LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Ziua buna, fete si bine v-am gasit!
Nu pierd aproape niciun mesaj de-al vostru, vizionez poze cu cei mai frumosi ghiocei, dar cand ma hotarasc sa scriu, vad ca nu am poze noi cu Razvan (de la Pasti, de ex., cand iarasi i s-a taiat motul, de data asta de catre nasa adevarata care abia atunci a reusit sa vina)...nici acum nu am poze, dar totusi vreau sa-i raspund lui FLORIC, cu diareea. Razvan a tot facut si el figuri din astea, am observat ca ceaiul de sunatoare ii face f f bine, pe langa smecta si regim. Sper sa isi revina repede Raru'
Bianca, eu tin legatura cu Novus si cand apari la Deva, ne prezentam si noi
Ps. Novus, ma anunti, da?
Sper sa revin curand si cu poze.
Dyana, Mutzu e bestial

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Aoleuuuu era sa uit sa-mi felicit si aici ginerele ca la telefon l-am urat deja :

PETRU

1 AN

Cuscro

Cu intarziere, ne alaturam si noi cu urari de la multi ani pentru sarbatorit si flori pentru mamica lui!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Eu am terminat de gradinarit, am mai plantat niste floricele,mi-a luat ceva timp ca sunt incepatoare, nu va spun ce maini am ca nu mi-am pus manusi, dar data viitoare stiu sa numai fac asa. Lucian nu s-a lasat mai prejos si m-a ajutat si el cu cea putut: a aruncat cu pamant, a mai sapat putin cu mainile si a mai adunat si putina iarba ca doar am baiat harnicut, si arata ca un porcusor

koko: te-am sunat ieri sa ne intalnim in parc, dar aveai telefonul inchis, poate reusim data viitoare cand vin sa ne vedem, poate chiar la o intalnire cu Bianca daca tot ajunge prin Constanta.

Iuca: frumosi tare copilasii tai, si Lucian isi suge degetelul, dar mai mult cand e somn, daca se intensifica suptul inseamna ca are o suferinta si e de obicei de la dinti, din tot ce am citit pana acum, metode de dezvatare sunt cam putine, eu astept sa treaca si faza cu dantura si intarcatul de la tatica care o sa fie cat de curand si apoi o sa aplic metode.

Ramona: suntem alaturi de tine sa treaca cat mai repede timpul si ne gasesti aici ori de cate ori te simti singurica

Am pus cateva pozici de ieri din parc, tare i-a mai placut la pitic:
http://picasaweb.google.ro/symona0323/Aprilie#

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Pisik pt mesaj.

Unde are loc marea intalnire de maine????

intrebare pot pune smantana in loc de iaurt la reteta de chec????
....am uitat sa pun ouale si-a iesit o mare catastrofa, iar acum nu mai am iaurt

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

OLISOR, daca vrei sa venim la tine... o sa fim multe!

Vineri io nu poci, pentru ca ne vine o tanti de la Paris sa ne tzina cursuri

Nici noi nu putem vineri, ca ne intoarcem pe metereze la Targoviste... Inca nu am terminat "lucrarile"... Dar la intalneala de maine... ne-am baga. Revin cu intrebarea, are careva drum prin Tei?

Si apropos de "lucrari", fetele din Titan, aveti vreun vecin care vinde un apartament cu 3 camere?
Ariiiiiiiiiiiis!!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Ce sa mai zic, ma bucur de ce am!

o mamica fericita si curajoasa

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Maine tati are deplasare la Galati. Daca stiam mai din timp o amanam pe tanti care vine la curatenie si veneam si noi sa vedem gasca. Desi e cam obositor si dus si intors in aceeasi zi, dar faceam sacrificu asta. A zis tati insa ca sigur mai are drum la Galati lunile astea si atunci nu va mai ratam

va asteptam

floric fa urgent prg la dofor si ptr mine

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Am pus cateva pozici de ieri din parc, tare i-a mai placut la pitic:
http://picasaweb.google.ro/symona0323/Aprilie#

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

ce pitici pupaciosi

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, multi pupici, intotdeauna est "pe faza" si ma scoti din impas. Eu ii mai pun oul in spanac, ai incercat? Lui Ian ii place mult; si mie, de altfel Azi am fost la piata sa iau urzici dar nu am gasit si am luat leurda; e tare buna si asta.

Cind plecati din Cluj? Sau, la intoarcere din tari straine, va mai opriti in Cluj?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Adrisimo, ca impartasiti experimentele culinare cu noi.

Denisa, vrem poze cu "copilasul" ca, vorba 'ceea, "ce-i in mina, nu-i minciuna"

Anaan, multu' pentru ponturile tale de mami gospodina.

Mai tufetelor, tot pove' voi acolo de vase yena; exista vase yena MICI PENTRU BEBELUSI? Sau folositi din alea "normale" cum are tot omu' pe linga casa? Inseamna ca mincati si voi mincare de bebelusi??? Akum, poate, par prostana, dar zau cum nu pot sa inteleg cum poti gati o tir' de mincarica pt. bebe in ditai oloiu'

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput