LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**
Raspunsuri - Pagina 13
Bianca2503 spune:
PISIK, eu am zis dovlecei umpluti ca ardeii sunt mai amarui.
Asa,legat de supt.
Mai fete, voi va faceti probleme ca nu renunta la biberon? Pai eu ce sa mai zic ca nu renunta la tzatze? Deja imi baga mana pe sub bluza si ma trage de ele. Acum cateva zile, cand eram la Iasi, i-am dat sa manance si dupa ce a terminat imi arata ca ii e somn (punea capul pe pat) dupa care imi baga mana pe sub bluza si tot asa. In plus a inceput sa zica tzstzs....
Eu zic sa nu va mai stresati atat. Cand eram mica si eu eram fan suzi. De fapt nu suzi ci tetina. Le rodeam si apoi luam alta. Pe la vreo 3, vrand sa ma dezvete ai mei de tetina mile-au pus intr-un sertar in care eu umblam. Cum rodeam una ma duceam singura sa o arunc si apoi stiam locul si tot singura imi luam alta (dar retineti-aveam 3 ani, adica pricepeam cat de cat ce e cu lumea asta).
Intr-o zi eram doar cu tata acasa si trebuia sa aruncam tetina ca era roasa si urata. Am mers impreuna si am aruncat-o la gunoi dupa care am mers tot impreuna sa luam alta. Deschid sertarul...si surpriza, tocmai aruncasem ultima tetina. Asa ca daca nu am mai avut ce sa iau nu am mai supt. Si repet...aveam 3 ani!
Ce sa priceapa un copil de un an ca nu e frumos sau ca mai stiu eu ce. Asta e distractia/modul dealint/ de linistire. Mai dati-le un ragaz.
Iar cu biberonul la fel...sa priceapa cat de cat. O sa renunte usor cand o sa vada ca voi beti direct din cana si vor vrea si ei la fel.
Am un prieten a carui fetita a baut laptele din biberon pana la 3.5 ani. Intr-o dimi s-a facut ca nu ii mai gaseste tetina sa i-o puna. "si au inceput amandoi sao caute". Nu au gasit-o, bineinteles. Si pana la urma i-a spus fetitei "bea si tu asa acum, ca nu o mai gasesc". Si a baut. Apoi i-a luat canuta cu cioc si a baut din aia. Dar si ea era mare.
Gianina34 spune:
bianca - ca tare bine ne mai ridici moralul
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
saby spune:
Neata la pranz !!
Dupa o noapte destul de agitata am avut macar norocul sa doarma Maia pana la 11 , asa ca m-am odihnit si eu.
Pisigri am vazut pozele cu Pisilinca care e absolut delicioasa asa cum cred ca a fost si tortul , are o fetisoara asa dulce de-ti vine s-o mananci, ma bucur mult ca am vazut-o .
Diana vazut si mutzu la dezmotat in trici cea noua care ca de obicei te vrajeste cu ochisorii lui
Despre mancare, azi ii dau si eu pt. prima oara omleta pe care m-am gandit sa o fac pe teflon cu putina branza sa cascaval.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Gianina34 spune:
noi inca mai avem de asteptat muuult pana la albus, miere... din astea permise peste 1 an
laptele de vaca il taiem de pe lista inca 1 an asa ca ne luptam mai departe cu laptele nostru special
avem 11 luni
Gianina34 spune:
saby - tinem pumnii sa ai succes cu omleta
avem 11 luni
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! Elementul de noutate este ca... nu mai avem bebe, ci copilash! |
sa va traiasca!!
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Floric Neatza, fetele! Inainte sa ma vaicaresc, o intrebare...Nu am prins ideea, dar Bianca e in vreun circuit prin tara??? Si vine la Galati? Cand, unde, cum??? Nu de alta, dar sa imi trag niste operatii estetice sa arat si eu a macar 25 |
programeaza-te repede la doftor ... ne anunta bianca cand ajunge prin gl
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Floric De 2 zile ii dau doar orez fiert, banana si branza prospata. Si ceai de menta. Aaa, si Hidrasec. |
incearca si cu smecta
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Ana doarme si nici nu stiu ce sa fac, iar am dilema daca sa o scot sau nu afara, m-am saturat de chestia asta. Nu e nici bolnava (nu ca as vrea sa fie, Doamne fereste!), nici perfect sanatoasa |
de ce sa nu o scoti afara? mai naspha e cand bate vantul sau este ceata,ploaie sau ger... in rest.....
dragastoasa de
dannnah spune:
FLORIC-si Mara are probleme cu kk, exact la fel. E scaun moale(n-as putea spune ca diaree), cu mucus si face aproximativ dupa fiecare masa. Am fost la doctor, i-am facut coprocultura, examen parazitologic, n-are nimic. Doctorul mi-a dat ceva cu probiotice, sa-i regleze flora intestinala. M-a intrebat daca a vomitat, daca a facut febra. Nu e cazul. Nu stiu nici eu ce are, mie mi se pare ca nu retine nimic din mancarea care o primeste, imediat dupa masa face kk...parca a si slabit un pic. Din cauza asta tot aman vaccinul de 1 an, sa fie ok cand il face.
O fi de la dintisori, ii ies 4 deodata.
Legat de SUZI - eu tocmai am incercat sa o culc fara - nici gand! Si Mara e suzidependenta, recunosc ca am abuzat si noi. O linisteste, altfel baga degetul in gura. Nu adoarme fara. Dar incep sa ma tem pentru dintii de sus, p[arca vin un pic in fata...sper sa nu i se deformeze! Cum se scapa la 1 an de suzi? Ca nu intelege daca-i explici...
Bebelusa Mara 23 martie 2009