Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Astazi am oficial fata scolarita...am dus dosarul cu actele..de fapt sotul, nu eu , dar totusi...Doamne cand au trecut 7 ani asa de rapid...parca acum era un gandacel de 2700 si acum din septembrie sunt scolarite...m-a apucat nostalgia ...imbatranesc....imi cresc mandrele....Doaaaaamne ce repede a trecut timpul...

Katalina stie mai bine...cu flacai mari...

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Astazi am oficial fata scolarita...am dus dosarul cu actele..de fapt sotul, nu eu , dar totusi...Doamne cand au trecut 7 ani asa de rapid...parca acum era un gandacel de 2700 si acum din septembrie sunt scolarite...m-a apucat nostalgia ...imbatranesc....imi cresc mandrele....Doaaaaamne ce repede a trecut timpul...

Katalina stie mai bine...cu flacai mari...

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

eeeei, sa iti traisca scolarita

eu ma gandesc sa treaca primele luni dupa ce se naste bebe

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..vai ce mult ati scris..
nu o sa apuc sa va citesc din urma..sper ca sunteti ok..
mi-a fost dor de voi sa sttiti..

21+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Buna burtici

azi imi vine sa pe cineva! ma duc ca o floare la sanador la morfofetala...si imi zice tipa de la receptie ca doctorul nu e lunea la clinica, si ca nici nu am programare... cand eu aveam programarea facuta din februarie
in sfarsit dupa un scandal monstru... legat strans de hormonii de gravida care au luat-o razna (ca tare vroiam sa vad ca e bebe ok)... m-au reprogramat miercuri(cu toate ca initial nu mai era loc pana in mai)

asa ca nu pot raporta nimic de la morfo!

Creatza11, bafta multa la eco azi

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

neatza,
fetelor voi de unde va dati seama ca al mic sughite?????
eu pana acum nu am simtit asaceva si sunt in sapt 27(fix)
va pup, sa aveti o zi frumoasa

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena, nu stiu ce face al meu, dar am impresia ca a prins ciuda pe toate organele mele, deja pe mine ma apasa tare... ca sa nu spun cand da in vagin, e cea mai neplacuta senzatie, si tot ma intreb, daca erau 2, fugeau cu tot cu burta?
Felicitari pt boboaca, de-acuma ne vom numara anii si amintirile uitandu-ne alaturi, la bbi si sa nu uit sarmanii soti care tre' sa ne suporte ifosele de gravide

Pe mine m-a sunat seful si m-a intrebat daca intru in concediu pre-post natal cu 10 mai, dar am niste nelamuriri, mi se pare devreme, si eu zic ca ar trebui sa-mi intreb si ginecologul.

Enik, welcome back

Racusor, o sa puna si emisiunea aia pe site probabil, dar cum spunea si Creatza, tu erai cea mai slaba, si bineinteles cea mai cea

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

neatza,
fetelor voi de unde va dati seama ca al mic sughite?????
eu pana acum nu am simtit asaceva si sunt in sapt 27(fix)
va pup, sa aveti o zi frumoasa

27+

sughitul e o miscare ritmica, se repeta la acelasi interval de timp(tot la cate o secunda sa zicem) si de mai multe ori una dupa alta...

uite am gasit o descriere:

In ultimul trimestru, poti sa simti o miscare deosebita de celelalte. Se simte intr-o parte a burtii ca o inima care bate ritmic, dar foarte lent sau ca o serie de mici lovituri timp de cateva minute: este sughitul. Acesta poate fi din cauza ca a inghitit prea mult lichid amniotic sau chiar poate fi interpretat ca o dovada indirecta a faptului ca bebelusul din uter se pregateste pentru viata externa prin miscari ale diafragmului.

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Grety, imi pare rau de intamplare...uff, se mai intampla cateodata si de-astea...dar e nasol ca tu mergi asa de pregatita sa-l vezi si cand colo...lasa ca nu mai e mult pana miercuri..

Elena, uauuuuu...scolarita...ce fata mare ai... felicitari si sa fie o scolarita model...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Creatoooo, e ora 1. Ai plecat la intalnirea cu BEBE? Vezi daca nu ti/ai platit cartele de teleportare? Ai fi facur 'engheig' eeeee 'angajez' sau cum spuneau in Start Trek... si ai fi fost instantaneu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Buna burtici

azi imi vine sa pe cineva! ma duc ca o floare la sanador la morfofetala...si imi zice tipa de la receptie ca doctorul nu e lunea la clinica, si ca nici nu am programare... cand eu aveam programarea facuta din februarie
in sfarsit dupa un scandal monstru... legat strans de hormonii de gravida care au luat-o razna (ca tare vroiam sa vad ca e bebe ok)... m-au reprogramat miercuri(cu toate ca initial nu mai era loc pana in mai)

asa ca nu pot raporta nimic de la morfo!

Creatza11, bafta multa la eco azi

20+ cu bebic rusinos

GRETY si eu am programare vineri tot la sanador...
M-ai speriat putin. O sa sun tp confirmare.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput