Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 7
danitin spune:
Buna dimineata! Micul dejun este servit.
Va doresc o saptamana frumoasa, fara probleme ....
geta_florina spune:
buna dimineata
Dana merci de micul dejun, foarte bun ca de obicei
fetele sunteti niste dragute, multumesc de urari , da, eu m-am sarbatorit de Sf Gheorghe ca-s Georgeta si de acolo ... Geta.
va fac si eu cinste cu niste www.torturi-chipsidale.ro/produse/prajituri/miniprajituri2.jpg" target="_blank">prajiturele
Mihi ce bine ca ai mai aparut pe aici noi mergem in parcul mare din girocului, nu stiu sa-ti spun cum se numeste, e tare fain acolo si-i aproape de unde stam noi. ce mai face roza mica? mai pune poze cu ea.
Ano iti simt lipsa pe aici .... unde ai disparut?
va , sa aveti o saptamana faina
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Ana68 spune:
'Neata...
Getodacii , la multi ani , fata draga , sa traiesti cu numele , in reluare...chiar si azi...ce are?Am ramas inamolita pe coclaurile patriei...
Sa aveti o saptamana cu realizari si sa auzim numai de bine...
deya spune:
Fetele daca stiti pe cineva de incredere care vinde masina please dati Pm cu ce informatii detineti.Popica este in cautare ne invartim in jurul sumei de 4000 euro deocamdata.
Avem si una rosie(Renault) si frumoasa cu buburuze pe bord de vanzare
danitin spune:
Va salut si eu, din nou. Pregatesc din nou micul dejun, si in caz ca Silva da iama in el pe post de cina, am pregatit mai mult si multe... Asadar, www.zunal.com/myaccount/uploads/big-breakfast-67.jpg" target="_blank">micul dejun este servit!
Deya, nu stiu cine ar vrea sa vanda o masina, stiu pe cineva care vrea sa cumpere
Ana, ai ramas inamolita la propriu sau la figurat?
Geta, am servit prajiturele, buuune tare. Inca o data, sa traiesti cu numele!
Raport scurt si despre noi: Peste mine a dat iarasi o criza din aia nasoala de tot, cred ca am facut o fisura anala, incep ziua cu doua calmante iar moralul e la pamant. Pana la urma va trebui sa merg la doctor, si bineinteles ca mie- groaza rau: iarasi dureri, iarasi un car de bani .... Lori are serbare la balet in 20 iunie, e gata costumul si arata fenomenal in el. Sascha e o porcotanie grupa mare, face numai pe scutecul lui, dar nu vrea nicium sa se obisunuiasca afara. Patrocle se simte muult mai bine, am fost duminica sa-l vedem, trebuie continuat tratamentul, sper sa ma simt suficient de bine ca sa reusesc sa-l aduc la control. In rest, sper la zile mai bune si ma rog de sanatate....
P.S Mariaa, doua vorbe despre primavara de la voi, despre cum ti-a iesit mazarea, depre una, despre alta?
Dorisake, iarasi tragi chiulul la apel?
Mihi, ce mai fac puiutzii? Vrem poze!!!!
Aidutzu, foca mica ce mai face? Poze vrem si de la voi
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Ana, ai ramas inamolita la propriu sau la figurat? Mamica de spiridus De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA; NOI Spiridusul meu drag |
La propiu....am fost extrasa de acolo cu duba...
Multa sanatate sa ai!
Selene spune:
Buna
Va scriu pentru ca am vazut ca Deya a intrebat de masina de vanzare. V-am mai citit din cand in cand (ca si alte topicuri pe tema Timisoara, ca mai aflam cate ceva despre cate un doctor sau cabinet etc), dar nu am scris decat daca chiar era ceva important pt mine, iar acum, bineinteles, va scriu cu interes...
Deya, daca par serioasa mai ales ca intru doar pentru aceasta tema, noi vindem un Logan Laureate din 2006. Mai multe informatii am sa pun pe PM.
Ma scuzati pentru ca va scriu asa, ca un 'intrus' si sper sa nu va suparati pe mine, mai ales ca pareti un grup asa de unit
O zi frumoasa in continuare!
Anca, de ANDA - 28 februarie 2007 si 26 + cu
silvana75 spune:
ziua buna,
Dani, ma bucur ca Patrocle e mai bine, cat priveste animalu mic hahaha cunosc stilu puerco al meu face tot la scutec, nu se cere afara inca, e foarte incapatanat, desi stie tare bine cand face cate o belea.
restu pe unde umblati?! haidati si pe aci
danitin spune:
Silva, si la tine nu a incpeut sa miroasa a pishu? .... ca la mine in bucatarie unde doarme Sasha stau deja peste zi cu geamul deschis si cu aromatizatorul in priza . Mai, si se incapatzaneaza sa nu faca pishu afara, ceva de speriat: am incercat sa-i scoatem scutecelul in curte, poate pricepe apropo-ul, sa-l recompensam, sa-l certam, asta nu pricepe si pace!
Ana, multzam de urare, bine ar fi de s-ar prinde ca ma seaca criza asta imputzita. Pai si nu ne povestesti si noua asa peripetzie?
Geta, ce faci, ai dezertat si tu?
Restul trupei, liniste totala?
Eu o sa am maine o zi turbata. Tot nu ma simt deloc bine, asa ca nu stiu cum o sa ma adun, dar trebuie sa merg cu Patrocle la control ca i s-au terminat medicamentele, sa-mi inchid un rahat de cont in banca care ma seaca ca n-am folosit nimic din el dar tot platesc comison de administrare - poveste lunga, sa incerc sa trec net-ul pe o noua oferta, mai buna, plus restul treburilor gospodaresti, copil catzel, etc.
Asa ca dau o cafa neagra si tare si ceva sa va indulciti langa. Si-mi mai dau si mie, si voua www.healthmoneysuccess.com/wp-content/uploads/2008/12/4-leaf-clover-optimized.jpg" target="_blank">ceva sa poarte noroc poate o sa fie bine!