Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am venit la tanc Alina multumesc pt reteta

Eladea-f frumoase lucrusoarele pt bebe imi plac f mult bady-urile tip maieu de la disney de unde le-ai luat?

am vazut si celelalte poze cu lucrusoare pt bb-ii..dragaica si racusor

Maya-frumoase pozele cand am timp caut si eu poze de cand eram mica

"cadita" am avut din aia cu suport pt bebe din care vrea sa ia racusor si a fost f buna..avea furtunas pt scurgere...la inceput ii faceam baie in dormitor unde si dormea..de la 5-6 luni ii faceam in baie puneam cadita in cada...acum vom face la fel...

nu prea mai am nimic din lucrusoarele de la Antonia am zis ca alt bebe nu mai fac...si le-am imprastiat pe la cumnata,prietene...

fetelor sa aveti mare grija cu aragazul si copii...noi am patit-o rau de tot...pe la 1 an si 4 luni..pusesem bricul pe aragaz sa fac o cafea pt sot...nu era multa apa..o cescuta dar indeajuns cat sa opareasca...
eram singura in bucatarie...am pus ibricul pe aragaz si ma intorc spre dulap sa iau o ceasca...ei atunci a venit antonia si a tras ibricul de pe aragazsi acum mai are semn pe brat....

duminica placuta

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Eladea-f frumoase lucrusoarele pt bebe imi plac f mult bady-urile tip maieu de la disney de unde le-ai luat?

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

erau destul de ieftine si aveau si reduceri...sunt asa dragute in realitate..si mititeleeeeee...
le-am cumaprat din Debrecen, de la Babavilag...

si o rapida sedinta foto...ca doar azi am intrat in luna VII...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/BebeFilip#5458818305528715890

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andreea, ce mamica frumoasa! acum si zambareata!

si lucrusoarele sunt frumoase foc!

dar am o intrebare...am vazut ca ai luat body-uri tip maiou, care nu capse decat intre picioare si la umeri...nu sunt greu de imbracat? asa am vazut la mothercare dar mi-a fost frica sa iau, ca dela voi am invatat ca trebuie sa aiba capse

in schimb la mother care am vazut ceva care se cheama "rompers" (salopeta). am vazut ca e ceva intre body si salopeta de dormit...adica arata ca o salopeta, dar cu pantaloni scurti si cu maneca scurta...ma gandeam sa iau din alea vreo 2, daca tot e cald, sa il scot pe bebe afara ori in body ori in rompers...voi ce parere aveti? ati avut asa ceva?

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

eu stau acum in pat, poate adorm putin...m-a scos sotul la plimbare in Cismigiu vreo 2 ore, acum am papat, si un pic de desert...si tare as vrea sa dorm...ca dupa 5 ore dormite azi noapte

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata delfinariu, la noi e urat afara vreau soare .....
Maine am examenul practic pentru carnetul de soferita, sunt varza calita la capitolul sofat, sunt o catastrofa, mi-e tare teama sper ca bebeii mei sa-mi poarte noroc.
Daca nu veneau copii eu tot nu dadeam de carnet offf....fac lucrurile numai impinsa de la spate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Andreea, ce mamica frumoasa! acum si zambareata!

si lucrusoarele sunt frumoase foc!

dar am o intrebare...am vazut ca ai luat body-uri tip maiou, care nu capse decat intre picioare si la umeri...nu sunt greu de imbracat? asa am vazut la mothercare dar mi-a fost frica sa iau, ca dela voi am invatat ca trebuie sa aiba capse

in schimb la mother care am vazut ceva care se cheama "rompers" (salopeta). am vazut ca e ceva intre body si salopeta de dormit...adica arata ca o salopeta, dar cu pantaloni scurti si cu maneca scurta...ma gandeam sa iau din alea vreo 2, daca tot e cald, sa il scot pe bebe afara ori in body ori in rompers...voi ce parere aveti? ati avut asa ceva?

Bulina 27+ cu poznas

draga mea.....multam de compliment...eram cam nemachiata si nearanjata, dar asta e...
sa-ti spun sincer nu mi-e frica, daca stii cum sa imbraci un copil poti sa-i dai si body-urile prin cap... oricum la ga sunt destul de largute iar unel au capse...nu e greu de imbracat...daca m-am descurcat cu un copil de 2,5 kg... si atunci fiind iarna aveam body-uri cu maneca lunga, plus bluzita de corp...in casa cel putin...afara si mai multe....

sigur, poate e mai rapid si mai comod de imbracat un copil cu body-uri care se incheie ca o camasuta, de sus pana jos...am avut si din acelea, insa nu pot spune ca mi-a fost mai usor cu ele decat cu celelalte...oricum, body-ul il rulezi frumo pana sus la gat, apoi manecutele rand pe rand(daca e vorba sa fie cu maneca lunga)...na, ce sa mai zic...fiecare cumpara de care considera..

si da, rompers iau si eu, in plus o sa-i iau si cu manecuta lunga si pantalon lung, pt seara/noapte...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Maine am examenul practic pentru carnetul de soferita, sunt varza calita la capitolul sofat, sunt o catastrofa, mi-e tare teama sper ca bebeii mei sa-mi poarte noroc.
Daca nu veneau copii eu tot nu dadeam de carnet offf....fac lucrurile numai impinsa de la spate

Andreea, tinem pumnii..bafta pe maine! lasa, va fi bine... o sa vezi...stresul e mare...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Salutari burtici!

Eu tocmai am tras o boceala ca mi-au aparut vergeturi pe burtica. Stiam eu ca sunt cu risc, am o gramada pe fund dar tot nu m-a impiedicat sa ma bocesc de toata frumusetea .

Mama ce de lucrusoare frumoase . Ce bine ar fii daca ar fii un subiect numai cu ce lucrusoare cumparam la bebei, ca va duneori lucruri asa faine si cind vreau sa caut/comand si eu, nu mai gasesc capitolul si pagina ...

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

gata, m-am trezit

bafta multa la examen! sa pari sigura pe tine si o sa vezi ca o sie bine!

apropos de sofat, eu am permis, luat din prima, ce mai! o adevarata soferita! am condus 3 luni si gata, nu imi mai place ne intalneam cu prietenii si cat mergea sotul la baie bagam o bere numa sa nu ma puna sa conduc la intoarcere iar eu in general nu pun gura pe bere

asa ca, fortata de imprejurari, cand voi sta acasa cu bebe tre sa iau niste lectii sa ma apuc din nou ce condus

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

gata am ales caruciorul si l-am si comandat am gsit o oferta ff buna!

sper sa nu fie considerat publicitate!
http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-copii-1568.html pe rosu!

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput