LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
Fetelor, va pupacesc, io ma retrag acum; mai intru diseara. Sa imi ziceti si mie unde e intalneala cu Mihaela, ca io vin direct de la coafor nici nu mai trec pe-acasa sa ma spal, ca ma uita Dumnezeu in cada (voua nu vi s-a intamplat niciodata sa adormiti in cada?).
OLI imi lasi si mie pe pm nr tau de tel? Sencs.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Gianina, voi oricum sunteti inainte de medie cu maselele, asa ca nush ce sa proorocesc Dar mai aveti inca 12 si ati scapat, plus caninii
Si-asa mama ma bate la cap ca i-au iesit prea repede dintii si va avea probleme cu dantura de parca as putea sa-i cimentez sa stea acolo in gingie Bine, ma bate ea la cap cu multe, si cu olita ma innebuneste, si cu mancarea (ca de ce nu ii mai pasez ) etc. etc. etc. Dar, parafrazand, that's what mums are for
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gianina34 spune:
monnvas - cred ca maselele sunt inaintea noastra si nu invers
pe la 4 luni am fost la stomatolog pentru ca se zareau in gingie si imi era frica sa nu fie vorba de altceva
cu olita, nu stiu ce sa zic; ne asezam pe olita dupa fiecare masa (de vre-o saptamana doar dimineata si la pranz ca ne-am cam fixat aici) si prestam ce-i de prestat. Bine-nteles ca ne uitam si aplaudam (cand avem ce) insa mai avem muuult pana ajungem la performantele lui mutzu sa cerem singurele si sa nu facem decat la olita kk
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
Pisik06 spune:
BIANCA, intr-un mod asemanator cu tine am scapat si eu de bibe si suzi. Nu stiu exact ce varsta aveam, peste 2 ani cred si tata mi-a spus o poveste cum ca doar copiii mici mai tin suzi si beau cu tetina, dar copiii mari beau din canita si nu mai au suzi si dupa ce mi-a facut el teoria copiilor mari m-a intrebat daca vreau si eu sa fiu fetita mare si eu evident cu toata gura "daaa". Atunci am pus cu manuta mea bibele si suzile intr0un sac si am fost la ghena, unde le-am dat drumul satisfacuta, ca eu sunt fetita mare. Evident ca seara a fost jale in primele zile, dar apoi am uitat
Asta stiu din povesti, nu am chiar memorie de elefant
GIANINA, din ce sa mai slabesti maica, auzi la ea? Pai poate sa te mai ingrasi, ca altfel trebuie sa iti punem pietre in buzunare cand sufla vantu mai tare
Abia astept si eu intalneala maine. O verific pe Ana non-stop, febra nu are, de tusit sau stranutat nu, muci parca nu mai are asa. Am vb cu dr si mi-a zis ca e posibil sa fie de la vant, de la polen, adica si ceva reactie alergica. Mi-a zis sa ii pun Oftamezone si doar daca se ingroasa si coloreaza mucisorii sa pun Oftamezone N. Si mi-a dat si Zyrtec, ca e anti-alergic. Sper ca pana maine sa fim in forma, ca daca le ratam pe frumoasele Mihaela si Maria ma enervez rau.
Ana doarme, ne bagam si noi un pic in patuc, ca sotul a fost in deplasare si a venit mai devreme.
Nu venim in IOR ca vremea nu e prea grozava si as vrea sa mai stam un pic la adapost.
Maine tati are deplasare la Galati. Daca stiam mai din timp o amanam pe tanti care vine la curatenie si veneam si noi sa vedem gasca. Desi e cam obositor si dus si intors in aceeasi zi, dar faceam sacrificu asta. A zis tati insa ca sigur mai are drum la Galati lunile astea si atunci nu va mai ratam
Am fugit
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Anaan spune:
Merci, fetelor, de suport!Ei, sa nu va ganditi ca nu am si eu momentele mele, dar in primul rand este Andrei, si, tocmai din iubire mare-mare pentru el, nu cred ca ar fi bine sa aiba o mama trista.Asa ca ne bucuram de fiecare moment, fiindca mie, orice s-ar fi intamplat, sa-l am pe el mi se pare o minune!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gianina34 spune:
anaan -
pisik - esti tu o dulcica asa ca de obicei numai ca realitatea e un pic alta (o mai maschez eu cu una alta dar ...)
pupacim ana sa se faca bine de tot sa nu ratati intalneala
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
Anaan spune:
Referitor la suzeta si suptul degetului: Andrei le-a "practicat" pe amandoua si nu am incercat in niciun fel sa-l opresc. De vreo trei-patru luni s-a lasat, el singur fara vreo interventie de-a mea. Eu as spune ca asta nu e varsta interdictiilor de genul asta...ca , ganditi-va, tufete,is mici si ei si lumea e asa de mare si de infricosatoare uneori...
Anaan spune:
Pisik, sa se faca Ana bine!Eu recunosc ca am o maaare slabiciune pentru ea
mihaelacg spune:
fetele, ne vedem maine da?
nu stiu unde dar ne vedem da?
unde apare olga, o sa aparem si noi
parca vin ;la bucuresti sa ma intalnesc cu voi, nu la spital
e de bine starea asta a mea.
si abia astept sa ne vedem.
pisik, stai maine acasa, vii alta data la galati sa fim si noi acasa, bine?
plec ca am praji in cuptor
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Pisik06 spune:
ANAAN
MIHAELA, pai ce, nu vii sa te intalnesti cu noi? Mai ai si aota treaba?Ne aduci prajiiiiiiii
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente