Timisoara, Impreuna!(169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Intru super pe fuga, raman datoare cu tratatia de dimineata si cu multe raspunsuri ... Maria, inteleg perfect prin ce treci, mi se rupe sufletul de Maya ... povestim noi mai multe cand apuc si su o clipa de ragaz...

Irina, in Calea Sagului chiar nu stiu, eu sunt experta pe zona centrala ... dar intra tu pe aici mai des, fara probleme, povesteste-ne mai mult despre tine, sigur stiu fetele sa te indrume...

tuturor, parca totusi nu ma lasa inima sa va las fara un mic dejun dulce si bun , frantzusesc suta la suta

vb maine mai pe larg ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

nu stiu cum facem da' micu tau dejun l-am halit io la cina, asa ca fa bine scoala mai de gimineata si da la lume de mancare ca stii ca fac urat cand is flamande ... sau nu fac deloc ...

ce sa va zic? io am bagat ca migu si saptamana asta, mai maine si gata. is in ceata cu scoala rau de tot ca nu stiu unde s-o apuc. nasol cu locurile de munca, greu cu scoala, mi-e ca dau banii aiurea si dupa aia mai inramez o diploma ... de college nu ma apuc ca nu ma tine iar pe certificat fac un "2" pe el si o sa vreau sa si pocneasca

Irina, bine ai venit! In Calea Sagului nu stiu nici eu ca am stat in Mehala

apropo, ieri am facut 3 ani de America

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Neata...

Getutz...suntem bine...doar ca ni dor de American...e de aproape 2 sapt la mama...da stiind ca-i mai bine pt el incerc sa nu ma intristez...acolo nu mai are nici un muc...aici cand vine bronsiolite peste bronsiolite...in ce parc mereti?

Danuta...sanatate lui Patrocle...si tie pupici multi

Mariuk...imi pare rau pt "copila" ta...numa cine no avut un animalut...poate nu te intelege...ce mai face Ale?...

Silva......mama ce de americanca esti...cand o trecut atata vreme?...multi fericiti inainte!...

sanatate tuturor...la catel si la purcel...va tzuchez si va doresc we fain...maine cred ca fugim pana la ai mei ca ne usca doru...

mihi

irinuka...bine ai venit...nu stiu prin zona nika...io satau in tarian ...iar copiii merg in iosefin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Va citesc de mai mult timp din umbra, e un pic mai greu sa intri in discutie cand dai de o "gasca" gata formata...
Si eu sunt din Timisoara, am o puiutza de 1 an si 7 luni, se apropie vremea de cresa, dar sunt cam in ceatza.

Stau in zona Sagului, in apropiere de piata Doina, ce gradinita (cresa) particulara imi recomandati/nu imi recomandati in zona?

Mamica de Andreea-Maria

"Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Irina sunt prin zona gradinite particulare, nu stiu sa-ti spun cum le cheama dar poti merge in recunoastere in plimbare pe strazile de pe langa Eneas pe-acolo .... din pacate nu stiu cum se numesc strazile .... apoi pe brancoveanu e una chiar pe principala .... ca ideea in zona cu strazile paralele cu linia 9 ... nu stiu sa-ti explic mai bine

multa bafta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu ma pot rabda sa nu te urez si aici, Getutule

Sa ai parte de tot binele din lume! Sa ai parte numai si numai de lucruri bune si frumoase, asa cum esti tu la suflet
Mihule, mi-e dor de tine. Va pup

mamica de Fluturas
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Getutule sa fii sanatoasa si mereu cu zambetul pe buze

Mergi la inceput

deci io nu ma mai joc cu voi io de ce nu stiu
Getule, sa traiesti sanatoasa si cu mult noroc, te tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Pai nici eu nu stiam am dedus de la Mariaa...

Mergi la inceput

statiiii asa ca nu e ziua lu' Geta ca am facut sapaturi, ziua lu' Geta e in ianuarie, azi s-a sarbatorit Sf Gheorghe si de acolo Geta, urarile sunt tot acolo si in plus pentru confundare mai primesti si un si un www.totcedoresti.ro/www_magazinuldeflori_ro_flori_online_livrare_flori-anunt-1d4820.jpg" target="_blank">buchet de flori si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Getutza La multi ani , cu scuzele de rigoare , la ce zombie sunt nu am fost capabila sa fac conexiunea ieri sa-ti urez ca tot omul .... sa fi sanatoasa si la fel de voioasa

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput