Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"
Raspunsuri - Pagina 4
plateea spune:
neata, fetele... fluturim, fluturim, sau sam sa-nceapa saptamana noua???
sa nu dati cu rosii, eu vin cu intrebari. abia v-am alergat, v-am ajuns, las intrebarile, si cum maine si marti am treaba, pun pariu ca nu va ajung iarasi pana in we urmator.deeeeci:
are cineva incalzitor de biberon auto de la primii pasi? in cat timp incalzeste, si cat tine cald? io am vazut la 50 de lei si nush daca face banii aia.
pampersii... nr 3 am vazut cu aloe, si care tin 12 ore. care-s mai buni? ca am vaga impresie ca trecem si noi la nr 3 cat de curand!
bre... voi va opriti din pus poze cu pufuleti superbi, sau ma imbolnaviti pe mine cu capul, si ma secati de lacrimi la ce cupii mumosi avem???
cris.d... ce gazela, domle...
nu mai zic nimic, merg sa mananc, mi-e vesnic foame...
aaa... mai pleaca cineva cu bb de 4 luni minim 500km in concediu? sau eu-s singura mama loca?
pt mamici si pt bebici!
mii de scuze ca nu reusesc sa fiu mereu aici sa raspund nominalizat... uneori ma simt asa aiurea, ca nu-s la i si nu particip la discutii...
PLUS: medalii onorifice frumoaselor si sexoaselor cu multe stelute! u go, girls! vedeti ce-nseamna sa nu dati la pompa???
una peste alta, sunt cu voi dinan in pasti, si mi-e constant dor de voi. vin ele si vremuri mai bune, cand umplu de una singura capitole intregi, nu???
PS... fetele pt raspunsuri. si cele din trecut, si anticipat pt cele de azi si cele care vor urma.
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
ana_g spune:
plateea, scutecele cu aloe miros groaznic!!! serios....sunt bune, nu am ce zice, dar miros infiorator, intr-una aveam senzatia ca a facut kk, serios, ma inducea in eroare mirosul ala groaznic. da, am repetat groaznic, asta ca figura de stil , sa accentuez ideea!
mama lui STEFAN
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea pampersii... nr 3 am vazut cu aloe, si care tin 12 ore. care-s mai buni? ca am vaga impresie ca trecem si noi la nr 3 cat de curand! Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Noi folosim de doua zile nr. 3 (fara aloe!) si sunt foarte ok. Noroc ca i-am incercat, ca tot insistam cu nr.2 si nu intelegeam de ce se unge de kk pana la gat, ca la cat se frichinea, la spate iesea 'bucuria' din pampers si se ungea toata. La fiecare schimbat trebuia sa schimbam si hainele.
Si parca fusese discutia zilele trecute...la noi pachetul de 96 bc costa 58 de lei.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
cris_mario spune:
mamidepuiuti...pai da fara ca am avut 3 copii permanent in preajma,dk nu era unul,era celalalt si tot asa
oani bn ai revenit...uff ce sperietura ati tras...,ma bucur ca ti-ai gasit bunatati romanesti
andre_lina asa reactionezi mama la suparare???atat treaba...si mai erai si supi..off
yasmine...offf ce vesti proaste,multa sanatate
rebiana,felicitari,a crescut bine micuta
cris.d multam de vesti lorex si eu ma intrebam ce e cu ea
alecsa e tare scump bb si a crescuuut
mamidepuiuti super haios radu cu bunica...ce explicatie logica
nikole exact asa e si mario...nu asculta aproape deloc imi pare rau k a facut temperatura micuta
andre_lina te invidiez cat te plimbi...super HR/Afi
gata cap 26
andr_lina imi pare rau de problemele pe care le ai
bea super pozele..am si pomi superbi
roxy nu mai baga in seama toate....
