac nici suc dupa care e inebunit etc...Cand am ajuns eu pe la 3 cand m-a vazut a fugit in camera lui si se ascundea de mine.M-am dus sa il iau in brate si a inceput sa ma traga de par si sa zgaraie si se uita atat de urat la mineOff off ce ma fac eu fetelor cu el???
Si inca ceva mai vroiam sa va zic aseara a venit la mine o colega cu sotul ei pe care A nu a mai vazut-o in ideea sa rezolv ceva cu ea.Ei bine A a marait intr-una daca cumva vroiau sa se apropie de el chiar plangea cam la fel face cu toti adultii in special cu barbatii si cu oamenii in varsta.Nu socializeaza deloc cu adultii nu stiu de ce
M-am intins cat o placinta ma pun sa citesc mai cu atentie ca doar am frunzarit si revin.
Ah si am o rugaminte care ma ajuta sa sparg butoiul ca mi-e ca ma duc la fundul lui
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR