LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
L-am admirat pe Lucian cu piticii si pe Mutzu la dezmotare , frumosi foc baietii astia !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Io am un vas de yena mititel, mai baby-size asa... dar nu l-am prea folosit, ca de cele mai multe ori Adela se potriveste la gusturi cu tati... (mai putin in ceea ce priveste merele... ) asa ca le fac la amandoi |
Asa am si eu, de obicei punem pe juatate in el si e numa' bine !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
inapreda spune:
Novus, suna ce ai pove' tu acolo despre gulii; poate incerc miercuri ca miine papam leurda cu ou
Denisa, mi se pare titi sa pregatesti papa pt. tatic si bebic; pardon, copilash Am vazut pozele, cum le-as fi putut rata? Credeam ca mai ai, asa cum ne-ai...ameninat!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
novus spune:
Referitor la suptul degetului, si Alexandra il suge dar doar pe unul anume si doar cand ii e foame sau somn asa ca nu incerc sa o dezvat si nici nu vad cum as putea
Apa bea din pahar sau canuta si e foarte incantata de treaba asta, face aaaah dupa ce bea !!
Mihaela, drum bun sa ai catre Bucuresti si intalneala placuta cu fetele, abia astept pozele
frumoasele !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, suna ce ai pove' tu acolo despre gulii; poate incerc miercuri ca miine papam leurda cu ou |
Da, e bun bun, am mancat amandoua !!
Leurda suna bine dar cum se face ? ca si spanacul
Am implinit 1 anisor !
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus Noi inca nici nu avem olita Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Nici noi
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan
Nici noi Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Atunci, m-am linistit !!
Am implinit 1 anisor !
inapreda spune:
EZACT!
citat din mesajul lui novus
Da, e bun bun, am mancat amandoua !! Leurda suna bine dar cum se face ? ca si spanacul Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus InaPreda, omleta eu o fac fara ulei , in teflon Oul la noi are succes maxim cu spanac, cum imi place si mie, altfel nici nu am incercat Astazi am avut in meniu gulii umplute , delicioase Se scobesc guliile si se umplu cu carne tocata de vitel si putin orez, ce se scoate din ele se amesteca cu smantana si marar si se face ca un sos alb, bun bun Mai citesc... Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
No, maine fac si eu gulii ( mai ales ca noi multa vreme i-am zis lui Andrei "gulia"- deci e predestinare curata)
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
inapreda spune:
M-am grabit ca fata mare la maritat.
De fapt, tre' sa pui mai putin usturoi, pt. ca leurda are gust de usturoi; pt. Ian cred ca nu o sa pun deloc; de fapt, o sa ma orientez la fata locului, dupa degustare
citat din mesajul lui novus
Da, e bun bun, am mancat amandoua !! Leurda suna bine dar cum se face ? ca si spanacul Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!