LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**
Raspunsuri - Pagina 14
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannnah Legat de SUZI - eu tocmai am incercat sa o culc fara - nici gand! Si Mara e suzidependenta, recunosc ca am abuzat si noi. O linisteste, altfel baga degetul in gura. Nu adoarme fara. Dar incep sa ma tem pentru dintii de sus, p[arca vin un pic in fata...sper sa nu i se deformeze! Cum se scapa la 1 an de suzi? Ca nu intelege daca-i explici... |
pai tocmai asta e ideea, ca nu se renunta acum la suzi pentru ca inca nu stiu alt mod de auto-linistire. Si urmeaza un an extrem de greu si frustrant pentru ei...
asa ca... trecem la cumparat suzi de 1 an
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
dannnah spune:
...mai este cineva pe aici care nu i-a facut copilului ROR-ul? M-am hotarat sa nu-l fac si vroiam sa stiu daca sunt singura..
Bebelusa Mara 23 martie 2009
dannnah spune:
Din punctul meu de vedere riscurile sunt mai mari din cauza vaccinului decat din cauza acestor 3 boli "ale copilariei", pe care toti le-am facut. Vaccinul este esociat cu aparitia autismului, cel putin parintii din asociatia americana a copiilor autisti il incrimineaza. A fost infirmat oficial zvonul, dar daca exista un risc, cat de mic - prefer sa nu mi-l asum! In plus - pana de curand era optional, deci ce se intampla cu copiii care nu l-au facut? Nimic!
E alegerea fiecaruia, eu sunt mai fricoasa de felul meu.
Stati ca inca nu am anuntat pediatra, trebuie sa-mi pregatesc speech-ul si sa ma astept la o ploaie de mustrari!
Bebelusa Mara 23 martie 2009
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
sa va traiasca!! dragastoasa de |
Multumim!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Anaan si pt tine, cum ai reusit sa treci peste suferinta! Toata admiratia pt tonusul tau actual!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Si noi ne confruntam cu o usoara suzidepenedenta, deocamdata suntem in stadiul in care peste zi daca nu o vede nu o cere, dar la somn ii musai. Nu am de gand sa fac nimic pana nu ii ies toate maselele.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gianina34 spune:
monnvas -cate masele trebuie sa iasa in viitorul apropiat (sa zicem pana la 1 an jumatate)? ca eu nu m-am lamurit din ce-am citit
si macar sa stiu cam la ce sa ma astept
avem 11 luni
Ilinca_M. spune:
Ma pun si io la vorbit cat ma tzine memoria (deci nu tare mult!!)
-Anaan, ce groaznic, deci tu practic l-ai pierdut pe fratiorul lui Andrei la 35 de saptamani! (tot baietzel, nu?) Cand ziceai de sarcina gemelara ma gandeam ca ai fost ca mine, cu unul pierdut la 8-9 saptamani, nu asa, ca ai dus sarcina pana la final, ofof...
-Iuca, asa comori sa tot ai, sunt grozavi impreuna. Daaar: lasa fata in pace, la ce-ti bati capul cu dintii de pe-acum? Eu inca din brosura (foarte tare!) primita la maternitate am citit ca suzeta sau degetele NU pun problema deformarii danturii pana hat spre 3 ani. Daca a inceput sa-si duga frecvent de cateva zile, are un discomfort pe care asa si-l inlatura, nu e nimic de "devzatzat" aici.
- Bianca, ce simpatic Vladimir...no, Phiphi nu cere niciodata tzitzi prin gesturi, adica doar cateodata se uita asa, sugestiv la mine, si-si suge degetul. Ziua suge inainte de somnic, dar daca suntem afara adoarme singura in carucior. Pana acum am batut un record de 9 ore fara alaptat (am fost toata ziua p' afara), Sophiphi n-a suferit, n-a cerut dar eu m-am intors acasa cu tzitzele pietrificate, n-ati vrea sa stiti senzatiile:)))
Of, deja am uitat la ce subiecte mai vroiam sa-mi dau si io cu parerea! Neurooonuuu'!
A, pupici la Brisuca incercata si la toti copilasii bolnaviori sau convalescenti.
Poate mai imi amintesc ceva pe parcurs!:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
Gianina34 spune:
mai fetelor revin si subliniez: e foarte greu la servici
pai stiti voi ce m-am mai sacrificat eu astazi?
am avut un alt coleg de sarbatorit si , desi sunt o maaare mancacioasa de prajituri, pot sa spun ca , cu mari sacrificii am reusit sa gust 2/3 din felurile de prajituri aduse
asa-i ca-i tare greu, nuuu?
ce cure de slabire?
imi propun de ceva timp sa mai slabest 3 kg si cu evenimente de genul asta nu reusesc si pace
si asta noapte chiar ma gandeam ca ce bine-ar fi daca m-as putea abtine sa gust doar din jumatate din prajituri
avem 11 luni