Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Miri, sa-ti traiasca bb-ul. E foarte simpatic si felicitari pentru ca ai tinut diabetul in frau.

Alina sper sa fie un episod trecator sa poti sta linistita. Ce greu trebuie sa iti fie

Lavi subscriu la ce a spus Lala cu o adaugire, ca in psihologie, ca in toate domeniile e f importanta pregatirea. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am vazut pozele cu bb Jeremy & fratii. Sper sa fie in continuare cei mari iubitori si draguti cu mezinul si súnt curioasa de relatia lor, mai ales Bruno-Jeremy.
Of, Miri, tu faci totul sa sune asa usor. Habar n-am cum e o ceza dar precis nu-i floare la ureche dar tu vrei deja sa zburzi. Ai numai grija de tine, ok?
Cand mergeti acasa?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Bun venit pe lume bebe Jeremy , sa-ti fie viata usoara si plina de noroc , sa cresti mare , frumos si destept si sa-ti iubesti si sa-ti respecti parintii si fratii !

Mirikule , felicitari...o facusi si pe-asta ! Sa te refaci rapid si sa ai mult laptic pentru puiul tau ! Pupici

...vorbesti serios ? ti-ai legat trompele , sau n-am inteles eu bine ?
Ma gandeam ca ar fi fost minunat ca celor trei muschetari sa li se alature si o domnishorica mica si creata ca Bruno...sper sa nu dai cu roshii , dar chiar te vad mamica de 4 nazdravani , daca nici tu n-ai avea energie pt asta , atunci cine ?.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Bine-ai venit pe lume, Jeremy!

Sa te refaci rapid, Miri si sa n-ai pb cu laptele pt pui!
Jos palaria pentru cele 3 minuni pe care le-ai realizat!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...
Miri felicitari pentru al 3 lea muschetar...si laptic mult si gustos ca bebe Jeremy sa creasca mare si sanatos...pozele nu am reusit inca sa le vaz...
Gatta e o scumpica saratica ta,ca si mamica ei de altfel
Mishu te asteptam cu vesti despre conrad,dar eu sunt sigura ca va fi bine...si d altel poze nu pui?
Shose da despre voi nu spui nimic?poze?
Si acum si dilema mea...gaza mi-a vomat azi noapte de 3 ori,a doua ora chiar in jet...dar alte simpome nu are...am tinut-o pe regim...o vad un pic slabita,dar nu a mai vomat...acuma ce fac cat o tin pe regim...ea bea in fiecare zi un actimel de baut...si acuma il cere cu atata ardoare ce sa-i fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Multumesc tuturor pentru aprecierile legate de poze .

AlinaK , te inteleg ca stai ca pe ghimpi la serviciu cand iti sti puiul bolnav la tara . Exista acolo un doctor care poate sa o vada pe Daria ? Uuff , mi-e groaza cand ma gandesc ca la vara voi fi la 150 km departare de zuza mea timp de 5 zile / saptamana. Maica-mea nici nu prea stie ce sa faca in situatii din-astea...ea ma suna si daca Sara are 37.5

Elle , saracutza Ana , ce-au mai chinuit-o la spital ...noroc ca la varsta asta uita repede. Tin pumnii sa fie totul bine la operatie !

Lavi , welcome back ...chiar mi-era dor de postarile tale ! Ce semne de autism vezi tu la Conrad ? Faptul ca este obositor ? La varsta asta ar fi anormal sa fie linistiti...Sara scoate untul din mine cat stau cu ea , dar zau daca imi pare rau...daca ar fi prea linistita mi-as face probleme.

Am o mare problema cu Sara...de cateva zile refuza baia , mai bine zis , spalatul pe cap. Pana acum chiar ii placea sa-i dau cu dushul pe par , cerea ea "pe cap , pe cap "...aseara insa , cum i-am pus dushul in cap , cum a inceput sa urle , sa se ridice si sa incerce sa iasa din cada...a trebuit s-o scot , ca aproape ca lesinase de plans. Nu stiu ce s-a intamplat , ca nu ardea apa , nu i-a intrat sampon in ochi , nu am schimbat marca samponului...chiar nu-mi explic de unde schimbarea asta brusca.Stiu ca multe mamici se plang de problema asta , dar nu ma asteptam sa apara si la noi , dat fiind ca pana acum Sara adora spalatul pe cap.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala, da-i regim pana vezi cum e primul scaun.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gatta, cam asta e varsta cand unii incep sa faca balamuc la spalatul pe cap. Trece si asta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bebe Jeremy bine ai venit pe lume pui frumos!Mami Miri sa-ti traiasca flacaul, mult laptic si colici deloc iti doresc!Este un dulcel, nici nu se putea altfel cu asa parinti si fratiori, sunteti o familie superba!

LauraD noi am stat la www.craiasa-muntilor.ro/contact.html" target="_blank">craiasa muntilor.Este bine ca ai gasit prin sindicat bilete sunt cu mult mai ieftine, asa imi caut si eu pt anul asta in vara sa merg la mare aici doar eu cu mata, dar sa vedem cand ca m-am apucat de invatat pt experti si am examen pe 25.07 si 01.08.

Ellenuta tin pumnii maine pt Anita sa fie bine, sa scape repede si fara dureri prea mari!

Lavi tinand cont ca l-am tot vazut pe Conrad cat de cat mai des iti trebuie putina bataita eu il vad un copil absolut perfect, nu este deloc mai "deosebit" decat Sofi sau alti copii,vorbeste, dar dupa cum a spus LalaD poate este influientat de factori externi, pt linistea ta du-te la un psiholog dar sunt sigura ca nu are nimic

Ginette si nu ti-a placut nici macar nr directorului?Glumesc!Si noi am considerat o mare pierdere de timp!Cum mai e la job?

Gratibine ai revenit!Poze din minunata voastra vacanta nu ne pui?

Gata placintica ma intorc la ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Roli sarumana de raspuns...sa vad cum fac sa o pacalesc cu nuni(actimel) ca il cere fara oprire "mami na mos nuni Bia"- mami te rog frumos da-i nuni lu Bia...si se uita in ochiim mei...
Trebuie laudata ca nu mai poarta pampers deloc pe timpul zilei,am mai avut cateva accidente,dar rare.Ca e plina de politete:orice vrea te roga frumos sa-i dai(mos),poftim il foloseste de care ori iti da ceva(atim)si mersi de cate ori ii dai ceva sau o ajuti cu ceva(metii)
gatta asa am patit o data dar intreaca baie a inceput s-o refuze brusc,nu stiu de ce...a tinut-o vreo saptamana si apoi la fel de brusc i-a trecut...

Mergi la inceput