Strumfi de iulie-august 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Din pacate interesul firmei nu este sa formeze personalul ci sa angajeze oameni pe bani putini, nu conteaza cat stau, cum stau.
Sotul meu e in functie de conducere de cand s-a angajat aici si acum i-au spus ca are salariu prea mare (nu e mare deloc comparativ cu experienta si responsabilitati) -salariu pe care ei i l-au oferit cand au vazut ce poate.
Acum se invarte roata, ca le sta in coaste si nu vrea sa se joace dupa cum i se canta.

Om vedea ce o fi dar suntem (eu mai ales) tare ingrijorati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Luna pupici lui Adelise sa se faca bine!

fianna cu printisorul Matei

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cygni bafta, sa se termine "circul" asa cum o sa va fie voua mai bine pe termen lung

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata pe la pranz... fetelor care mai vreti si mai puteti, pentru un ten frumos mai e o reteta... somnul pana pe la pranz!

lachi faine combinatii de masti pentru ten; stiu si eu ca e buna taratea si rosia; voiam sa mai adaug ca se vad f.frumos efectele la masca care contine si malai fin (scoate f.bine puncte negre f.mici si lasa un ten fff.fin) si feliute (rotunde) de castravete crud! (nu murat )... bafta cu gradinita!

monicabo deci si tu stai cu ochii pe gradinite... eu banuiesc ca incep totusi cam ca anul trecut in jurul lui 15 mai, astfel incat poate ca ar fi bine sa ma orientez si sa plec inca 2 saptamani la mama mea acum; cel tarziu cand vor incepe reinscrierile celor din grupele mai mari; asta e singurul motiv pentru care ma agit asa sa plec sau sa nu plec? nu stiu de ce Ministerul nu decide perioada inscrierilor mai din timp! nu de azi pe maine... ca doar sunt niste biete gradinite, nu concursuri de job sau de parlament european!

eu am inceput mesajul asta pe la 11 si vad ca il termin la 1 si-un sfert.. e clar.. sunt ocupata rau!

Luna bafta la doctor... trebuie la doctor daca tine febra Adelisei atat de mult... ai grija de tine si de ea!

Nico si ati prins plimbarea? sa stii ca te tot votez la concursul cu cafelutele... azi ti-am gasit 54 monede... mereu am gasit multe monede in jur de 50, 60, 70... daca o sa castigi astept si eu o cafeluta sau o "plimbare" cu un fiat grande punto succes!

la categoria perle de copilasi, m-a socat Adeluta cand intr-o zi (eram acasa aici in Bucuresti) a auzit un zgomot de pe afara... ca o bataie in ceva metalic.. si imediat a asociat cu zgomotul clopotelor pe care le-a auzit la tara in preajma Pastelui si de Paste... si a zis "a muit cineva" "deau si eu sa vad" (vreau si eu sa vad) pentru ca la tara i-am explicat prima data cand a auzit clopotele ca a murit cineva, un om batran.... (bineinteles "de ce batan?" etc..) si pe urma a vazut convoiul trecand pe sosea la deal... s-a lamurit pe urma cand am dus-o la geam sa vada ca nu e ce-si imaginase.... ce fel au copilasii astia sa creeze reguli si asocieri din orice... dar asa e, crestem, explicam si invatam... !

Carla m-am gandit eu bine sa precizez ca se aseaza coiful pe o far-fu-ri-e! si apoi se da foc!

iata cat a mai durat sa mai scriu cateva randuri.. e 1 jumatate si acum chiar ca ii dau "SEND"...

pupici, o zi buna la toata lumea!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

buna dimineata pe la pranz... fetelor care mai vreti si mai puteti, pentru un ten frumos mai e o reteta... somnul pana pe la pranz!

karligutza
sunt mamica Adelutei

si nu se asociaza cu sunculite pe burta?

nu stiu frate, cum or putea unii sa doarma mai mult de ora 9, mi se pare o barbarie . eu la ora 7 fac ochii mari, indiferent ca-s in vacanta, ca e sambata sau duminica...cred ca cel mai mult am dormit pana la 9 jumate, hai 10, dupa ce mergeam la vreo nunta si ma culcam la 4-5 dimineata...dar nu pot, nu intra in mine somnul. as vrea, am o stare de somnolenta de cred ca as atipi si in mers, dar cum pun capul pe perna, somnul tzusti...

si adevaratul somn de frumusete e ala inainte de 12 noaptea, trust me!

Luna, sanatate multa Adelicioasei , sper sa nu fie nevoie de antibiotic. dar ce-ai patit de scrii asa sumar, te-au prins astia de la job ca stai prea mult cu noi?

Fianna, ce simpatic Matei , si al meu e fan tom si jerry, s-ar uita non-stop daca i-as pune. nu-i mai trebuie mancare, somn, ar sta cu ochii beliti in calculator toata ziua.

Timi, printesei tale, uauuuu, deja un an! nu-mi vine sa cred, sunt total in afara timpului se pare...

Cygni, imi pare rau de faza cu jobul sotului, te cred ca esti ingrijorata. dar cel mai nasol e modul in care a aflat, de la altii ...adica macar sefii aia sa fi fost suficient de corecti si sa-i fi zis din timp ca nu-si mai permit sa plateasca un asa salariu si ca sunt nevoiti fie sa-i micsoreze lui salariul, daca ii convine, fie sa caute pe altcineva. acum cine stie ce motiv or sa gaseasca, eu nici de-a naibii nu mi-as da demisia, i-as lasa sa-si bata capul sa gaseasca un motiv legal, sa faca totul ca la carte...crede-ma, putini angajatori stiu s-o faca corect, cele mai multe decizii de concediere pot fi desfiintate cu succes, fara mare bataie de cap (si asta inseamna plata salariului in continuare, chiar daca salariatul nu se mai duce la job ). in fine, sper sa nu fie totusi cazul.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

vivela am glumit, evident ca ce e prea mult strica, dar daca somnul care se termina la pranz tine de 8 ore doar (sau mai putin) cred ca e ok.. am zis si eu asa, ca m-am culcat la 2, m-am trezit la 5, m-am mai culcat o data la 8 dimineata si m-am trezit la 11... deci 3+3=sunculite? ca eu tot cu ochii-n ceata sunt si mi-ar mai trebui ceva somn; oricum nici cu sunculitele n-ai zis rau, dar la mine nu se leaga cu somnul... ci cu mancatul prost, si lipsa de ambitie sa fac si eu nitel sport! oricum a sosit la mine o prietena buna din Piatra Neamt care s-a mutat practic in Bucuresti, dar pana se muta efectiv la garsoniera ei, am tinut-o la mine cateva zile, si mi-a pus "gand rau" ... ma ia cu ea la aerobic de 2 ori pe saptamana; cica nu mai am scapare, sa nu incerc sa ma scuz cumva.... ca sigur sala de sport scrie pe mine! asa incat ma duc sa mananc o salata si un piept de pui la gratar.

iar la tine sunculite putine sanse, am vazut eu in poze...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cygni sper sa nu aveti probleme financiare si sa iasa bine pana la urma.

Vivela am zis mai demult la noi iarna pana in martie e sezon mort (ca noi taiem iarba, mentinem spatii de agrement deci iarna e cam mort) insa acum gata, bag munca la greu, f greu, am impresia ca ajung cateodata acasa si m-as lungi pe jos de oboseala. Acasa binenteles ca ma iau toti de buna, in plus ma intreaba de ce vin asa tarziu in situatia in care eu acum plec de la serv la 4 (programul e pana la 4,30) insa s-au invatat ca din noiembrie pana in martie rar m-a prin 3,30 la serv.

Astept sa ma sunte sotul sa aflu ce are ploada.

Va pup pe toate fara exceptie.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

karligutza
sunt mamica Adelutei

si nu se asociaza cu sunculite pe burta?

nu stiu frate, cum or putea unii sa doarma mai mult de ora 9, mi se pare o barbarie . eu la ora 7 fac ochii mari, indiferent ca-s in vacanta, ca e sambata sau duminica...cred ca cel mai mult am dormit pana la 9 jumate, hai 10, dupa ce mergeam la vreo nunta si ma culcam la 4-5 dimineata...dar nu pot, nu intra in mine somnul. as vrea, am o stare de somnolenta de cred ca as atipi si in mers, dar cum pun capul pe perna, somnul tzusti...

si adevaratul somn de frumusete e ala inainte de 12 noaptea, trust me!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Multzam pt urare.

Si eu tot asa nu puteam sa dorm pana tarziu inainte de-a o avea pe Saya. Acum dorm sunt in stare sa dorm si ca liliecii atarnata de tavan

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

lachi,multumesc mult...io chiar sunt interesata,am un ten de cacao pe care il mentin in limite normale cu gomaj,creme si masti...chiar am facut treaba cu lamaia si am ramas surprinsa...acum sa-mi iau tarate si ma apuc de treaba.
cygni,imi pare rau..degradanta metoda..te pune in situatie umilitoare..e greu sa fii contra vantului.
luna,sanatate adelicioasei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Tocmai am vb cu al meu, a dus-o la dr si au zis ca are chest infection si i-au dat antibiotic. Primul ei antibiotic. Nu ca ar conta. Insa ce m-a enervat e ca il intreb pe al meu: "are febra acum?" si el zice "da, au controlat-o la dr si are 39,8". Zic "si i-au dat ceva?" la care el "nu, ii dau eu acasa cand oi ajunge". Foarte calm. Am inceput sa urlu la el sa opreasca la prima farmacie sa cumpere nurofen urgent ca face copilul spasme febrile. El era tare calm, cred ca uneori barbatii astia is pe alta planeta.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput