Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana68 spune:
Buna dimineata...iaca o trecut si nebuneala cu 1 Mai muncitoresc...noi am muncitorit la micile si carnitele de pe gratarel , la iarba verde , in camp...fain de fain!
Azi o luam de coada...asa ca va urez o saptamana cu realizari si o zi de luni cat mai buna!
geta_florina spune:
buna dimineata si de la mine
si noi am petrecut un weekend f fain, sambata am fost la tara la niste prieteni care au sarbatorit ziua de nastere a baietelului lor, asa ca am avut chef de copii in aer liber, plimbare pe deal, ce mai, a fost super. ieri mai pe acasa, mai pe la cumparaturi ...
Alex e mai bine, dar tot se mai plange din cand in cand de crampe la burtica ... da' trece ea si asta.
Silvana ia pune o poza sa vedem ce schimbare de freza ti-ai facut ...
Mariaa super ca v-ati amenajat loc de joaca in curte .. in parcul de langa noi cand mai veniti? noi cred ca mergem azi.
restu' care pe unde v-ati petrecut?
va si va doresc o saptamana faina si usoara
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
danitin spune:
Salut! Noi am fost, evident, la casutza ... cu tot tacamul de acolo: liliac inflorit, miros de iarba proaspata, soare mai vesel si aer muuult mai curat. Am facut ratare, mititei, salata verde - din gradina proprie - si am tras un somn tzeapan in camera care pastreaza racoarea nostalgica a caselor vechi. Am mai facut si putina curatzenie pe acolo, am plantat niste rasduri de rosii, ardei si tzelina, am cules macris, loboda si leurda.
Acum sunt la job, dar am un chef de iesit la iarba verde de ma usuc de dorul aerului curat.
danitin spune:
Aloooo .... Buna dimineata! V-am lasat fara cafea si mic dejun si nu mai intra nimeni pe aici? Of, of .....
Poftim o gustare cu cafea.
Silva, cum iti este freza acum? Poate pui o poza ....
Dorisake, ai ramas datoare cu rezumat (fie el si scurt) despre iesirea de 1 Mai...
Idem Ana ...
Geta, cum mai sunteti, sper ca bine, chiar daca nu ai dat si tu o cafelutza dimineata asta ...
Maria, mult de lucru?
Aidutzu, ce mai face foca mica?
Mihi, la tine is toti bine, sanatosi?
Anda, unde-ai disparut??????
Andani, nici tu n-ai mai prea aparut, ce mai faci?
Deya, un raport scurt, ceva?
Eu m-am tuns ieri, asta dupa ce, nu stiu daca v-am spus, m-am si vopsit ... Asa ca lucrez din greu la imagine, poate nu ma mai recunosc necazurile si scap de ele
tuturor si va astept, in continuare, cu maxima incapatzanare, sa reveniti la lungile noastre discutii placute ....
silvana75 spune:
daca-i vorba de haleala io apar mintenas
La noi nimic nou, vremea e bunicica asa ca atarnam prin parcuri
Tunsoarea e ... tunsoare , nu pun poze ca nu-mi place, e prea scurt, poate cand mai creste o arata bine ... am bifat, nu ne place, altadata nu mai facem
si sa auzim de bine
Ana68 spune:
Buna dimineata...
Danutooo...n-am ce iti zice...munca pe plantatie , deplasari , iesit in aer aproape in fiecare weekend si , probabil , lungile discutii pe care tu le astepti se vor mai desfasura catre iarna , cand lumea va sta aciuata prin casa , la caldurica....Cronica zilei de 1 Mai e scurta : iarba verde langa Stanciova , gratar , joaca , copilasi fericiti , micile , gratarel , bere , suc si apa si marcam bonus privelistea superba! Te pup si spor la treaba de modificari de look personal!
Sa aveti o zi excelenta si bucurati-va ca e miercuri...imediat e weekend...
deya spune:
Mariuca mi-ai zis odata de o clinica unde sa imi fac analizele.Mai imi zici odata unde si cumca acu ii bai urgent da nu mai tin minte!Multumesc
danitin spune:
Eu sper ca voi macar intrati sa mai cititi ce se scrie pe aici, chiar daca nu avti timp sa raspundeti.
Asta pentru ca am nevoie de ajutorul vostru !!!
Daca aveti pe acasa, sau aveti cunostiinte care au, carti de care nu mai au nevoie, ma puteti ajuta pe mine intr+o campanie de care raspund. Pe scurt, adunam carti, de toate felurile, pentru a reinfiinta bibliotecile din 5 localitati din judet.
Daca poate cineva sa ma ajute, rog raspuns, sa punem la cale ce si cum.
Multumesc,
Mariaa spune:
deya - probabil ti-am zis de Golea, nu-mi amintesc deloc discutia dar probabil de ei ti-am zis.
Dana, gata, s-a rezolvat cu catelul?! nu mai zici nimic cum e Patrocle?!
Silvana, io cred ca numai cheala nu ti-ar sta bine. Te pup ariciule
Aida, pup foca mica si scumpa
Ano, fum in urma ta sa lesi
Geta si atata
noi suntem bine. BINE si atat. si acuma am chef sa ascult muzica si sa numar stelele.
seara linistita sa aveti.
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor