Strumfi de iulie-august 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Monica pentru la Moeciu mai bine te interesezi de vremea de la Rasnov, e cel mai apropiat punct.
Pe telefon la Rasnov imi arata asa: maine 13g ziua cu 2 noaptea, ploaie, sambata si dumina 14 g cu soare, luni si marti tot 13 g cu ploaie.
Vacanta placuta

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 16 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Acum insa sunt nici mai mult nici mai putin de 2 grade deci brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
la multi ani pentru sarah!!!
la multi ani cristina 26!!!
lachi,io am ten mixt..ce pun,lapte sau ou?
am incercat si eu cu lamaie,intr'adevar efectul e vizibil,in special pentru cele cu ten gras sau mixt...si recunosc,nici eu nu m-as baga la chimicale pe fata si asa suntem bombardati pe alte cai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

musso faci gomaj cu tarate si lapte degresat, dupa aceea faci dintr-un ou asa: albusul spuma cu 2-3 picaturi de lamaie, galbenusul frecat cu o juma de lingurita miere si 3 picaturi de ulei de masline. mai intai aplici galbenusul in zonele cu ten uscat (probabil obraji partea exterioara) apoi albusul spuma pe zonele cu ten gras (probabil nasul, fruntea-zona dintre sprancene si barbia). Nu pui nimic in jurul ochilor, ci imediat dupa gomaj aplici pe pielea uda o crema grasa in jurul ochilor gen gerovital H3 crema grasa. O lasi acolo cat timp stai cu masca. Cu masca se sta intinsa pe pat, relaxata, cu ochii inchisi si putina muzica minim 10 minute, de fapt pana incepi sa simti ca te strange galbenusul. apoi te ridici, stergi usor masca cu un tampon de vata cu apa calduta. Dupa aceea cu o rosie taiata pe jumatate sau o lamaie bine coapta tot taiata te masezi usor pe toata suprafata fetei. Vei simti intepaturi. E bine. Dupa aceea clatesi cu apa minerala si pe fata uda aplici crema ta obisnuita cu care faci un masaj usor. Atentie toate miscarile trebuie orientate in sus la masaj facial niciodata in jos. Daca nu stii la ochi cum fa usor si vb alta data. Bineinteles si pe gat si decolteu, te pup ca fug sa ma spal si la gradi!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girls!

Fii-mea tot cu febra si o sa o duca azi tac-so la dr.

Am vazut pozici din urma, am vazut un Matei frumos al fiannei am vazut pruncii frumosi ai Dianei, am vazut-o pe Saya si Soph superbe ca de obicei. Cu ocazia asta iti urez si eu La multi ani! Saya.

Parca am mai vazut pozici dar ma lasa memoria.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Matei s-a trezit azi la 5 si eu sunt moarta de oboseala! L-am dus o ora la piscina si acum doarme dus in pielea goala pe covor! Se uita la Tom si Jerry cand a adormit!
Sa-l duc in pat sau sa nu-l mai deranjez cand doarme asa frumos?
Plus ca mie mi-e iar rau si am greata, ufff, nu mai trece odata!

fianna cu printisorul Matei

14+

Mergi la inceput

inveleste-l cu ceva subtire si gata.
Eu dc o luam pe Daria in brate cand mai adormea asa se trezea mereu. Sau lasa-l sa adoarma un pic mai profund si apoi il muti.
Pan atunci profita si stai in pat.

ma duc dupa Daria ca dupa- amiaza se anunta ploaie.

Luna sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Sarah
La multi ani fericiti alaturi de cei dragi

Timiinca nu imi vine sa cred ca printesa ta a facut un an, parca mai ieri veneai de la spital. Sa iti traiasca printesele.

Cristina26
La multi ani fericiti!!

O zi buna la toate

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si25+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Timi, la multi ani pentru Saya si multa sanatate la fete. Ai doua domnisoare nemaipomenite

fianna eu l-as lasa pe covor bine mersi

eu sufar ca-n Romania nu exista "scoli libere", asa cum e SummerHill sau Albany free school sau ... multe altele.
am descoperit niste poze de la albany si tare mi-ar placea sa avem si noi asemenea scoli http://www.flickr.com/photos/albanyfreeschool/

si mai sufar si ca un coleg i-a spus sotului meu ca i-a gasit postul pus pe un site de recrutare..., i-au cerut sotului sa accepte un salariu sensibil mai mic ori il dau afara. nu stiu ce vom face pentru ca orasul e cam mort din pdv al job-urilor. daca ne trezim saraci peste noapte singura solutie va fi mutarea sau emigrarea. in bucuresti si-ar gasi de lucru, dar am facut atatea eforturi ca sa ne intoarcem aici si Lis sa aiba bunici prin preajma, ma ingrozeste gandul ca ne-am intoarce acolo si ne-am chinui sa supravietuim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumim frumos pt urari

LA MULTI ANI CRISTINAAAAA!!!!

Cygni este revoltator ce zici tu ca i s-a intamplat sotului tau.
1 e firesc sa mai iei pulsul pietei de munca, sa-ri mai masori puterile etc...
2 abordarea din partea Companiei ar fi trebuit sa fie in directia opusa... "oare ce-l nemultumeste pe angajat de vrea sa plece..." Chiar daca colcaie piata de forta de munca ia timp sa formezi personalul...
etc, etc nu mai scriu ca doar ma enervez.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput