LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Fetelor dragi, voi ma complexati pe viata: saptamana trecuta Monnvas cu stevia, acum Ina cu leurda...nici nu stiu cum arata, ce sa le mai si gatesc

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

In seara asta, eu am avut meditatii, iar bebe a fost cu tati la plimbare cu masina ( ca vremea e urata pe aici). Grozav s-au mai distrat ei doi!...dar mie mi-a fost un dor...de-abia asteptam sa vina acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Pisik pt mesaj.

Unde are loc marea intalnire de maine????

intrebare pot pune smantana in loc de iaurt la reteta de chec????
....am uitat sa pun ouale si-a iesit o mare catastrofa, iar acum nu mai am iaurt

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Eu ti-am dat mesaj!!!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Va pup momentan, ca declansam operatiunea "balaceala"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Adrisimo, ca impartasiti experimentele culinare cu noi.

Denisa, vrem poze cu "copilasul" ca, vorba 'ceea, "ce-i in mina, nu-i minciuna"

Anaan, multu' pentru ponturile tale de mami gospodina.

Mai tufetelor, tot pove' voi acolo de vase yena; exista vase yena MICI PENTRU BEBELUSI? Sau folositi din alea "normale" cum are tot omu' pe linga casa? Inseamna ca mincati si voi mincare de bebelusi??? Akum, poate, par prostana, dar zau cum nu pot sa inteleg cum poti gati o tir' de mincarica pt. bebe in ditai oloiu'

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mai, sunt si unele mai micute, sa zic cam cat o portie pt un om mare. Eu in ala ii fac. Nush cat are diametrul, apreciez ochiometric vreo 12 cm.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufata draga, da' nu-i greu deloc; tre' doar sa stii cind mergi de acasa ce vrei sa cumperi; de exemplu...leurda; cind ajungi la piata si vezi pe vreo masa "ceva planta" pe care nu reusesti nicicum s-o identifici in baierele memoriei tale, iei un aer inocent si intrebi:
-Asta ce-i?
-Leurda!
TA NAAAAAAAAAAAAAA! Ti se pare greu????

Da' musai sa intrebi "asta ce-i?" si IN NICI UN CAZ " asta-i leurda?" ca eu am patit-o o data cu frunzele de telina:
-Asta-i telina?
-Da.

Si, de fapt, era leustean

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Fetelor dragi, voi ma complexati pe viata: saptamana trecuta Monnvas cu stevia, acum Ina cu leurda...nici nu stiu cum arata, ce sa le mai si gatesc

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Monnvas, saru' mina; m-oi duce miine in recunoastere; musai, tre' sa avem si noi oarisce castronele de yena; sper sa si gasesc ca tare mi-ar placea sa-i fac si eu niste bunatati lui Ian.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufata draga, da' nu-i greu deloc; tre' doar sa stii cind mergi de acasa ce vrei sa cumperi; de exemplu...leurda; cind ajungi la piata si vezi pe vreo masa "ceva planta" pe care nu reusesti nicicum s-o identifici in baierele memoriei tale, iei un aer inocent si intrebi:
-Asta ce-i?
-Leurda!
TA NAAAAAAAAAAAAAA! Ti se pare greu????

Da' musai sa intrebi "asta ce-i?" si IN NICI UN CAZ " asta-i leurda?" ca eu am patit-o o data cu frunzele de telina:
-Asta-i telina?
-Da.

Si, de fapt, era leustean

Citat:

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Da, da, si mai ales sa intrebi inainte sa cumperi, nu ca mine, la sfarsit... cand am aflat ca pastarnacul meu era de fapt patrunjel, "dar n-am vrut sa va contrazic"...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Idem
Dar eu mi-am facut scenariul deja: merg in piata la babutele mele, imi las ochelarii de soare pe nas si le intreb daca au leurda , ma ajuta ele sigur

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important; de aseara, de cind am citit, aici, pe DC, imi sta pe creier: in articolul "semnele autismului" scrie ca un semn de identificare precoce a acestei maladii NASHPA ar fi "Copilul nu vorbeste (mormaie) - pe limba lui, nici nu arata obiectele pana la 12 luni"

Ian NU VREA sa arate nimic cu degetul.
Cine mai e in situatia asta???
Azi, cred ca, efectiv, i-am parut sonata copilului tot insistind cu "unde-i nasu'?, "care-s okii?"

Si: voua cum vi se pare articolele publicate pe DC?
Mie multe mi s-au parut..proaste si prost documentate sau neargumentate etc. etc Or fi strugurii acri, pentru mine si deraiez de pe sine?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput