Ati emigra in alta tara? (5)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Chiar te rog sa faci analiza asta, eu sint curioasa de ce costa scoala aia atit de mult.
In orice caz, intre o gradinita obisnuita de aici si una de fite din Bucuresti nu se poate pune semnul egal, iti spun eu din experienta.

Lume multa, oameni putini

nu sint yo expert in marketing dar iti spun ca atunci cind nu mai fac fata comenzilor maresc pretul si asa scap de multi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nelia, fara legatura cu faptul (insignifiant pt. mine) ca sunt in pericol de a-ti schimba parerea pe care ti-o facusem, ca sa putem vorbi despre fericire de ex. (ca de asta e vorba in principal, nu?), trebuie ca toti cei care vorbesc despre ea sa aiba aceeasi defintie a ei, a fericirii.
Atata timp cat pentru unii, fericire = nu ma saluta vecinii, pentru altii, fericire = inversul a ceea ce simt cand vizitez Cheile Tisitei, pentru altii, fericire = cand imi spune sarumana vanzatoarea de leustean si plec nauca de la ea fiindca ma intreaba de 10 ori daca nu-mi poate oferi si leurda sau toporasi sau stevie sau loboda sau poate macar putin untisor, iar pentru altii fericire = ce bine ca sotul meu nu-i ca altii, este imposibil de dialogat.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Referitor la arta defecatiei, diferenta ar fi ca barbatii din Ro o fac in mijlocul strazii, iar astia de aici la buda.

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

Vazusi, Capcaune? Ti-am zis eu ca te iei degeaba de maidanezi :)).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Chiar te rog sa faci analiza asta, eu sint curioasa de ce costa scoala aia atit de mult.
In orice caz, intre o gradinita obisnuita de aici si una de fite din Bucuresti nu se poate pune semnul egal, iti spun eu din experienta.

nu sint yo expert in marketing dar iti spun ca atunci cind nu mai fac fata comenzilor maresc pretul si asa scap de multi...

Deci habar n-ai, ziceai si tu asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Voi, cele plecate de ani si ani, va formati o parere despre romanii din Romania pe baza diverselor emisiuni la care eu nici nu ma uit + citind despre problemele lui X sau Y pe DC, eu mi-am format o parere despre sistemul sanitar din SUA, urmarind diverse emisiuni despre acest subiect.
Eeee...

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Referitor la arta defecatiei, diferenta ar fi ca barbatii din Ro o fac in mijlocul strazii, iar astia de aici la buda.

Chiar asa, asta n-o fi mesaj de cartonas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vikinga, ce parere au femeile nu are nici o importanta, in conditiile in care gandesti altfel esti facuta mother-crow de toata lumea si esti deci presata social sa te incscrii intr-un tipar. Spalate pe creierache. Intreaba si femeile din societatile in care ele sunt si mai asuprite si sa vezi ce iti sar in cap, ca lor asa le place. Parca au habar. Pune-le la dispozitie, nu le presa sa se incrie in tiparul X si vezi dupa aia. Problema vine din istorie, de pe vremea celui de al doilea razboi mondial si natalitatea nu a scazut din cauza crizei, a fost demult cea mai scazuta din Europa. Sunt analize si din cauza mentalitatii si lipsei de suport pentru femei se intampla asta, nu e de la criza de moment. Situatia din franta dateaza din secolul 19, cu infrastructura cu gradinitele, deci vezi ca nu e chiar asa doar de ieri. Societatea germana pentru mine e cea mai retrograda din intreaga Europa, da, chiar in urma Romaniei. Eu n-as da-o in veci drept exemplu.

Bogatii au peste tot bone si menajere, nu inteleg care e problema ta si ce e cu comunismul asta, sa munceasca si bogatii si saracii la fel si bogatele sa isi spele singure pe jos. Cine e prestator de servicii se poate inscrie legal si isi poate plati impozite. Teoretic. Ca practic nu o fac, asta e altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Deci habar n-ai, ziceai si tu asa...

daca sint oameni care au bani trebuie sa fii prost sa nu ceri...scoala americana este asociatia "munca patriotica"?
am trait sa o aud si pe asta...ca de ce este scump? e cerinta....d"aia e scump. vrei comunism?
pun pariu ca CV la profesorii de acolo face toti banii....or fi oameni cu studii la Oxford....vrei sa stea cu plodul gratis? costa nene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Denizel, a vorbi pe acest topic despre fericire fluturand la profil drapelul Romaniei e ca si cum ai recunoaste ca n-ai dram de constiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Guestus,
hmhm, am fost in Utah. Cam bate vantul acolo.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput