Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

neatza fetele si de la mine. Azi mi-am luat liber de la serv si am zis sa dorm si eu mai mult cand pe la 8 juma vecinul in apartamentul alaturat s-a apucat sa bata cuie in perete si mi-a dat trezirea, am zis ca nu e adevarat. Azi o sa merg la eco de 28 sapt, am niste emotii..., cred ca si bb ca e cam agitat, sau o fi si el suparat, saracutul, pe vecinul stresant.
O sa-l intreb pe medic daca pot intra in prenatal la 32 de sapt, sper sa nu comenteze ceva si pana atunci mi-as baga program de 6 ore dar nu stiu daca tot de la el tre sa cer vre-un biletel ceva. Tot saptamana asta tre sa merg sa-mi fac si analiza pentru anticorpi, off sper sa fie bine.
Va doresc o saptamana frumoasa si calduroasa

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Se poate la 32 de saptamani, linistita. Si daca mai vrea bebelu sa stea vreo 2 saptamani in plus in burtica, tot te incadrezi. Bafta la eco!

Cristina 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

neatza fetele si de la mine. Azi mi-am luat liber de la serv si am zis sa dorm si eu mai mult cand pe la 8 juma vecinul in apartamentul alaturat s-a apucat sa bata cuie in perete si mi-a dat trezirea, am zis ca nu e adevarat. Azi o sa merg la eco de 28 sapt, am niste emotii..., cred ca si bb ca e cam agitat, sau o fi si el suparat, saracutul, pe vecinul stresant.
O sa-l intreb pe medic daca pot intra in prenatal la 32 de sapt, sper sa nu comenteze ceva si pana atunci mi-as baga program de 6 ore dar nu stiu daca tot de la el tre sa cer vre-un biletel ceva. Tot saptamana asta tre sa merg sa-mi fac si analiza pentru anticorpi, off sper sa fie bine.
Va doresc o saptamana frumoasa si calduroasa

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

bafta multa! o sa fie bine, o sa vezi!

da, dr trebuie sa iti dea o adeverinta ca esti insarcinata..dar nu stiu daca mai trebuie sa scrie ceva pe ea...eu mi-am luat program redus din luna a patra si la mine a fost nevoie sa scrie sarcina cu risc...de acum cred ca putem lua oricum program redus

eu am intrebat la mine la Resurse Umane ce vor sa apara pe adeverinta si asta i-am zis la doctor...

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu nu ma gasesc pe csid

miercuri merg la fitball si o intreb atunci pe Vania

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici, buna dimineata Maya!

Gurese, gurese ca de obicei

Am admirat noile poze.. Grety, frumoasa foc, iar de burtica nu mai zic, Iulia, Coteasca, Racusor, puiutz_mic, btz_ovi, Dragaica, adrianaBuc ce "piscinuta" sexy aveti , Mary, pisoiul tau e dulce foc si intr-adevar seamana cu Oscar al meu :)).. de burtica nu mai zic nimic
Crispro, Carmen, Creatza ce mamici sexyyyy

Bamboletta, ce lucrusoare frumoase ai luat!! Nu cred ca in Iasi ai gasit, asa-i? Apropos, stii ceva magazine in Iasi cu carucioare (scrie-mi pe PM daca stii ceva). Esti o mamica frumoasa foc!

Eladea ce mamica frumoasa, iar de micul Eric nu mai zic nimic ca m-am topit demult..

bumblebee, tot supla esti si cu burtica..

epilat - eu folosesc bicul de mult timp, am noroc ca nu sunt paroasa, fiind blonda abia se vede parul (e rar si blond) insa acum creste mai repede . Am incercat si epilatorul, si ceara, dar la mine nu renteaza traumele

manichiura - nu m-am mai dat cu oja din decembrie.. imi tai unghiile scurt si gata!

pedichiura - aici sunt acobata, inca ma pot indoi sa-mi tai unghiile de la picioare

lucrusoare bb - la capitolul asta suntem ZERO.. nu am luat nimic si probabil ca vom mai astepta pana sa luam ceva. Momentan suntem in cautari online de patut/ carut etc. Hainute vom lua prin luna a 7-a

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata vorbaretelor...

Abia am recuperat ce ati tot vorbit in w-e dar nu am retinut nimic

Corina bafta multa la eco si chiar sunt curioasa ce-ti zice de prenatal ca si eu tot la 32 vreau sa-mi iau.Inca 3 sapt. si intram in prenatal...yupiiiii , dar acum o sa treaca taaare greu...parca cum a trecut pana acum la patrat

Maine merg la analize si miercurea viitoare, pe 21.04. merg cu rezultatele la dr. si sincer speeeer sa ma puna si un pic la eco...sa-l mai vad pe BBLOI ca mi-e tare dor de el, ca pana la 32 mai este destuuul.

Sa aveti o saptamana cat mai placuta si o zi excelenta.

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Am avut un weekend plin:
- sambata am spalat 3 masini de rufe, periat canapeaua si covoarele, mers la plimbare 2 ore (am ajuns si eu in Gradina Botanica - m-am cronometrat si fac 30 minute pe jos, asta voiam sa vad pentru la vara cand il voi plimba pe bb), apoi cumparaturi, facut mancare si pregatit pentru o petrecere in club (nu am stat mult, insa era un prieten apropiat si nu puteam lipsi)
Am facut somon cu legume la aparatul de gatit cu aburi si a iesit extraordinar, pe gustul meu! Abia astept sa mai incerc retete (steamerul l-am primit cadou de la colegii de serviciu)
- duminica trezit devreme, am facut iar niste cumparaturi, apoi bucatareala (ciorba, pui vienez, salata de vinete cu maioneza din 3 galbenusuri fierte tari, prajitura negresa) caci am avut musafiri nasii de cununie, apoi sora mea, apoi niste vecini la un joc (Tigris si Eufrat).
De azi inapoi pe baricade la servici, numarand saptamanile pana la prenatal....

Prenatalul + postnatalul - au 18 saptamani din care 6 obligatoriu postnatal!!
E simplu de facut calculul fetelor, chiar daca va lasati 2 saptamani in plus pentru postnatal, va raman 10 saptamani pentru prenatal. Deci puteti lua de la 30 de saptamani prenatal incluzand aceste 2 saptamni "buffer" pentru postnatal.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Corina, in lege scrie ca hartia tre sa fie de la dr de fam. dr meu de fam a zis ca nu stie de asa ceva. apoi eu am vb cu dr ginec., mi-a dat o hartie pe care a scris ca se recomanda program de 6 ore si cu asta la serv, unde nu au comentat. poti sa iti iei oricand, nu se specifica.
eu am de pe la sf lui februarie aprobarea, numai ca din diverse considerente nu pot chiar sa mi le iau pe toate, oricum, e bine si asa.:)
sapt viit pleaca sotul la un seminar la Buc joi-vineri..asa ca o sa imi iau..vad..zi libera/zi de concediu..asa ma bucur ca voi lucra doar 3 zile!!yuhu..
acu am gasit si ceva pensiune la Sapanta..am dor de duca..numa sa poata sotul vorbi 5 minute, sa imi dea acordul :), ca vreau sa sun sa confirm..400 lei 2 zile pensiune completa, 3 margarete. nu mi se pare asa mult.

am intrat in criza aia, ca din iulie sunt consemnata in oras..ca ma si apuca..Doamne!!! ce simplu e cu un singur copil, crescut deja..ce ne-o mai fi trebuit...:):)..
asta asa..pt fetele de la bb 3..:):) nu va suparati pe mine, nu? dar e mai simpla viata cu un copil, respectiv cu 2..:):)

Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

apropo de Kegel si masajul perineal, va trimit un articol:

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Multumim, eladea! Am salvat in google docs pe contul comun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Victo draga vezi sa nu cazi in butoi ca te de nu te vezi....lasa ca o sa creasca si asta micu si o sa poti iesi ...:))))

Fetelor cele care simtiti cand sughit bebicii, ai vostrii sughit mult, ca al meu baga cateva minute bune si la un moment dat incepe sa se agite/enerveze si da din toate si tot nu-l lasa. Si noaptea sughite si ziua, dar azi noapte l-a simtit cum s-a intors de agitat ce era din cauza la sughit.Si dupa cum se simtea sughitand cred ca se apropie de pozitia de start ...ce bine ar fi...ca ma stresa gandul ca la toate eco-urile era transvers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Victo draga vezi sa nu cazi in butoi ca te de nu te vezi....lasa ca o sa creasca si asta micu si o sa poti iesi ...:))))

Fetelor cele care simtiti cand sughit bebicii, ai vostrii sughit mult, ca al meu baga cateva minute bune si la un moment dat incepe sa se agite/enerveze si da din toate si tot nu-l lasa. Si noaptea sughite si ziua, dar azi noapte l-a simtit cum s-a intors de agitat ce era din cauza la sughit.Si dupa cum se simtea sughitand cred ca se apropie de pozitia de start ...ce bine ar fi...ca ma stresa gandul ca la toate eco-urile era transvers.

da, elena...al meu chiar in dimineata asta s-a pus pe un sughitat...l-a tinut destul de mult...

michelle, ici de la noi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput