LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Legat de SUZI - eu tocmai am incercat sa o culc fara - nici gand! Si Mara e suzidependenta, recunosc ca am abuzat si noi. O linisteste, altfel baga degetul in gura. Nu adoarme fara. Dar incep sa ma tem pentru dintii de sus, p[arca vin un pic in fata...sper sa nu i se deformeze! Cum se scapa la 1 an de suzi? Ca nu intelege daca-i explici...

pai tocmai asta e ideea, ca nu se renunta acum la suzi pentru ca inca nu stiu alt mod de auto-linistire. Si urmeaza un an extrem de greu si frustrant pentru ei...
asa ca... trecem la cumparat suzi de 1 an

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

...mai este cineva pe aici care nu i-a facut copilului ROR-ul? M-am hotarat sa nu-l fac si vroiam sa stiu daca sunt singura..

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

de ce sa nu-l faci?

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Din punctul meu de vedere riscurile sunt mai mari din cauza vaccinului decat din cauza acestor 3 boli "ale copilariei", pe care toti le-am facut. Vaccinul este esociat cu aparitia autismului, cel putin parintii din asociatia americana a copiilor autisti il incrimineaza. A fost infirmat oficial zvonul, dar daca exista un risc, cat de mic - prefer sa nu mi-l asum! In plus - pana de curand era optional, deci ce se intampla cu copiii care nu l-au facut? Nimic!

E alegerea fiecaruia, eu sunt mai fricoasa de felul meu.

Stati ca inca nu am anuntat pediatra, trebuie sa-mi pregatesc speech-ul si sa ma astept la o ploaie de mustrari!

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buna dimineata!

Elementul de noutate este ca... nu mai avem bebe, ci copilash!

sa va traiasca!!

dragastoasa de

Multumim!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anaan si pt tine, cum ai reusit sa treci peste suferinta! Toata admiratia pt tonusul tau actual!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si noi ne confruntam cu o usoara suzidepenedenta, deocamdata suntem in stadiul in care peste zi daca nu o vede nu o cere, dar la somn ii musai. Nu am de gand sa fac nimic pana nu ii ies toate maselele.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

monnvas -cate masele trebuie sa iasa in viitorul apropiat (sa zicem pana la 1 an jumatate)? ca eu nu m-am lamurit din ce-am citit
si macar sa stiu cam la ce sa ma astept

avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ma pun si io la vorbit cat ma tzine memoria (deci nu tare mult!!)
-Anaan, ce groaznic, deci tu practic l-ai pierdut pe fratiorul lui Andrei la 35 de saptamani! (tot baietzel, nu?) Cand ziceai de sarcina gemelara ma gandeam ca ai fost ca mine, cu unul pierdut la 8-9 saptamani, nu asa, ca ai dus sarcina pana la final, ofof...
-Iuca, asa comori sa tot ai, sunt grozavi impreuna. Daaar: lasa fata in pace, la ce-ti bati capul cu dintii de pe-acum? Eu inca din brosura (foarte tare!) primita la maternitate am citit ca suzeta sau degetele NU pun problema deformarii danturii pana hat spre 3 ani. Daca a inceput sa-si duga frecvent de cateva zile, are un discomfort pe care asa si-l inlatura, nu e nimic de "devzatzat" aici.
- Bianca, ce simpatic Vladimir...no, Phiphi nu cere niciodata tzitzi prin gesturi, adica doar cateodata se uita asa, sugestiv la mine, si-si suge degetul. Ziua suge inainte de somnic, dar daca suntem afara adoarme singura in carucior. Pana acum am batut un record de 9 ore fara alaptat (am fost toata ziua p' afara), Sophiphi n-a suferit, n-a cerut dar eu m-am intors acasa cu tzitzele pietrificate, n-ati vrea sa stiti senzatiile:)))
Of, deja am uitat la ce subiecte mai vroiam sa-mi dau si io cu parerea! Neurooonuuu'!
A, pupici la Brisuca incercata si la toti copilasii bolnaviori sau convalescenti.
Poate mai imi amintesc ceva pe parcurs!:))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

mai fetelor revin si subliniez: e foarte greu la servici
pai stiti voi ce m-am mai sacrificat eu astazi?
am avut un alt coleg de sarbatorit si , desi sunt o maaare mancacioasa de prajituri, pot sa spun ca , cu mari sacrificii am reusit sa gust 2/3 din felurile de prajituri aduse
asa-i ca-i tare greu, nuuu?

ce cure de slabire?
imi propun de ceva timp sa mai slabest 3 kg si cu evenimente de genul asta nu reusesc si pace
si asta noapte chiar ma gandeam ca ce bine-ar fi daca m-as putea abtine sa gust doar din jumatate din prajituri

avem 11 luni

Mergi la inceput