Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!
Raspunsuri - Pagina 21
Laura Ioana spune:
Off, Roxaniciule
Ce mizerabili! Nush ce sfat sa-ti dau...sper sa faci asa cum va fi cel mai bine pt tine si pt familia ta!
Roli
tot timpul te doare capul cand se schimba vremea? Vai, cat de nasol! Si nu exista nimic sa previna treaba asta?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
aurel_cris spune:
Emilia sa iti traiasca fetita,felicitari.
Ginnette ce idioti,eu zic ca sa incepi sa cauti in alta parte job,imi dau seama ca nu este asa usor dar sa nu ai surprize mai urate de la ticalosi.
Roli imi pare rau ca ai asa probleme cu durerile de cap,multa sanatate.
Miri ati ajuns acasa?
Stancutza nu ne-ai mai zic nimic de Sofiuca.Ce mai faceti?
Ven va tin pumni pentru operatia in mai,te cred ca esti ingrijorata daca va fi fara anestezie.
Elle sper ca astazi vei fi acasa cu Anna scumpa.
Ma duc sa pap ceva caci a adormit gaza.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Vroiam sa intreb: mai sunt clopoztei care dorm in patut cu gratii? (ma refer la cei care n-au fost mutati din motiv de fratior/surioara) Eu as vrea s-o mut pe buburuza; i-am zis sa dormim in patul mare si a zis 'nu, Ade doane in patul alb' - e d'ala de la IKEA. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Daria nu mai doarme in patut de mai bine de juma' de an. a dormit singura in patul mare iar acum doarme cu tati pe canapea. am incercat sa o culc in patutul fara gratii dar nu a vrut decat cateva nopti, apoi doar in patul mare.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
Daria
Iulia
grati.ela spune:
AlinaCT sa-ti traiasca printesa Justina! Sa fiti fericiti
Elena, pup Anna mica! Doamne ajuta sa fie totul perfect!