Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 5
danitin spune:
E un pic mai complicat, din criza pe care a facut-o acum, se pare ca l-au salvat, maine aflam "verdictul". I-au prescris si un tratament cu pastile, pentru inima, asa mai general, daca recidiveaza criza trebuie sa-l ducem la eco cardiac sa vada mai exact ce o provoaca. Tratamentul prescris acum consta in doua pastile care trebuie sa le ia zilnic. Bunica are foarte mari probleme cu memoria, de asta spun ca nu va reusi sa-i dea tratamentul .... adica uita samanance ea, uita unde pune lucrurile, e nasol.
Restul trupei, ce faceti? O sa incep sa va furnizez in fiecare seara tratatia de mic djun si prognoza meteo, poate va conving sa intrati mai des. Asadar, pentru maine dimineata, va servesc cu un www.daskochrezept.de/_img_upload/media/rezepte/2709/mid_4695d9de182be.jpg" target="_blank">latte machiato si www.countryliving.com/cm/countryliving/images/CLX0606COOK39DG-de.jpg" target="_blank">o paine cu magiun
Cat despre meteo: La noapte Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat din sector nordic. Dimineata pe arii restranse va fi ceata.
Temperaturi minime intre 3 si 8 grade
Maine Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi temporar noros, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza cand pe arii restranse se vor semnala ploi si cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat din sector vestic
Temperaturi maxime intre 16 si 21 grade.
Sa-mi tineti pumnii cu cainele, Patrocle il cheama, ca mi se rupe inima de mila lui.
Mariaa spune:
Dana, tin pumnii si sa zici cum a fost.
Getutule, inde ati fooost azi? V-am asteptat la 'islaz' :)
Sara buna tuturor.
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
silvana75 spune:
Dani, imi pare rau de cutzu, tin si eu pumnii sa fie bine
Mamica de fluturas 'mi place
vise colorate sa aveti
Ana68 spune:
Salutare si de la mine....trec sa va salut , sa va urez o zi asa cum va doriti si va pup..
geta_florina spune:
'neata buna
Dana merci de tratatie, tare bine pica acu' de dimineata.
sper si eu si tin pumnii sa fie totul bine cu catelu'.
Mariaa ieri am avut alte treburi si n-am mai ajuns prin parc. poate astazi .... deci va place parcul nostru... sper ca ne vedem curand.
va las, ca am treaba ...
o zi faina sa aveti
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
danitin spune:
Salut!
Am fost cu Patrocle la veterinar, la control. Criza se pare ca a trecut, se simte mult mai bine dar ... trebuie sa urmeze un tratament strict, 3 pastile pe zi, si nu stiu daca se descurca bunica cu el . Chiar nu stiu ce sa fac, nu mai pot sa merg zilnic pana acolo, fac 80 de km si n-am nici timp, nici bani de benzina. Am rugt o vecina sa treaca pe la ea sa vada daca-i da medicamentele, sper sa functioneze .
Din ciclul necaz in serie, Patrocle cam avea purici, si cum am stat atata timp cu el in masina, probabil ca am agatzat si eu, l-am dus in casa, asadar m-am trezit ca are si Sasha purici iar Lori mi-a facut inca tura de uritcarie. Am cumparat de la veterinar solutie antipurici pentru patrocle, pentru pisica bunicii si pentru Sasha care au costat aproape un milion. De maine trebuie sa fac smotru super mare in casa, sa ma asigur ca n-au scapat puricii prin cuverturi sau covoare.
Geta, multzam de pumni stransi, spor la treaba si va astept de dimineata cu inca o tratatie ...
Ana, pai sageata albastra sau mig-ul se misca incet pe langa tine ... salutari zic si eu si spor in toate.
Silva, multzam mult de pumnii stransi ... cutzu tau ce mai face?
Maria, de asemeni multumiri pentru pumnii stransi .... frumoasa semnatura .
