Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 13
andanii spune:
doris clubul ala nu face nici dans modern nici dans de societate .... face dans sportiv
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
silvana75 spune:
Nu de tot, crezi ca am indesat juma de viata in 6 valize, am trecut occeanu sa ma dau asa usor batuta??!! In vizita si nu uita sa te pregatesti de-o batacanda la Flora pe terasa
Mihi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 Nu de tot, crezi ca am indesat juma de viata in 6 valize, am trecut occeanu sa ma dau asa usor batuta??!! In vizita si nu uita sa te pregatesti de-o batacanda la Flora pe terasa Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
ai fost totala cu valizele Silvana!
dragelor nu ma lasati...semnati petitia da cred ca oricum nu conteaza..
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.htm
mihi va pupacesc
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
Ana68 spune:
Hai sal'tare....io deja am semnat petitia asta , ca sunt solidara cu mamicile de gorobeti bebei...nah!
Silvana , zi in ce period vi , ca sa stiu cum programez contzedu' pi 2011...
Hai sa aveti zi faina!
My_Lady0091 spune:
intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
Ana68 spune:
Cred eu ca unele posturi sunt facute la foc automat...Dorisescu , schimba , bre , intitutlatura sobectului...
Ana68 spune:
Buna dimineata....berea sa va taie greata...
Mihi , am intrat special sa urez americanului LA MULTI ANI! , sa tzuc virtual obrajii lui bucalati si ochisorii aia mari cat farfurioarele , sa iti traiasca sanatos flacaiasul mezin dintre baieti si sa aveti drum bun si zi frumoasa de sarbatoare!
silvana75 spune:
Mihi, chiar zilele trecute iti admiram pozele cu ceata lu' pitzigoi, ai niste copii tare tare frumosi, sa-ti traiasca, la multi ani americanului.
pup gasca
Doris-Alina spune:
La multi ani, Mihaitza!
Mihi, sa-ti traisca Americanu... de fapt, toti iezii plus iedutza roza...
andanii spune:
La multi ani copilasului MIhi , sa-ti creasca mare , cuminte, sanatos si voios alaturi de voi , fratii lui si micuta roza
andanii