Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad gata am ales caruciorul si l-am si comandat am gsit o oferta ff buna! sper sa nu fie considerat publicitate! http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-copii-1568.html pe rosu! Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
sa il stapaniti sanatosi
Bulina 27+ cu poznas
bumblebee spune:
Dragaica, bafta multa la examen! Sper sa n-ai emotii, sa fii infipta, curajoasa si sa treaca repede!
Anca, sa stapaniti caruciorul sanatosi!
Alina 23+ cu
gargarita
anca_vlad spune:
multumim-e putin cam greut dar pare solid!
Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
paula_m spune:
Buna
Toata ziua am stat in pat, m-am ridicat doar sa mananc si sa ma duc la baie...aveam nevoie de o zi ca asta...
Dragaica, bafta la examen. Nu e greu deloc sa conduci, o sa vezi...si e chiar bine sa ai carnet sa nu te mai rogi de sot sa te duca dintr-o parte in alta...
Aschiutza, lasa ca nu esti singura...mie mi-au aparut vergeturi cam de la 3 luni pe un san, dar apoi am inceput sa ma dau cu crema si nu mi-a mai aparut nici una. Eu am inceput sa-mi spun semne de carte la subiectele care ma intereseaza si atunci imi e usor sa gasesc un subiect sau altul...
Eladea, esti o mamica tare frumoasa.
Anca, sa-l stapaniti sanatosi caruciorul. Nu stiu de ce eu nu am curaj sa comand pe net...Doar carti am comandat online. Caruciorul mi-e frica sa-l comand, tb sa pun eu mana pe el, sa-l vad cum e, cum imi sta cu el
Paula, 25+ cu Andrei
aschiutza spune:
Fetelor ma tenteaza sa cumpar asta pe post de exercitii Kegel: http://www.baby-walz.de/Umstandsmode/Nuetzliches-fuer-Mama/dmc_mb3_productlist_pi1.711.offset/36/group/25/product/879324/L/0/Beckenboden-Trainingshilfen-ELANEE.a833.0.html . Ce parere aveti?
------------------
Still looking for pieces of heaven...
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui paula_m Buna Toata ziua am stat in pat, m-am ridicat doar sa mananc si sa ma duc la baie...aveam nevoie de o zi ca asta... Dragaica, bafta la examen. Nu e greu deloc sa conduci, o sa vezi...si e chiar bine sa ai carnet sa nu te mai rogi de sot sa te duca dintr-o parte in alta... Aschiutza, lasa ca nu esti singura...mie mi-au aparut vergeturi cam de la 3 luni pe un san, dar apoi am inceput sa ma dau cu crema si nu mi-a mai aparut nici una. Eu am inceput sa-mi spun semne de carte la subiectele care ma intereseaza si atunci imi e usor sa gasesc un subiect sau altul... Eladea, esti o mamica tare frumoasa. Anca, sa-l stapaniti sanatosi caruciorul. Nu stiu de ce eu nu am curaj sa comand pe net...Doar carti am comandat online. Caruciorul mi-e frica sa-l comand, tb sa pun eu mana pe el, sa-l vad cum e, cum imi sta cu el Paula, 25+ cu Andrei |
imi place treaba cum mi se potriveste!
Din experienta stiu ca e ok acest tip de carucior, si mie chiar imi sta bine cu el!
POZE VLADUT
aelita spune:
MATUSA wooow 25 s !!felicitari!
RODYKA aaaaaa,eu credeam ca sosul ala e umplutura !
la mine nu sunt asa amabili si vorbareti medicii,nu explica nimic,dar m-am obisnuit cu ei asa.
RACUSOR eu am dat 50 € pe cosulet,nu imi amintesc de suport daca a fost sau nu separat,picioarele alea,acum 3 ani.patutul il aveam primit de la sora-mea,asa ca am zis ca si asa nu iau patut...Mie mi-a folosit,la 2 copii pana acum,6 luni nu e putin sa stea in el,tinand cont ca si in patut tot inca 6 luni a stat.
era comod langa pat,la inceput cand imi era greu sa ma ridic sa il scot dintr-un patut,doar indindeam mana la copil,mai miscam cosul asa noaptea cand maraia,scartza scratza un pic si adormeam scartzaind la cos Cand ma trezeam,ma dadeam usor jos din pat,tinand cont ca eram cu taietura de la epiziotomie si nu puteam sa fac tumbe prin pat pe partea cealalta.adica daca pui patutul mare,banuiesc ca il lipesti de patul tau,si atunci trebuie sa te dai jos din pat mult mai greu,pe cealalata parte,si cu taietura e naspa sa colinzi prin pat.
asa eu doar impingeam cosuletul cat sa imi incapa si mie picioarele ,si coboram asa intr-un fel anume teleghidata
adica ma refer la incorporarea in fund,sa dai sa suga,etc...ca la mine nu se putea greceste,in genunchi sau alte pozitii la prima sarcina.
dar daca zici ca sunt prea scumpe...poate gasesti totusi ceva mai ieftin.
cosul meu deja s-a plimbat la 4 copii,urmeaza al cincelea,deci s-a meritat
balansoarul era pt ziua,asa sa mai adoarma acolo si apoi il scoteam si il puneam in patut.
cosul e de dormit toata noaptea,plus ziua numai in el statea ,plimbam cosul dupa mine.
eu ii tineam 6 luni langa patul meu,intre timp ziua ii mai puneam in patutul de lemn din camera copilului ca sa se obisnuiasca,si la 6 luni mutam copilul in camera lui in patutul de lemn.
ziua,in primele saptamani,in cosul ala,scoteam cosul din camera,ca sa simta si el ca e zi,ca se schimba ceva,il duceam in sufragerie.cand a mai crescut un pic,il puneam in balansoar,dar acolo asa un pic,nu il lasam mult.sau in scoica mergeam cu copilul sa fac dush.sau la bucatarie in scoica acolo 15 minute,cat era nevoie.
sa nu alunece te referi la baie?oricum baia nu dureaza mult,si pui apa putina,cat o palma,adica si daca ti-ar aluneca nu se intampla nimic,si nu il tii sus,il tii acolo in cadita,doar capul ridicat eventual pe prosopel sau pe mana cuiva.banuiesc ca va arata si la spital,pare mai complicat inainte sa nasti decat dupa,ai sa vezi
si multe or sa iti vina natural,da.bineinteles conteraza mult sa ai si informatia dinainte.
DRAGAICA ce lucrusoare frumoase ati luat,cand le vad asa la dublu mooor de drag!!
caditele alea bleu,delfinasi,sunt suport de pus in cada sau asa direct in ele ii speli?
tinem pumnii sa iei carnetul !!!
si eu am dat de carnet inainte sa raman gravida,tot in ideea ca vine copilul si ce fac???am luat in martie si prin aprilie am ramas si cum dupa ce il iei esti ca si cand nu ai avea,toate ñlectiile le-am luat apoi in mers,cu burta la gura
RACUSOR,ca si ELADEA,ama avut body si din alea camasuta,si din alea pe cao cu capse pe umar si intre picioare.erau la fel de bune,cand ai copilul in mana ai sa vezi ca e mai puternic decat pare !
ASCHIUTA baga multa crema pe burtica,de 2 ori pe zi ! si p sani,fund..
ANCA-
De ex-la 7 luni mi-a alunecat de pe cantar chiar de sub mana mea-a cazut de la 1.2 m in cap-consecinta a fost traumatism cranio-cerebral inchis pariestal stanga! |
ELADEA-lucruroarele f frumoase ,burtica deasemenea,si Erik un scump,are asa frumoasa camera,o sa fie o frumusete acolo cu doi copii !!!!!!!!
BAMBOLETA vai bine ca nu a fost apa multa,dar cred ca destul de dureros si atat !!
am noroc ca am f inalt aragazul si tot blatul,nu ajung ei nici acum,doar daca s-ar urca pe ceva.
daca aveti aragaz nu prea inalt,cel mai bine va obisnuiti sa faceti pe ochiurile din spate,unde nu se ajunge.
daca nu,am vazut ca sunt niste aparatoare pt aragaz,eu nu am luat ca nu ajunge acolo un copil pana in 2 ani,dar mi sñ-au parut interesante,sunt din sticla cred,transparent oricum,bagati pe google si vedeti daca gasiti,daca nu imi ziceti si caut eu sa va arat cum e.
cautati eventual la siguranta pt bebei...acolo unde sunt si capace de prize,sigurante de sertare,usi,scari...sunt si astea de aragaz.
PAULA inca nu am folosit semnele de carte.sunt comode cand vrei sa revezi un mesaj?
ANCA e frumos caruciorul!
21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
anca_vlad spune:
dupa cazatura am facut tomograf, si l-am repetat la 6 luni dupa- s-a recuperat fff bine fara nici u n fel de urmare din fericire!
Din fericire dupa cazatura vlad a plans a mancat nu si-a pierdut constiinta nu a vomat, a fost un episod care a trecut fara urmari!
Despre mine nu mai spun, mai tare s-a speriat mama mea-eu am pus mana pe tel a sunat pediatru apoi neurochirurgul si ne-a vazut in urgenta!
Ce sa spun mi-am pastrat sangele rece si m-a ajutat fff mult!
Multumesc de felicitarile cu caruciorul!
POZE VLADUT
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
sa il stapaniti sanatosi Bulina 27+ cu poznas |
dragut, Anca...ceva in genul asta e si al nostru... sa-l folositi sanatosi...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
aelita, paula, ...multam...
ai dreptate Aelita cand zici ca bebeii sunt mai puternici decat par...maica-mea nu l-a luat pe Eric in brate vreo 3 sapt de frica...ca cica e prea mic si slabut... eu il manevram ca n-aveam ce face...nu mi-a fost frica... taica-mio l-a luat dupa cateva luni... na, ce sa zic...
camera lui Eric e de joaca deocamdata... printisorul n-a dormit in ea de f mult timp...darrr...surpriza...aseara a vrut sa doarma in patul lui...si a si facut-o...nu mai zic ca eu am dormit pe saltea jos langa el, sa nu cada din pat...m-am trezit de 'n' ori noaptea, dar cel putin a dormit in patul lui de baiat mare...sa vedem cat ne tine minunea...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...