Boon, am promis mic dejun. Nu stiu voi cum sunteti, dar eu am intrat in lispa cronica de somn, asa ca nu ma-ncurc, dau o cafea zdravana, zaharul e optional si www.denveater.com/.a/6a00e54f9787cc88330128767d182b970c-450wi" target="_blank">un mic dejun consistent
Meteo: La noapte Vremea va fi schimbatoare. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restranse se vor semnala ploi slabe care vor avea si caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat din sector vestic. Temperaturi minime intre 2 si 7 grade
Maine Vremea se va raci usor. Cerul va fi variabil. Izolat, va ploua. Ploile vor avea si caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat din sector vestic.
Temperaturi maxime intre 14 si 19 grade, izolat mai coborate.
si o www.tion.ro/stiri/timis/articol/troc-adhoc-in-aer-liber-la-timisoara/cn/news-20100420-02454702" target="_blank">sugestie faina pentru vinei dupa amiaza
Mariaa spune:
Dana,
din tot ce ai scris mai sus eu am retinut ca, Patrocle scapa cu viata si ca e mai bine! Restul sunt chestii 'reparabilo/rezolvabile'. Purici putem lua si din praf, vara.
Sa nu crezi ca nu te inteleg si de aia zic asa...
In urma mai multor investigatii incepand de prin ianuarie, in urma cu o luna, Maya mea a fost diagnosticata cu tumora foarte mare (17/15cm) in cavitatea toracica, cu atingere la plaman si putin la inima si cu doua coaste practic 'disparute'. Ii facem tratament de la puternic la mai slab, tot de la Serdean, din momentul in care am aflat ce are.
Cu analize, anestezii, cu radiografii si CT facute pentru diagnosticare, cu tot tacamul. Si cu bani, bineinteles. Operatia deocamdata este exclusa din motive de risc foarte mare.
Ale nu stie nimic, ii explicam des ca sa o fereasca pe Maya in joaca ei cu cateii si in rest...Doamne Ajuta!
Daca am plans cand am aflat, cat si cum?! Cred ca n-are sens sa zic.
Si am mai zis ca in clipa in care vedem clar ca e un drum inchis si ca se chinuie, s-o scutim de suferinta pentru ca o iubim nespus de mult. Sper totusi din suflet sa fie exceptia de la regula si sa bata 'statisticile'.
Iti doresc si la voi sa fie la fel cu Patrocle si sa fiti cu totii sanatosi
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
silvana75 spune:
eu am catelu asta de nici o luna dar nu stiu ce m-as face daca i s-ar intampla ceva, apropo nu vreti un catel care face pisu pe el , sa nu mai zic de Paul care la cel mai mic sughit ma intreaba daca catelu o sa moara, nu stiu de unde ideea ...
Dani, catelu face bine, am reusit sa-l invatam cu pisu la paturica, mai are si accidente dar in mare e ok. stie de semnificatia lu' NU, ca mai roade perdeaua, scaunu si ce mai gaseste in cale e alta poveste
geta_florina spune:
buna dimineata
ca de obicei, apar si eu la tratatia de la Dana ..
Dana ma bucur ca se poate face bine catelul, succes sa scapati de pureci.
Mariaa ma bucur ca la Maya are efect tratamentul, sper din suflet sa se faca bine si s-o aveti pe langa voi inca mult timp.
Silvana stiu si eu cum e sa te atasezi de un catel, avem un caine lup la arad la mama pe care l-am crescut de cand era pui si il iubim de numa'. tot asa era si el cand era mic, rodea tot si nu vroia nicicum sa stea singur, tot in picioarele noastre era.
Mihi ce mai faci? mai da un semn pe aici ...
restul fetelor pe unde umblati? nu va tenteaza micul dejun si cafeaua data de Dana? hai ca daca nu va grabiti pap eu tot
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
_irina_ spune:
Va citesc de mai mult timp din umbra, e un pic mai greu sa intri in discutie cand dai de o "gasca" gata formata...
Si eu sunt din Timisoara, am o puiutza de 1 an si 7 luni, se apropie vremea de cresa, dar sunt cam in ceatza.
Stau in zona Sagului, in apropiere de piata Doina, ce gradinita (cresa) particulara imi recomandati/nu imi recomandati in zona?