Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 3
silvana75 spune:
tot ce pot sa sper e ca absenta voastra e de bine si ca de prea multa odihna si relaxare nu dati pe acilea.
Va doresc o dupa amiaza bestiala si o saptamana la fel
deya spune:
Ano(sau fetele care aveti role la copilashi)spune-mi te rog cat ai dat pe rolele furiei roz ca sora lui popica mi-a zis azi ca fetele isi bat joc de ea ca nu are role.
M-am gandit sa ii trimit eu prin curierat.Stiu ca Luanuta are si casca si ce ii mai trebuie nu?Si de unde le-ai luat?
Mariaa spune:
Deiule, prin Branco am vazut la set - role, casca, jenunchiere, cotiere - pe la 130Lei, asta inainte de Paste, acuma or fi mai iefitne putin.
Silvana, ce ai patit saptamana trecuta? Bubico, oke?
Pai la asa vreme super si vremuri aglomerate dar pline de alte cele mult mai mult, eu una nu mai am asa multa vreme de bantuit pe aici.
Getutule, cum fost la nunta? M-am intalnit sambata in parc cu socrela ta Ai o soacra faina fainaaa, seamana mult cu mamonul meu
Dana, tu esti bine? ma si gandeam intr-o zi la tine...cu atatea stiri nasoale in jur trebuie sa fii tare cu nervu'..eu as intra in depresie tot la 2 zile cred. Sanatate multa dragule!
Anda, La multi ani! Sa fii sanatoasa, foarte sanatoasa ca restul ai tu grija sau cei dragi sa ti se implineasca Noi am inaugurat sezonul de inghetata home made ! Altfel ne-am incarcat bateriile pe wk si 'plecam sa cucerim lumea' cum zicem noi dimineata la iesire pe usa asa ca va dorim saptamana faina fainaaa, cu muuult soare in suflet si daca se poate si pe cer :)
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
silvana75 spune:
Deyule, Branco = Brancoveanu
Maria, n-am patit nimic doar ca am bagat ca migu saptamana trecuta, mult mult si la sfarsit de saptamana am cazut ca musca
Pentru ca acusi e 19 in Roamnia, La multi ani cu multa sanatate si tot ce-i mai frumos, Andule
geta_florina spune:
buna dimineata
sa-ncep cu sarbatorita:
La multi ani, Anda!, sa-ti dea Domnul sanatate si numai bucurii!
Mariaa daaa, am aflat ca te-ai intalnit cu socrela mea in parc, e tare de treaba soacra mea. la nunta a fost f fain, una din cele mai faine nunti la care am fost. ne-am distrat pana dimineata. ieri a fost iar Alex cu buni in parc si cand au ajuns acolo i-a zis la buni s-o sune pe Alexandra sa vina in parc , asa ca musai sa ne mai intalnim la joaca.
Silva sper ca ai avut un weekend odihnitor, ce mai face catelul?
Andanii ce mai zici? mai hai pe aici ...
cum v-ati petrecut weekendul? macar a fost soare si frumos ... Ano pe unde ai umblat?
va si va doresc o saptamana minunata
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
andanii spune:
Andule La multi ani !!!! multa sanatate si noroc !!
geta multumesc de invitatie
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
danitin spune:
Anda, La multi ani fericiti, sanatate, fericire si sa ti se implineasca toate dorintele ! Si un www.giftsflorist2000.com/Australia/image_flowers/flora2000-4785.jpg" target="_blank">un buchet de flori
Maria, pai eu chiar pic in depresie, si nu o data la doua zile, chiar zilnic ... ideea e ca reusesc sa-mi revin destul de repede . Ma tot gandesc la voi si mi-o inchipui pe podorice prin curte ... banuiesc ca e superb atunci cand e vreme buna.
Deya, noi am gasit role la fostul magazin alimentar din Mall - Discout, cu 50 de lei - roz si cu toate celea, casca, genunchiere, cotiere ... vezi si tu daca Auchanul nu o fi pastrat traditia, raion de jucarii sigur au.
Io va dau www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/5528407/2/istockphoto_5528407-coffe-and-cakes.jpg" target="_blank">o cafea cu prajiturele si va astept cu povesti din weekeundul asta cu vreme frumoasa, ca azi vad ca iarasi au inceput ploile.
Noi am fost sambata la o nunta, duminica am dormit pana tarziu, am iesit un pic in parc, am mancat o ciorba de burta, am dormit de dupa amiaza si seara am plecat la casutza sa facem niste gratare. Am cinat acolo, am cules flori de liliac si lalele, a ffost placut, daor ca bantuie prin curtea noastra niste pisici venite de prin vecini si banuiesc c a au lasat purici. L-au muscat si pe Calin, dar Lori saraca, care mai e si alergica la veninul de purice, e plina de blande, n-a dormit saracutza toata noatea, nici la gradi n-am lasat-o.
Eu pe azi aveam o gramada de planuri dar cum n-a dormit, n-am reusit nici sa ma trezesc ca lumea de dimineata si acu' in in intarziere maaaare cu toate.
Ana68 spune:
La multi ani , Anda! Sa ai o zi la superlativul absolut!
Deya , setul de role si aparatori le-am cumparat anul trecut , din fostul Discountul de jos de la Mall , si am dat pana in 60 de lei pe tot , 600 000 lei vechi. Nu m-am mai uitat de atunci dupa asa ceva , insa daca ai drum prin Auchan , uitat-te , poate ai surprize placute...