Ati emigra in alta tara? (5)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ca sa vezi ca si Beren are nevoie de o mica pauza macar duminica.

Very funny indeed.

Da' sa selectati harta pentru basketball din drop-down menu v-ati prins cum sa faceti?
Si dupa aia sa-mi spuneti cate echipe din Wyoming sau Vermont gasiti.

Ce-i drept, de o pauza am nevoie... let's turn this switch off... see what happens... click

Yep, e mult mai uniforma, as spune chiar ca predomina nordul. Pe undeva e si logic sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Si de data asta Guestus, iileana, Xio, denizel... astept mai mult de la voi, nu numai sarit in sus ca la mine in Ferentari nu-i asa. Sint romanca de 42 de ani, canadianca de 8, deci nu ma puteti ignora, si daca o faceti, imi schimb parerea despre voi.

Despre mine ti-o poti schimba linistita, asa cum mi-am schimbat-o si eu despre tine de cind cu "Rog romancele sa nu se supere prea tare si sa se gindeasca un pic si sa nu plice in plasa celor care spun ca totul e bine din acest punct de vedere in Romania.", de parca ar fi existat o singura romanca la topic care sa spuna ca totul e bine in Romania, de parca am fi niste retardate care nu vad realitatea adesea descurajanta, de parca noi nu am avea parinti in virsta cu probleme, de parca.....

Nu Nelia & comp, singurul drept pe care am indraznit cu sfiala sa-l cerem in aceasta discutie e sa nu ni se mai scoata atita pe nas ca uneori ne e bine, ca uneori ne simtim fericite uite-asa in stupizenia noastra, si in tara asta, si iubindu-ne barbatii (romani si ei ca si noi) pentru ca merita, si crescindu-ne copiii (despre care nu sintem se pare constiente ca nu vor ajunge oameni niciodata in adevaratul si inaltatorul sens al cuvintului). ETC.

Io asa topic jenant n-am mai pomenit pe DC.

Dar, vorba Laurei 25, a fost totusi util: uite-asa mai cunosti omu' de pe forum si ce crede el de fapt in sinea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Suntem, intr-adevar, niste vite insensibile si egoiste daca o facem cata vreme mai e ceva ce scartaie in tara asta?

Pai daca eram atata de rai mai acceptam noi aparitia semestriala a cate unui subiect a carui unica menire e crearea unui spatiu in care North America sa'si ventileze linistita tensiunile acumulate de la precedentul subiect similar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

6. O hora incropita ad-hoc in aeroport in care sa se-nlantuie minerul, muncitorul, vanzatoarea, enclavistul...

Denizel, ma bucur ca esti sunt mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Activitatile organizate de scolile publice sint gratuite.
De curiozitate m-am uitat pe site-ul liceului de care apartinem si am gasit urmatoarele activitati:
Sport: bachet, baseball, cross, fotbal, golf, soccer, softball, inot si diving, tenis, atletism, volei, lupte. In plus cheerleading si drill team.
Curricular Clubs: Academic Decathlon, Advertising Design, Art Club, Advancement Via Individual Determination, Chinese Honor Society, Computer Club, Destination Imagination, Economics Club, Fashion Forward, German Club, Java Book Club, Latin Club, Math Club, Mock Trial, National Honor Society, National French Honor Society, National German Honor Society, National Spanish Honor Society, National History Club, Quill and Scroll, Robotics Club, Student Congress, Thespians, Whiz Quiz si inca vreo 5-6 care au doar initialele si nu mai stau sa caut ce inseamna.
Arta: band, cor, orchestra, teatru.
Toate sint gratuite.
S-a uitat cineva la linkul pus de mine cu preturile la scoala americana din Bucuresti? De aia spun ca-i mult mai scump sa ai aceeasi calitate a vietii in Romania.
In fine, nu despre bani era vorba. A explicat foarte bine Conchita de ce e greu pentru unii dintre noi sa traim acolo.
Lara, la tine este complet diferit. Tu nu ramii in Bangladesh pe vecie si nici nu ai legaturi prea multe cu localnicii. Asta-i OK daca traiesti intr-o tara pentru o perioada determinata, in interes de serviciu sau din alte motive.
Eu nu vreau asta ca stil de viata, accept asa ceva numai daca-mi da si mie cineva job bun in Bangladesh. Atentie: pentru o perioada LIMITATA.

