Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
buna dimineata
cu o mica intarziere zic si eu La multi ani Mihaius! , sa ai parte de toate cele bune! Mihi sa-ti traiasca feciorasul! un
dulce pt toti copiii tai minunati in frunte cu roza mica!
noi suntem bine ....
va doresc weekend placut si insorit!
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Cu scuze de intarziere, zic si eu: La multi ani , Mihi, sa-ti traiasca feciorasul!
Weekend fain tuturor, cine da luni dimineata o cafea, eu am sa vreau portie dubla
silvana75 spune:
La Cimisoara totu' ok? La noi da, toate la locu lor.
Special pentru Dana o cafea si o saptamana bestiala pentru toate
Mariaa spune:
vin si eu cu o dedicatiune in ton cu zilele astea yeeeaaahhh
pentru sarbatoritii ce au fost si ce vor veni, Monica daca esti in zona
![](icon_smile_big.gif)
![](cheers.gif)
![](floare.gif)
![](cheers.gif)
Maine avem si noi o zi importanta, asa ca ne-am luat zi de concediu de la lucru, mi-am pregatit 'bagajul' si ne-am incarcat cu multe, multe emotii de fericire!
va poop pe toate si sa ne vedem sanatosi si cu bine. sa aveti mult soare in suflet si in priviri
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](hippi.gif)
![](al9leacer.gif)
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
![](copilas.gif)
![](icon_smile.gif)
![](ploua.gif)
danitin spune:
Ok, Silva, meci de cafele ... N+am mai intrat, ca am iarasi o stare de spirit kkcioza si n-am chef de nimic. Tot mai sper sa vina zile bune, dar parca au uitat adresa. Din ciclul "Sa ramaem totusi pe linia de plutire" - am facut socata si trandafirata, mi-au iesit foarte gustoase. Lori se pregateste de serbari - in 8 iunie o are pe cea de la gradi, o sa fie Ileana Cosanzeana, iar in 20 pe cea de la balet - acolo o sa fie printzesa. Io am iarasi o criza de-a mea de care nu mai scap, musai va trebui sa merg la doctor, dar de cate ori fac programare intervine ceva si trebuie sa anulez. Ma calca pe nervi vremea, ma dor oasele de-atata umezeala. Am dar drumul la centrala - a propos, ati auzit ce ne pregatesc astia de la Colterm? Cica s-ar putea sa dea apa calda cu program, ca pe vremea comunismului, de la 6 dimineata la 9 si de la 17.30 la 23.30. Plus atosfera generala de ingrijorare si toate porcariile cu banii ... cred ca pot sa spun sincer ca 2010 e cel mai naspa an de pana acum
Va pe toate si sa speram ca vin si vremurile alea bune, si, mai ales, ca le mai prindem si noi.
asi spune:
Mariaa felicitari pentru evenimentul de azi!
Sa va traiasca minunea de iubire si sa va fie viata plina mereu doar de pace, iubire si liniste.
PS:Scuze ca m-am bagat in subiectul vostru dar e un eveniment mult prea important.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Mariaa spune:
va multumim frumos
azi am avut incuvintarea adoptiei si desi totul a fost o formalitate emotiile de imensa bucurie m-au coplesit cu noaptea-n cap de pe la 5 asa :)) n-am multe cuvinte sa descriu ziua asta - plina, frumoasa, linistita dar si coplesitoare in acelasi timp.
suntem binecuvantati cu o minune, atata pot sa spun!
va imbratisam cu drag mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Ana68 spune:
Simonelule....dupa cum observez io acilea...visele se pot vedea cu ochiul liber...
Sa fiti sanatosi toti 3....ca de iubit ,nu mai spun...ca la voi e atata iubire acolo , cat sa invaluiti Pamantul!