Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 4
marami spune:
Deya si pe Brancoveanu, in Memphis, parca am vazut...
Anda, LA MULTI ANI
I miss u, sis!
Before you judge me, try hard to love me. MJ
am si eu...tralalalaa
Doris-Alina spune:
La multi ani, Andule!
Tot binele din lume si o zi exceptionala!
Deya, la magazinul sport, in Centru, langa Cina.
Cu fitze , cu Barbie, cu Polly pocket, de calitate, 2 bulioane.
Genunchere, cotiere, casca, tot acolo.
Sau pe Branco, am luat cand era Ines mai mica, cu doua roti in spate si una in fata, vreo 50 ron, cu tot arsenalul, livrate intr-un rucsac.
Si noi ne-am incarcat bateriile in we, pensiune, aer curat, liniste, pasarele, superrrr!
Declar tare si raspicat ca nu mai suport ploaia...
Dana, da un meteo mai bun...ca pt we rezolv eu cu ala` responsabil
Toata lumea, bine, sanatoasa?
kupii zvapaiatzi?
No, atunci e totul in regula...
Pe cand o intalneala?
Mihi spune:
Da sarbatorita unde-i?
La multi ani Anduk...sa fii fericita si sanatoasa...si sa ramai la fel de inimoasa...
Azi face si titza lu mama 3 luni....
mihi
va pup pe toate......
anda spune:
Multumesc fetelor de urari. Sunteti tare simpatice, ca intotdeauna.
Virtual va pup si va servesc cu o combinatie pe care eu o iubesc un espresso de seara, cu dark chocho si o grappa aromata.
multiple.
danitin spune:
Ziua buna tuturor.
Mihi, sa-ti traiasca mititica ani multi si fericiti. Zboara timpul asta incredibil de repede.
Dorisake, la ce pensiune ati fost?
Hai mai, mai povestiti si voi pe larg ce si cum, parca sunteti Mig-uri, nu alta ...
Eu sunt foarte trista. Cainele de la bunica de la sat este pe moarte. Poate pare absurd sa ma necajesc atat pentru un caine dar asta are o poveste mai speciala. L-am primit eu si Calin cand noi eram tineri si cainele puiutz. Era mic, mic si dragalas, inca mai bea laptic si facea un kk ingrozitor de puturos. Tinand cont ca noi nu aveam timp sa-l ingrijim si ca e de talie mare, deci cu atat mai greu de tinut in casa, l-am dos bunicii de la sat. Fiind un caine foarte bun de paza, toata lumea a fost fericita. Duminica a sunat bunica sa spuna ca Patrocle e bolnav, nu mai vrea sa manance si tanjeste. Ne-am dus ieri acolo si, intr-adevar asa era. Slabise foarte mult, era apatic, se clatina pe picioare ... vai si amar, aproape sa nu recunosc cainele vesel si agitat pe care-l stiam. L-am adus la Tm la veterinar si e jale mare. Are insuficienta coronariana grava si probabil un cancer la plamani, din cauza asta i s-a umplut cavitate toracica cu lichid si nu mai poate sa respire. I-au facut toate analizele, i-au facut injectie, i-au dat ceva pastile, astazi si maine trebuie sa mergem din nou cu el la tratament dar ne-au spus sa nu ne facem mari sperante, mai ales ca e si cam batran, are 10 ani. Sunt ingrozitor de trista, imi pare asa de rau de el si nu-mi pot scoate din minte iamginea lui, cu ochii semi inchisi, ametit, trist . Nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa nu se chinuie. Calin nu e de acord cu eutanasierea, sustine ca cainii simt ce vrei sa le faci si sufera, dar nici sa-l las sa traga asa cine stie cat timp nu ma lasa sufletul.
Asta, dupa ce saptamana trecuta a murit Carla caramboala, primul soricel alb a lui Lori ....
Anul asta 2010 pentru mine a fost unul de rahat si vad ca tine sa nu se dezminta!
Mariaa spune:
Dana,imi pare rau :(
nu stiu unde-l tratati acum insa pot sa-ti recomand clinica unde mergem noi cu Maya:
http://pet-vet.ro/?page_id=43
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
danitin spune:
Multumesc mult Mariaa, acolo am fost si noi, i-au facut analizele, tratament .... acum parca este putin mai bine, vestea cea mai buna e ca nu are cancer la plamani, cel putin asa a iesit la analize, se pare ca doar inima este marea problema si aici nu stiu cum o sa ne descurcam pentru ca trebuie tratament continuu, bunica nu e in stare sa-l dea iar ca sa mergem noi zilnic acolo este prea departe, nu avem nici timp, nici bani de benzina.....
Mariaa spune:
ce bine ca ati mers si voi la Serdean!
inteleg ca, cu tratament continuu ar scapa cu viata? de ce zici ca bunica nu ar fi in stare sa-i dea tratamentul?
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor