LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas, vezi ca iti dadui PM

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Sa va zic ce am facut azi. Am fentat meditatia (sau, ma rog, ea m-a fentat pe mine ) si m-am dus la minipetrecerea de Pasti de la serviciu. Piticul a adormit in taxi si cand am ajuns era fresh, asa ca s-a jucat cucu-bau cu shefa, a alergat pe holuri, a trantit usi, a smoocit radiatorul directorului, a furat mancare de pe masa... Ce mai, ne-am distrat tare tare... Cand ma intorc la serv cred ca iau salariu de merit

Spre seara m-am intalnit cu o fata de la topicul Monti si ne-am plimbat prin 23 (daca n-ati vrut prin IOR, na, v-am inselat), piticul meu a cartografiat si parcul ala, sa fie sigur ca nu-i scapa nimic s acum astept niste coordonate de intalneala pt maine. O suna cineva si pe Leeloo?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Denisa, mi se pare titi sa pregatesti papa pt. tatic si bebic; pardon, copilash Am vazut pozele, cum le-as fi putut rata? Credeam ca mai ai, asa cum ne-ai...ameninat!

Eeeee, daca m-ai provocat, am ales cateva pozici din ce am si am urcat pe picasa si anunt eu cand mai pun. So, cateva pozici

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Inapreda, nush ce sa zic, al meu nu arata cu degetul, ci cu toata mana; banuiesc ca important e sa iti comunice cumva ce vrea. Daca tu intelegi din privirea lui sau stiu eu ce alte metode ai, nu are nevoie sa iti arate cu degetul.

Despre articolele de pe DC... s-a mai revoltat si Dyana candva. Mie mi se par cam... glossy, adica unele sunt binisor documentate, altele sunt pe principiul "multa lume spune ca... crede ca...", adicatelea cam nestiintifice.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui novus
Noi inca nici nu avem olita

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Nici noi

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

noi avem dar e pe post de jucarie

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Ian NU VREA sa arate nimic cu degetul.
Cine mai e in situatia asta???
Azi, cred ca, efectiv, i-am parut sonata copilului tot insistind cu "unde-i nasu'?, "care-s okii?"

Nici Adela nu-mi arata unde-s diversele kestii (mai putin jucariile, daca o intrebi de jucarii se duce imediat la cosh ), in skimb toata ziua intreba "ata?". aratand cu degetelul spre cate un lucru, dupa ce ii spui ce e ala, trece mai departe: "ata?", "ata?", "ata?", pana nu mai poti... ca o ia de la capat.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:

Am uitat ce era mai important; de aseara, de cind am citit, aici, pe DC, imi sta pe creier: in articolul "semnele autismului" scrie ca un semn de identificare precoce a acestei maladii NASHPA ar fi "Copilul nu vorbeste (mormaie) - pe limba lui, nici nu arata obiectele pana la 12 luni"

noi.

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor dragi, voi ma complexati pe viata: saptamana trecuta Monnvas cu stevia, acum Ina cu leurda...nici nu stiu cum arata, ce sa le mai si gatesc

stiu ca arata ca si o frunza d efloare lacramioara. scuze daca gresesc

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Tufata draga, da' nu-i greu deloc; tre' doar sa stii cind mergi de acasa ce vrei sa cumperi; de exemplu...leurda; cind ajungi la piata si vezi pe vreo masa "ceva planta" pe care nu reusesti nicicum s-o identifici in baierele memoriei tale, iei un aer inocent si intrebi:
-Asta ce-i?
-Leurda!
TA NAAAAAAAAAAAAAA! Ti se pare greu????

Da' musai sa intrebi "asta ce-i?" si IN NICI UN CAZ " asta-i leurda?" ca eu am patit-o o data cu frunzele de telina:
-Asta-i telina?
-Da.

Si, de fapt, era leustean

Citat:

Fetelor dragi, voi ma complexati pe viata: saptamana trecuta Monnvas cu stevia, acum Ina cu leurda...nici nu stiu cum arata, ce sa le mai si gatesc

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Da, da, si mai ales sa intrebi inainte sa cumperi, nu ca mine, la sfarsit... cand am aflat ca pastarnacul meu era de fapt patrunjel, "dar n-am vrut sa va contrazic"...

(7.03.2009)

S-a notat.Joi ma lansez in piata si aplic procedeul...sa vedem ce-o iesi...ca, daca i-oi prepara ceva buruieni Andreiosului, voi sunteti de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Am uitat ce era mai important; de aseara, de cind am citit, aici, pe DC, imi sta pe creier: in articolul "semnele autismului" scrie ca un semn de identificare precoce a acestei maladii NASHPA ar fi "Copilul nu vorbeste (mormaie) - pe limba lui, nici nu arata obiectele pana la 12 luni"

Azi, cred ca, efectiv, i-am parut sonata copilului tot insistind cu "unde-i nasu'?, "care-s okii?"

Si: voua cum vi se pare articolele publicate pe DC?
Mie multe mi s-au parut..proaste si prost documentate sau neargumentate etc. etc Or fi strugurii acri, pentru mine si deraiez de pe sine?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Nici Andrei nu arata nimic, dar nu-mi fac griji, de comunicat, comunic cu el...il vad ca intelege multe lucruri; stai calma, unele articole sunt chiar aiurea, cum era ala cu cezariana, o tampenie, in opinia mea

Mergi la inceput