LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva; cit despre doctori...numai "de bine"

Gianina, wow! Noi ne "laudam" cu un sfertuc de dintzuc! Felicitari voua si multa rabdare noua.

Floric, din cite stiu, banana poate avea efectul invers celui scontat. bebe babuin. PS. Nici noi n-am facut inca vaccinul

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Pisik, multu' pentru idei. Eu il scot pe Ian cind are muci. De fapt, stam afara mai non stop daca nu ploua si nu bate vreun "alizeu"

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou !!

Ne-am vaccinat cu succes (cel de 1 an ca asa suntem noi decalate) si peste 1 luna facem ROR-ul asa ca are tim sa uite Alexandra ce i-a facut d-na doctor, oricum nu a tinut supararea decat vreo 5 minute

Sa vedem ce am retinut pana acum:

Anaan, teribila povestea sarcinii tale, eu eram convinsa ca ai pierdut ingerasul la inceputul sarcinii
Toata stima pt modul cum ai trecut peste aceasta incercare si taria cu care privesti doar inainte

Bianca, asa face si Alexandra mai nou de vreo saptamana, ma cauta de titi cum zice ea, e asa haioasa cum se uita sub tricou
In seara asta adormita cum era i s-a parut ca au disparut si s-a pus pe plans
Va asteptam la Deva

InaPreda, omleta eu o fac fara ulei , in teflon
Oul la noi are succes maxim cu spanac, cum imi place si mie, altfel nici nu am incercat
Astazi am avut in meniu gulii umplute , delicioase
Se scobesc guliile si se umplu cu carne tocata de vitel si putin orez, ce se scoate din ele se amesteca cu smantana si marar si se face ca un sos alb, bun bun

Mai citesc...

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Pisik, eu ii dau lui Ian apa din cana normala (en fin, cu ceva animalute/dracusori/vacute/magarusi, nu stiu exact) dupa fiecare masa de legume. Pe el il distreaza tare si nu refuza; e drept ca se muruieste tot dar, oricum, alta treaba n-am decit sa-l schimb ca doar de'aia are o garderoba mai "diversificata" decit a lu' tat' su

Referitor la suzi: ce gindesc eu, a expus foarte bine Bianca

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Dannah, eu nu i-am facut inca ROR-ul lui Ian si, desi, nu sint inca "in clar", cred ca o sa i-l fac, pina la urma; tu ce argumente ai?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

cu olita, nu stiu ce sa zic; ne asezam pe olita dupa fiecare masa (de vre-o saptamana doar dimineata si la pranz ca ne-am cam fixat aici) si prestam ce-i de prestat. Bine-nteles ca ne uitam si aplaudam (cand avem ce) insa mai avem muuult pana ajungem la performantele lui mutzu sa cerem singurele si sa nu facem decat la olita kk

Noi inca nici nu avem olita

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Mai tufetelor, tot pove' voi acolo de vase yena; exista vase yena MICI PENTRU BEBELUSI? Sau folositi din alea "normale" cum are tot omu' pe linga casa? Inseamna ca mincati si voi mincare de bebelusi??? Akum, poate, par prostana, dar zau cum nu pot sa inteleg cum poti gati o tir' de mincarica pt. bebe in ditai oloiu'

Io am un vas de yena mititel, mai baby-size asa... dar nu l-am prea folosit, ca de cele mai multe ori Adela se potriveste la gusturi cu tati... (mai putin in ceea ce priveste merele... ) asa ca le fac la amandoi

Cat despre poze... o sa ma straduiesc sa urc macar pozele pe care le am de la dezmotzare (trebuie sa mai primesc de la cineva, dar nu am ajuns...) si pun link. Ultimele urcate sunt astea, la care cred ca am trimis deja linkul...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Si eu sint disperata rau sa mai slabesc dar sotu' e la basket si, taman acum, in timp ce te citesc, eu halesc in pat: fasole alba, simpla, din conserva peste care am pus o conserva de ton in suc propriu; mare gospodina sint, nu? Mi-e ciuda ca maninc aiurea, daca m-as ingrasa de la bunatati, zau ca nu mi-ar parea rau

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

mai fetelor revin si subliniez: e foarte greu la servici
pai stiti voi ce m-am mai sacrificat eu astazi?
am avut un alt coleg de sarbatorit si , desi sunt o maaare mancacioasa de prajituri, pot sa spun ca , cu mari sacrificii am reusit sa gust 2/3 din felurile de prajituri aduse
asa-i ca-i tare greu, nuuu?

ce cure de slabire?
imi propun de ceva timp sa mai slabest 3 kg si cu evenimente de genul asta nu reusesc si pace
si asta noapte chiar ma gandeam ca ce bine-ar fi daca m-as putea abtine sa gust doar din jumatate din prajituri

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Bianca, eu tin legatura cu Novus si cand apari la Deva, ne prezentam si noi
Ps. Novus, ma anunti, da?

Normal ca da

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Nu stiam ca te pricepi SI la dinti
La noi cum e? A iesit unu' la 11 luni si de atunci...pauza! Doctorita zice ca...e normal

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Gianina, voi oricum sunteti inainte de medie cu maselele, asa ca nush ce sa proorocesc Dar mai aveti inca 12 si ati scapat, plus caninii

Si-asa mama ma bate la cap ca i-au iesit prea repede dintii si va avea probleme cu dantura de parca as putea sa-i cimentez sa stea acolo in gingie Bine, ma bate ea la cap cu multe, si cu olita ma innebuneste, si cu mancarea (ca de ce nu ii mai pasez ) etc. etc. etc. Dar, parafrazand, that's what mums are for

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput