LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu mi-am dat seama ca multe lucruri nu le face Andrei pentru ca-s eu puturoasa.De exemplu, eu vorbeam cu el, dar cand aveam ceva de zis, in rest taceam...In afara de celebrul "aua" cu care ma gratuleaza fiul meu si acum, si de atat de britanicul "this", nu oracaia brotacul meu nimicde-aia, sincer, n-am scris pe forum mai iute, ca-mi era si rusine cand citeam progresele alor vostri.Eu, lenesa mare, nu-i aratam obiecte, nu-i aratam ochii, gura etc...si Tandala tandalea

Ei bine, de cand o avem pe tanti, lucrurile s-au schimbat radical: femeie cu rabdare de fier, tanti si-a luat vijelioasa pe umeri povara aducerii odraslei in lumea bebelusilor civilizati.Si s-a apucat tanti a noastra de repetat cat era ziua de lunga: mama, tata, papa, apa...Nu toate odata, ci cate un cuvant pe zi...Ce sa va spun ca intr-o saptamana avea vocabular baiatu'...Intre timp, tanti a continuat dresajul( cum zice rautatea de barbatu-meu) si tanarul nostru face pa, da salut, se face ca tuseste...progresul e evident ( numai noi stricam programul, ca in week-end ne facem de cap si revenim la lenevie

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Buna fetelor,

Am pus si eu cateva poze cu copii

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

2 minuni frumoase.

dragastoasa de

Sunt foarte frumosi!!!!
Eu acum am vazut pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

a plecat mutzu singurel in picioruseeeeeeeeee; cativa pasi.... dar s-a lasat cu distractie maxima si muuulte pupaturi; incarc acum filmuletul (da' cica mai are juma de ora).... pana atunci cateva poze facute dupa filmulet (deci calitate naspa.... da' merge mutzu domle!!!!!!!... mai conteaza calitatea???)
PS scuzati tinuta complet "nesexoasa"... adica strampisorii... da' daca l-a apucat mersul cand ne-am intors de afara, nici macar n-am apucat sa-l schimb

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

SIMINA, s-a lamurit misterul, ca eu nu ti-am dat mesaj,era cuscra. Da'' iti dau daca vrei. In schimb, iti dau un

INA, eu eram stresata stresatelor la capitolul "copilul meu nu face". Intr-o vreme o luasem rau pe aratura si o "dresam" cum zice Anaan cu "unde-s ochii", "uite catelu", ham ham, etc. Am lasat-o mai moale, pt ca vad ca Ana e vesela si comunica in stilul ei. Ii mai arat chestii, dar ocazional, cand ne lovim de ele. Nici Ana nu arata nimic, sau ma rog, arata, dar la stilul haotic, arata spre masa si incepe sa faca "aaaa". Nu zic de vorba, ca nu zice nimic decat mama. O sa ii mai arat si eu una alta, ca m-am lenevit in ultima vreme cam tare, recunosc. Eu zic totusi sa nu te stresezi, copilul vede, aude si baga la cap, nu trebuie neaparat sa faca ceva cand vrei tu. Exemplu: niciodata nu i-am aratat Anei in mod voit ce se face cu cheile. Asta seara am ajuns acasa si taica-su a lasat cheile pe cuier. Ea umbla, patruped evident, prin hol. S-a dus la cuier, s-a ridicat, a luat manunchiul de chei si tot patruped s-a dus la usa, unde s-a ridicat si a inceput sa le duca spre yala. Si pe cuvant daca i-am aratat vreodata treaba asta. Dar ne-a vazut pe noi si cand i-a venit a executat si ea. Ochii si toate cele i le-am aratat de n ori si nu le arata neam. Asa ca stai calma

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Denisa, mi se pare titi sa pregatesti papa pt. tatic si bebic; pardon, copilash Am vazut pozele, cum le-as fi putut rata? Credeam ca mai ai, asa cum ne-ai...ameninat!

Eeeee, daca m-ai provocat, am ales cateva pozici din ce am si am urcat pe picasa si anunt eu cand mai pun. So, cateva pozici

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Wow ce cornulet delicios !!
Super si rochita !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

a plecat mutzu singurel in picioruseeeeeeeeee; cativa pasi.... dar s-a lasat cu distractie maxima si muuulte pupaturi; incarc acum filmuletul (da' cica mai are juma de ora).... pana atunci cateva poze facute dupa filmulet (deci calitate naspa.... da' merge mutzu domle!!!!!!!... mai conteaza calitatea???)
PS scuzati tinuta complet "nesexoasa"... adica strampisorii... da' daca l-a apucat mersul cand ne-am intors de afara, nici macar n-am apucat sa-l schimb

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Felicitari!Eu nu reusesc sa deschid pozele, dar te cred pe cuvant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

felicitari Mutzu !!

InaPreda, Alexandra arata unele chestii cum ar fi ochii si cateva jucarii pt ca astea i le-am mai repetat eu, dar mai ales mama
In schimb , cum zicea si Pisik, face chestii care nu i le-a aratat nimeni sau nu i le-a zis, de ex zilele trecute i-a zis mama in germana sa-i aduca papucii de casa si i-a adus, Pisi deja era disperat cum o sa vorbeasca ea ? 2 limbi deodata ?
Seara eu vorbeam cu bunica mea la telefon si ii povesteam (tot in germana) ce a facut pisicuta noastra, cand am rostit cuvantul magic papuci de casa iar s-a dus dupa ei
Asa ca multe chestii le invata de te miri de unde si altele le pricep ei da' n-au chef sa le faca

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Asa sa incepem.....

Diana, felicitari , sa te ti dureri de spate de acu .

Denisa, pupam frumusica si asteptam si restul pozelor.

Fetele vrem si noi maine in parc, supune-ti aici mai multe detali sau da-ti un PM cu coordonate .

Tare bine mai prine forumul asta ca eram in pana de idei cu mancarea si acu am vazut reteta de dovlecei umpluti si o sa o punem in parctica. Bianca parca tu ai zis nu , multu de idee!!
Azi am mancat omleta impreuna si a fost yamiiiiii , si tot de azi trecem si la Lapte Junior ca doar suntem mari de acum .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

felicitari Mutzu !!

Pisi deja era disperat cum o sa vorbeasca ea ? 2 limbi deodata ?

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Am admirat-o pe Adela: cata distinctie si eleganta!!!. Trebuie sa apara Ilinca sa ne explice ca exact asa trebuie sa arate un om al legii

Mergi la inceput