Edit sa adaug ca aici in sud e o adevarata cultura a pianului, de la elita la opinca (redneck) toata lumea are pian in casa, sau toti stiu sa cinte. N-am vazut asa ceva!

pai daca vine guestus si face analiza la CV la scoala americana din Buc o sa constate cu stupoare ca nici macar facultatea lui ruxij nu are asa anagajati. ..
Deci e stupid si complet iesit din orice tipare alea logicii sa compari o scoala de duzina din alabama cu scoala americana din buc.
Auzi si tu..cica sint identice ..ca au aceeasi programa. ..aceeasi programa cu MIT o are si facultatea dde inginerie in zimnicea.

Chiar te rog sa faci analiza asta, eu sint curioasa de ce costa scoala aia atit de mult.
In orice caz, intre o gradinita obisnuita de aici si una de fite din Bucuresti nu se poate pune semn de egalitate, iti spun eu din experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mie mi-au plantat lalele pe Titulescu.
In spatele blocului mi-au pus 6 felinare.
Toate cele 6 farmacii de pe strada dau medicamente gratuite pentru diabet.
Cele 8 agentii bancare de pe strada imi ofera creditcard
Celcesforaie si-a uitat cardul in aparat la MegaImage da' i l-au dat inapoi a doua zi.
Vis-a-vis de mine s-a deschis un magazin de canapele si apoi unul cu pantofi grozavi.
Mi-am comandat perdele (pentru o camera amarata la un magazin de pe strada) si azi m-a sunat designerul sa vina maine sa masoare si sa ma sfatuiasca asupra culorii.
Exbona vine azi in vizita sa-mi multumeasca ca am angajat-o la negru si ca am dat-o si la altii.
Femeia care imi face curat saptamanal a micsorat tariful cu 10 lei.
Sambata am comandat o pizza din care au mancat 8 copii si 2 adulti cu numai 48 lei si am primit si sticla de vin spaniol cadou.
Am si loc de parcare.
S-au schimbat multe in ultimii ani. Mai sunt multe de schimbat.

Acum astept sa ma sune amanta.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:

Din cate stiu, in America, cine are bani, are acces la sistemul de sanatate, cine nu, n-are decat sa-si dea obstescul sfarsit.
La noi, nu este chiar atat de rau si inuman.

Asta-i una mare, des vehiculata, tinuta la mare pret legenda urbana in Ro. Nu-i chiar asa, s-a mai scris, da' nu-i cine sa citeasca.

Referitor la arta defecatiei, diferenta ar fi ca barbatii din Ro o fac in mijlocul strazii, iar astia de aici la buda. Nu neaparat ca ar fi mai breji, dar e foarte scump. Sanse sunt sa piarda foarte mult sau tot. Si nici amanta nu e scutita, numai ultima care a facut "pagina intii" la stiri are de platit 9 milioanei sotiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ce fac in mijlocul strazii, defecatia sau arta?
Ai uitat de arta flatulentei.

Am iesit cu nikonul in balcon. Poate surprind ceva.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

LOL, normal ca amanta e mai scarba ca ea vrea barbatul alteia pe cand tipa de la bordel vrea doar plata pe ora aia, o doare pe ea in cot de barbat :)))))

Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

a venit si pantera neagra la spartul tirgului. daca te mai bagi intri in colimatorul meu...

LOL nu ma mai bag de mult in d-ascea! si de colimatorul tau nu imi mai pasa de mult :)))) in loc sa te bucuri ca in sfarsit suntem de acord...:))))

Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:

Din cate stiu, in America, cine are bani, are acces la sistemul de sanatate, cine nu, n-are decat sa-si dea obstescul sfarsit.
La noi, nu este chiar atat de rau si inuman.

Asta-i una mare, des vehiculata, tinuta la mare pret legenda urbana in Ro. Nu-i chiar asa, s-a mai scris, da' nu-i cine sa citeasca.

Referitor la arta defecatiei, diferenta ar fi ca barbatii din Ro o fac in mijlocul strazii, iar astia de aici la buda. Nu neaparat ca ar fi mai breji, dar e foarte scump. Sanse sunt sa piarda foarte mult sau tot. Si nici amanta nu e scutita, numai ultima care a facut "pagina intii" la stiri are de platit 9 milioanei sotiei.

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

da cum este cu fratii si surorile din utah.....ne spui?

Mergi la inceput