Timisoara, Impreuna!(169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Felicitari, Mariaa, sa-ti traiasca minunea si sa fiti fericiti cum se spune in povesti, pana la adanci batraneti - adica inca vreo 100 de ani de aici inainte!

Zi urata si mohorata si astazi. Si friguroasa. Va dau un ceai de tei parfumat, cu miere si niste prajiturele, bune - bune. Poate va mai incalziti, poate va mai revine pofta de povesti....

Mi-e somn si am o stare de parca toti norii de pe cer se reazama in crestetul capului meu. Din nou, nu ma simt bine ... E si o raza de soare in toata negura asta. Astazi m-am invoit de la serviciu - in sensul de a pleca mai repede - ca sa o duc pe Lori sa vada Gala Baletului Austriac. Abia asteapta, abia astept ...

O zi cu multa caldura in suflet va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mariaa sa dea dumnezeu sa fie totul asa cum doriti si ati visat

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Dragelor cu intarziere va multumesc si va ofer o felie din tortul Americanului...mai nou zis si Tarzan dupa sunetele care le scoate cand e marait!

Scuzati un om obosit si depasit...ne-am dus de joi la American...totul vesel si frumos...in drum spre casa ...la intoarcere...asta duminica...ma gandeam ca ce bine ca suntem toti ok...iar la intrare in tm sun sa spun ca am ajuns...si mama ma anunta ca Mihai are febra...l-am mai lasat o saptamana ca sa ne putem pregati pt duminica de rusalii de boteez...a picat ceru pe mine...cu fiecare imbolnavire a lor simt ca mor cate putin...acu si Rebeka are ceva muci...dar stiu ca trec toate si va fi air soarre...deja vad razele...

Mariuka...sa-ti traiasca si tie puiutza...si voi pe langa ea...si cu D-zeu in casa voastra!

Dragellor va doresc sa fiiti sanatoase si voi si copilasii vostri...DD sa fie cu voi!

mihi

si felia de tort promisa... chiar di mana Americanului:

pt voi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

si cand mai vreti sa stati de vorba cu D-zeu...

Rugaciunea parintilor pentru copii

Doamne, Dumnezeul nostru, Cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om si ai suflat in fata lui suflarea de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul, iar la Cana Galileei, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate ca neincetat sa reversi harul Tau si sa te milostivesti asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti.
Umple-i pe ei de intelepciune si pricepere. Indreapta pasii lor pe caile omeniei, ale dreptatii, ale dragostei de oameni si ale bunei-cuviite. Ajuta-mi a cultiva in ei bunatatea si a-i face folositori lorusi si obstei in mijlocul careia traiesc. Da-le lor comorile ceresti ale virtutii, care nu pier niciodata.
Nu cer pentru ei, Doamne, bogatii pamantesti, ci te rog da-le un trup sanatos si iubitor de osteneala, precum si suflet luminat si ravnitor spre tot binele, ca sa ajunga buni fii ai Sfantei noastre Biserici si vrednici cetateni ai Patriei, ca de-a pururi sa binecuvanteze numele Tau. AMIN

mihi

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mihi ai niste copii superbi, frumosi toti patru

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mine...iaca e pe final si joia asta...maine e vineri , ma bucur mult si abia astept sa vina...sper sa nu mai ploua , ceea ce ramane un vis frumos si irealizabil pana pe dupa marti incolo , dar eu continuu sa sper...Sa aveti o zi faina si daca nu intru maine...va doresc un weekend prelungit la superlativ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Multumim frumos
Mihi, sunteti grozavi

mamica de Fluturas
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aleniram spune:

Ma bag si eu peste voi desi nu sunt din partile alea,dar nu stiu unde sa intreb:ce mai stiti de aida?ca vad ca nu a mai postat nimic din 1.04.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

cat mai e pana la anu in vara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Gradina Zoologica din Belgrad

Duminica am dat o fuga pana la Belgrad. Am plecat relativ tarziu, fara un plan anume. Asa ca principalul obiectiv vizitat a fost Gradina Zoologica, spre incantarea lui Lori. Vedeti pozele ....

Gradina e, intr-adevar, superba ... o gramada de pasari se plimba in voie pe alei, sporind pitorescul. La fel si faptul ca e inclusa intre zidurile cetatii. Animalele arata bine, si sunt multe ... si frumoase.

Dupa vizita la gradina am luat o masa pantagruelica, delicioasa, la o terasa tot pe sub zidurile cetatii.

Am vazut si cladirile bombardate, o priveliste cutremuratoare ... In rest, fie n-am avut noi timp sa-l descoperim, fie ploaia sau toanele mele nu mi-au permis sa-i descopar farmecul, dar orasul mi s-a parut cenusiu, mudar, iar oamenii foarte reci, la limita impolitetii. La fel, trecerea prin vama ... uf, cu control in portbagaj, si o atitudine, si la romani si la sarbi, de parca scria pe noi traficanti ...

Mai pove eu de pe acolo, deocamdata va las sa vedeti pozele, merita.

Mergi la inceput