Bobocei de sept-oct 2008 (276)
Raspunsuri - Pagina 23
nikolici spune:
nerantula Ramane Cezara?Bine asta dc nu a dat din nou rateu la tine Iosup
.Am eco la el in iunie, pana atunci o sa ma urmareasca dr.
Azi am fost la ea, sa vedem analizele cum au iesit si cica sunt la limita cu antigenul de hepatita, trebuie sa refac analizele, cand ma intorc.Am intrebat-o daca se pozitiveaza cumva hepatita asta, ce riscuri da sarcinii, mi-a spus ca doar ca nu voi putea naste natural ca exista risc de infestare, plus nu voi putea alapta, bebelusul va fi imunizat la nastere si eu pe de-a ntregul sarcinii.
Nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta acum, ca o iau pe campii, mai ales ca am facut si dublu test pt. care am alte emotii.O sa incerc sa ma relaxez si sa las problemele pentru cand ma intorc.
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Acum va pup pe toate si sa ne "revedem " cu bine, o sa mai intru eu si de acolo macar sa va citesc.Pupici si va multumesc pentru urarile de drum bun.Sa ne recitim sanatoase.
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Lumi felicitari pentru primul canin !!!!!! 
Angelyna uff uff sa va iasa repede si sa scapati de febra si toate neplacerile 

Xor dr mi-a zis ca la febra/frisoane a fost toata nenorocirea. A facut intindere musculara si probabil dupa ce a mers si a vazut ca il doare, a refuzat el pur si simplu sa mai mearga pana nu i-a trecut durerea de tot. S-a protejat cica
De prevenit nu stiu cum am putea, doar daca se mai intampla sa aiba frisoane sa ii fac frectie imediat, chiar si cu japca (pentru ca nu ii mai place la masaj)
piolici imi pare rau ca si tu ai avut o zi nasoala . La minede obicei mrti 13 e de kkt, dar azi a fost chiar nasoala.....
Am inchis rulota.....
Chiar nu ne permiteam acum sa angajam un alt bucatar. Vedem ce altceva putem face. Suntem in ..... pana peste cap :((
Dya tin pumnii sa se rezolve, sa mai poti sta cu puiul acasa 

Dragul de el, ti-a simtit lipsa cat ai fost plecata si ti-a aratat ca e suparat pe tine cand te-ai intors 
Ma bag si eu la spart butoiul ala, ca daca intru si eu....nu mai iesim de acolo ![]()
![]()
Nerantula bine ca ai scapat cu masina !!!!! Caprioara mica si gingasa 

![]()
Mimihoo tare mult ma bucur ca azi a fost mai bine
Ti-am zis eu ![]()
Ada pentru tina am un buchet mare de floricele ca sa rezisti pana o vei scoate la capat cu Teo
si multi pupici evident 

Nikolici drum bun, distractie placuta , concediu linistit 

Babytza si puii
Valentina
David
abe spune:
Nikolici drum bun si distractie placuta!
Nocom frumoase poze, tare faina familie!! pe unde ati fost? prin Apuseni cumva?
mami de Maria si
10+
Paula-Laura spune:
Buna!
Raportam si noi o noua zi la gradinita incheiata cu bine, parca ar mai fi stat cu copii cand m-am dus sa il iau pe la 12,30. In plus a si mancat la pranz acolo, toata ciorbita si ceva piure
Mimihoo te-ai hotarat daca o dai pe Sofia la program lung sau scurt? Si Mihnea ii zambeste cu toti dintii lui Florin ![]()
Nikolici distractie placuta si zbor usor!
Dyanira lasa butoiul in pace, ca nu il ajuta pe Andrei
Si eu cred ca trebuie sa il obisnuiesti cu Bua treptat. Ea vine des pe la voi pe acasa?
Nocom mai zic o data: sunteti o familie tare reusita 
Babytza
sper sa inceapa sa va mearga afacerea. Poare termina lumea mielul si da iama in chinezesc ![]()
Piolica deci pana la urma nu e atat de rau 13, nu? 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
Xor
, stiu ca e mai rarut, dar mi-s si intr-o pasa proasta
Babytza imi pare tare rau, poate poate reusiti sa o scoateti la cap
Niko drum bun si sa va intoarceti cu bine 
Lumi felicitari pentru canin, trimite-ti si la noi un dram de noroc![]()
Paula-Laura ma bucur ca ii merge bine lui Mihnea la gradi
Dya lasa butoiul in pace
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nerantula spune:
Nikolici, calatorie frumoasa va doresc, sa va intoarceti sanatosi si plini de amintiri senzationale! Cat despre analiza, nu te stresa, trebuie refacuta. Sigur e alarma falsa!
Nu stiu daca ramane Cezara, dar am intrat si noi in jocul fetelor ... om vedea cum o iesi pana la urma! ![]()
Angelynna, cred ca e tare greu, mami, dar curaj, sunt numai 4 canini!
Bine ca nu e ceva grav, asta o sa treaca si o sa fie mai papacioasa Crinuta apoi, ca doar are cu ce! 
Babytza, imi pare tare rau sa aud ca nu v-a mers afacerea
, e greu tare pe vremurile astea, poate macar cea cu unghiutele sa fie de super-succes! Tin pumnii! 
Pio, cheer up, maine e cu totul alta zi!
Paula, ce bine ca e fain la voi la cresa!
Iar Mihnea vad ca e pus numai pe fapte frumoase: doarme singurel, papa bine .. e baiat mare, ce mai! Numai bine in continuare va doresc!
Mimihoo, se pare ca si la voi e din ce in ce mai bine Sofie, ce bine! Imi pare rau de tati, transmite-i din partea mea multa sanatate .. o fi si in asta ceva bun, ca sta mai mult cu tine acasa ![]()
Ada, e complexa treaba cu gradi la voi .. bine macar ca sunt scurte crizele si in rest e binisor Teo .. poate se va obisnui si el curand! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
abe spune:
babytza sper sa reusiti totusi cu afacerea si sa nu inchideti! din cate retin, sper sa nu gresesc, e vorba de o chestie oarecum mobila, nu? poate puteti sa schimbati locatia, poate ajuta...
ange imi pare rau de starea nasoala! nu te lasa si iesi repede din ea!
mami de Maria si
10+
Paula-Laura spune:
Angelynna, stai mami departe de butoi
Ada, multa bafta cu Teo, sa gasiti cea mai buna cale de comunicare 
Nerantula, da, parca a crescut deodata Mihnea si nu mai e bebelus, e baietoi
Multumim d eurari, va dorim si voua tot binele! Sa stii ca Mihnea si Gruia se intalnesc destul de des in parc (cand sunt cu bunicile)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nocom spune:
Nikolici va doresc sa aveti parte de cel mai minunat concediu EVER!!! 
Sa spargeti toti banii imprumutati si nu numai pe distractie si amintiri super faine!!! DRUM BUN!!!
ange, paula multumesc 
abe da, in Apuseni am fost. Au socrii acolo o cabanuta si cand avem mai multe zile libere dam o fuga pe acolo...
, e tare tare frumos pentru copii...... Multumesc 
ange, dya, babytza daca va vad pe laga butoi pun batuta pe voi!!!
Aveti grija, nu vreti sa va puneti cu mine!!! ![]()
Mimihoo, paula ma bucut tare, dar taaaare mult ca puiutii s-au obisnuit asa de repede la gradi!!!!
Sunteti niste fericite!!!! 
Mimihoo dar nu se incurca Sofia cu picimea ha? Direct la antrenorul de sport....
. Ffff tare!!!