onitza sper sa treaca problemutzele de la sani
ioana,rosu in gat????off multa sanatate
mamidepuiuti,ruxitasper ca le-a trecut supararea bebeilor
tanaion
ayanna super raspuns,ms m-a voi folosi si eu de el..si te rog as vrea si eu cartea aceea
haircut,eu subscriu la ceea ce ti-a spus cris.d
am ajuns la msj-ul in kre spuneam k intru sambata sa recuperez
cris.d ,m-am imbolnavit de peisaje ,dar tu esti superba...aratai super bine si akm esti super,dupa 2 nasteri
mamidepuiuti si eu ma gandesc cu groaza la sanii mei dupa ce voi termina alaptatul
onitza le-ati luat destule nasilor ,vor fi multumiti
haircut e tare scumpa Maia
mitumac,felicitari a crescut super bine bb
catalutza sa treaca ranile
roxy,ar fi fain sa le faci tu eu as fi curioasa sa te vad mireasa
alexutzzza felicitari ptr cumparaturi wow!!! ce cadouri scumpe ati oferit nasilor
evyme felicitari si voua ptr cumparaturi..125?? nu e mult
ayanna super tare bancul ,i-l dau si eu sotului sa-l citeasca
catalutzaa crescut fff bine micuta nu avem voie abdomene?? tu ai nascut normal sau ceza??
lorex,imi place ideea cu colajul,iar referitor la ce fac eu te invit si iti dau cuvantul meu de onoare k eu atat treaba fac,cat scriu aici si va spun,iar referitor la siecs,nu am mai prestat de miercuri(copiiii)
gata cap 27,dar nu mai sta micuta ptr 28
imi plac titulaturile lui mamidepuiuti si alexutzza,nikole....parca la ele e cv nou pe akl...
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ale1212xa sa ne laudam si noi: www.youtube.com/watch?v=VNo3AJasHYY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VNo3AJasHYY ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
ayanna_xem spune:
Cris_mario, cartulica cu pricina o gasesti pe mail-ul comun.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
plateea spune:
ana, ayanna,
cris.m... uau, ce ai recuperat...!
inca o intrebare din categoria "sunt blonda!": am cmparat ieri o tetina nuk de latex si in loc de supapa anticolici avea o... taietura de jumate de cm. am dus-o inapoi, crezand ca e defecta. toate de pe raft erau la fel. sunt eu tuta, sau e defectlotul de tetine de la auchan???
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris_mario spune:
alexutzzza nu ma supar,chiar ma gandeam k va cam stresez cu asta
bubu e tare frumusel raul si mami
evyme,alexutza felicitari ptr stelute
mamidepuiuti m-am distrat pe cinste cu live-ul vostru
ayana esti superextra talentata
evyme e tare scump bb...iar poze cu piciorusul lui si cel al lui tati e tare
carmita
cris.d ma bucur ca ai gasit pe cnvms ca ia intrebat de mine
mariucasara ce copii minunati ai
bea multam de retete
ana e tare dulce bb stefan
rlcsanador,multa sanatate
larisel fetele sunt minunate...
vreau si eu sa en vedeeeeeem,sa alegem un loc unde sa poata veni majoritatea din Buc
sper ca a iesit bn botezul gargaritului si al ginerelui
gata cap 28,acum ma retrag,maine 29
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
la pag asta am fc niste poze..hainele mele incerc sa vad daca le au pe site...cica au site...se vad ale lui jiji...pe care am dat 68 ron http://community.webshots.com/album/576857786Lfskpc?start=12 Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine..... |
sunt super,sa le purtati sanatosi
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel XELA, te dadusem missing in action...si la mine 'ajutoarele' de uichend inseamna efort in plus ptr mine, nu stiu cum se face. dar macar ati baut cafeaua aia undeva sau...acasa? DECENUELA, cred ca am okit vesta gri pe site, nu si panta, dar mi-am facut o idee. au la colectii poza 18 o camasa mov misto, poate mere? CRIS M, uelkom bec. uitasem ca ai zile dedicate cu tati, si pe tine te dadusem disparuta LARISEL, bafta sa mearga metodele, oricare, ca sa scapati de stres. si noi avem iar bubitze, a treia oara de la nastere; iar au trecut in 3 zile de dermocare cu apa termala. o sa mai incerc si eu cu taratze. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
o printesa grabita...