LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**
Raspunsuri - Pagina 19

Anaan spune:
Fetelor dragi, voi ma complexati pe viata: saptamana trecuta Monnvas cu stevia, acum Ina cu leurda...nici nu stiu cum arata, ce sa le mai si gatesc
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Anaan spune:
In seara asta, eu am avut meditatii, iar bebe a fost cu tati la plimbare cu masina ( ca vremea e urata pe aici). Grozav s-au mai distrat ei doi!...dar mie mi-a fost un dor...de-abia asteptam sa vina acasa
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Pisik ![]() ![]() Unde are loc marea intalnire de maine???? intrebare pot pune smantana in loc de iaurt la reteta de chec???? ....am uitat sa pun ouale si-a iesit o mare catastrofa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Eu ti-am dat mesaj!!!

Monica mami de

(7.03.2009)

Monnvas spune:
citat din mesajul lui inapreda Adrisimo, ![]() ![]() Denisa, vrem poze cu "copilasul" ca, vorba 'ceea, "ce-i in mina, nu-i minciuna" ![]() Anaan, multu' pentru ponturile tale de mami gospodina. ![]() Mai tufetelor, tot pove' voi acolo de vase yena; exista vase yena MICI PENTRU BEBELUSI? Sau folositi din alea "normale" cum are tot omu' pe linga casa? Inseamna ca mincati si voi mincare de bebelusi??? ![]() ![]() Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
Mai, sunt si unele mai micute, sa zic cam cat o portie pt un om mare. Eu in ala ii fac. Nush cat are diametrul, apreciez ochiometric vreo 12 cm.
Monica mami de

(7.03.2009)

inapreda spune:
Tufata draga, da' nu-i greu deloc; tre' doar sa stii cind mergi de acasa ce vrei sa cumperi; de exemplu...leurda; cind ajungi la piata si vezi pe vreo masa "ceva planta" pe care nu reusesti nicicum s-o identifici in baierele memoriei tale, iei un aer inocent si intrebi:
-Asta ce-i?
-Leurda!
TA NAAAAAAAAAAAAAA! Ti se pare greu????
Da' musai sa intrebi "asta ce-i?" si IN NICI UN CAZ " asta-i leurda?" ca eu am patit-o o data cu frunzele de telina:
-Asta-i telina?
-Da.
Si, de fapt, era leustean
citat din mesajul lui Anaan Fetelor dragi, voi ma complexati pe viata: saptamana trecuta Monnvas cu stevia, acum Ina cu leurda...nici nu stiu cum arata, ce sa le mai si gatesc ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

inapreda spune:
Monnvas, saru' mina; m-oi duce miine in recunoastere; musai, tre' sa avem si noi oarisce castronele de yena; sper sa si gasesc ca tare mi-ar placea sa-i fac si eu niste bunatati lui Ian.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda Tufata draga, da' nu-i greu deloc; tre' doar sa stii cind mergi de acasa ce vrei sa cumperi; de exemplu...leurda; cind ajungi la piata si vezi pe vreo masa "ceva planta" pe care nu reusesti nicicum s-o identifici in baierele memoriei tale, iei un aer inocent si intrebi: -Asta ce-i? -Leurda! TA NAAAAAAAAAAAAAA! Ti se pare greu???? Da' musai sa intrebi "asta ce-i?" si IN NICI UN CAZ " asta-i leurda?" ca eu am patit-o o data cu frunzele de telina: -Asta-i telina? -Da. Si, de fapt, era leustean ![]() ***
Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
Da, da, si mai ales sa intrebi inainte sa cumperi, nu ca mine, la sfarsit... cand am aflat ca pastarnacul meu era de fapt patrunjel, "dar n-am vrut sa va contrazic"...

Monica mami de

(7.03.2009)

novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Fetelor dragi, voi ma complexati pe viata: saptamana trecuta Monnvas cu stevia, acum Ina cu leurda...nici nu stiu cum arata, ce sa le mai si gatesc ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Idem

Dar eu mi-am facut scenariul deja: merg in piata la babutele mele, imi las ochelarii de soare pe nas si le intreb daca au leurda , ma ajuta ele sigur

Mami lui

inapreda spune:
Am uitat ce era mai important; de aseara, de cind am citit, aici, pe DC, imi sta pe creier: in articolul "semnele autismului" scrie ca un semn de identificare precoce a acestei maladii NASHPA ar fi "Copilul nu vorbeste (mormaie) - pe limba lui, nici nu arata obiectele pana la 12 luni"
Ian NU VREA sa arate nimic cu degetul.
Cine mai e in situatia asta???
Azi, cred ca, efectiv, i-am parut sonata copilului tot insistind cu "unde-i nasu'?, "care-s okii?"
Si: voua cum vi se pare articolele publicate pe DC?
Mie multe mi s-au parut..proaste si prost documentate sau neargumentate etc. etc Or fi strugurii acri, pentru mine si deraiez de pe sine?
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!