Timisoara, Impreuna!(169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Si eu vroiam sa intreb aici despre Aida.Am vazut ca n-a mai scris nimic de ceva vreme.Ma gandesc deseori la ea si sper ca este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu si va doresc o saptamana cat mai placuta...

Danuta , am dat si eu o tura pe la zoo , intradevar e faina gradina si banuiesc ca e destul de intinsa , pe o arie relativ mare...ma gandesc eu , din moment ce au elefant , zebre si lei...si restul animalelor de talie mai mare...Lasand la o parte inconvenientele de la granita si impresia ta , zic ca v-ati simitit bine , totusi si ai avut o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ce mai fac fetele? Sper ca sunteti bine si ca va distrati si deaia nu aveti timp sa dati cu subsemnatu pe aci.
Noi suntem bine, luni e ziua eroilor asa ca o sa avem weekend prelungit. Planuim o ieseala la gratarel si probabil luni vom merge la piscina ca se deschide sezonu.
Copilu mai are 2 saptamani de scoala dupa care intra in vacanta. Patrocle creste vazand cu ochii, e tare dulce, smecher si incapatanat.

eu va doresc un wekeend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silva , multumesc de urari si va doresc un weekend prelungit la superlativ....si aici a fost weekend prelungit , saptamana trecuta , cu ocazia Rusaliilor...ai vazut cred!
Pai sa va distrati frumos si poate mai pui poze noi... Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silvana, mult a fost, putin a ramas pana la anul!

noi nu mai dam cu subsemnatul ca face planuri de viitor, cum si in cel fel s-or aranja ele, ramane sa vedem. in rest suntem binee, topaim zglobiu va dorim tuturor week-end bestial si zile senine

mamica de Fluturas
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi ani, tuturor copiilor!

Pentru noi ca parinti, este o bucurie deosebita sa va vedem crescand. Va doresc sa cresteti mari, sa aveti o viata plina de bucurii in care toate visele sa vi se implineasca!
Traiti-va din plin copilaria, iar frumusetea sufleteasca care va insoteste sa radieze si asupra noastra.
Sa va pastrati zambetul cald si sufletul pur !

Va doresc voua si dragilor vostri copii, o zi la superlativ, cu mult soare in inimi, in ciuda vremii de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

La multi ani,Aida! Multa sanatate si fericire iti doresc.

La multi ani tuturor copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi ani, Haidukule!

Sa traiesti o mie de ani, sa fii sanatoasa, sa fii fericita si iubita, alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani, Aida!

La multi ani copii!

Aici nu se sarbatoreste ziua copilului si intr-una din zile i-am zis lu' fiu-miu ca la 1 iunie in Romania se sarbatoreste si a decretat "mama, trebe sa sarbatorim si noi ca doar suntem din Romania, nu?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

La Multi ani, Aida, fericire, sanatate, noroc si dorinte indeplinite!!!

La Multi ani printeselor, gazelor mici, spidermanilor, spiridusilor, podoricilor, ciorisorilor si tuturor micilor minuni din vietile noastre. Sa ne traiasca sanatosi, ocrotiti si fericiti!

Mergi la inceput