Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
'neata buna
eu azi am nevoie de o carafa de , cica m-a lovit insomnia azi-noapte, am adormit dupa ora 3.... imi venea sa ma urc pe pereti
, asa ca azi is varza, cred ca o sa pic sub birou de somn
Dana astept un mic dejun de ala bun de-al tau, poate ma mai inviorez
merci de intrebare, suntem bine, si Alex e ok, se pare ca i-a trecut.
Mariaa multam de muzica de seara si noi va . ce mai face Maya?
Deya sper ca nu ai probleme serioase, sanatate multa.
de Mihi mai stie careva ceva? sper ca e bine ...
Andanii ce mai zici? ne-ai parasit de tot?
Ana spor sa ai la munca pe "plantatie". si eu muncesc la fel
o zi faina sa aveti
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Buna dimineata si va tzucai si io...
Danuta , eu m-as implica maxim in campania ta , din pacate tot ce am eu ca si carti necesare intr-o biblioteca se afla la Constanta...imi pare rau!Aici avem foarte putine carti si ne sunt necesare...Felicitari de campanie si bafta maxima...spor la treaba!
Simonelu' si Getuta...pupa mandea la voi...vant bun din pupa!
Silvana , las' ca vine vara si iti prinde bine freza scurta...
No , pupixuri la toate si sa aveti zi faina!
Mariaa spune:
Dana,
in urma cu un an intrebam acelasi lucru pe aici dar in sens invers...toate cartile bune de dat ce le aveam le-am dat Deianirei pentru un alt proiect de-al ei.
Ana
Geta, e timpul sa mergem la control, poate chiar un CT, saru'mana de intrebare altfel ea se joaca parca mai cu foc decat inainte. E o scumpa
Aaaa, si am 9 puiuti de la catelusa pe care a 'petit-o' Oscar acum 2 luni si ceva
Clar dam anunt: avem puiuti de husky de dat! mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Dana, ceva fructe la micul dejun?
Intrebai cum a fost in we...super fain, ne-am distrat, jucat, afumat, aerisit, plimbarit...deci incarcat bateriile pt toata saptamana...iar de maine seara o luam de la capat...
Te pot ajuta cu literatura pentru copii...ce am avut volume si nu mi-au trebuit le-am donat la biblioteca Judeteana, tot intr-o campanie...
Silva, ce face Cutzu tau?
Zapacitii mei or zburatacit prin campii, de nu-i mai vedeam...unde era iarba mare...prindeau fluturi, si alte insecte, ce mai iures...
Inesuka bine, se pregateste de serbarea de sfarsit de an, cu doua scenete, dans popular, si urmeaza o excursie la Valea lui Liman, cred...
Are numai FB, in schimb, e de nestapanit cu personalitatea, asa ca muncim sa temperam crizele...
In paralel cu scoala, are antrenamente de echitatie, la CS. Agronomia.
E mai fain aici, fata de Sanandrei, in ideea de performanta.
Adica s-a saturat de plimbari cu calul, vrea trap, glop, alte chestiuni...achizitionat uniforma, cizme, toca, scumpe rau, da ce puteam sa zic, decat sa-i sustin pasiunile?
Ii place tare mult, si in vacanta va merge de 3 ori pe sapt...acum doar de doua ori.
Radu e pe ultima suta de metri, in curand licenta, in 16 are cheful de terminare.
Cam atat de la noi...
Un we fain va doresc, daca nu mai apuc sa scriu...
Va pup pe toate...si mi-e tare dor de voi...
silvana75 spune:
neata buna
nu ma ca nu e scurt periuta, e lungimea mai scurta decat inainte si luat cumva din fata scurt si lung in spate si nu stiu de ce parca nu-mi place
Am pus cateva poze noi cu zapacila care ma dispera cand iesim, e caine de vanatoare si miroase incontinuu, scarmana si roade tot.
pup separat si la gramada
Mihi spune:
http://campanieastm.ro/despre/centre-de-testare/
getutz...binisor estem...doar depasiti unpicut de situatiune...
doris...gaisi bitzi la fata...noi am luat acu 2 ani una tzapana de langa 700 sti tu magazinu de biciclete...inainte de viaduct pe stanga cum meri spre bogdanestilor...e americaneasca....
va pupez pe toate...
mihi
am pus ceva poze
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
buna dimineata
noi suntem iar cu probleme , de ieri Alex a facut si diaree pe langa durerile de burta de care n-a incetat sa se planga din cand in cand... asa ca azi am fost iar la medic, am primit tratament si regim si-acu' asteptam sa treaca o data ....
Mihi draga ti-am vazut pozele, copiii tai sunt superbi , sa-ti traiasca sanatosi si sa va bucurati de ei.
Danaaaa unde esti cu micul dejun??? ce mai face Patrocle?
eu nu stiu daca mai reusesc sa intru azi pe aici asa ca va urez de pe acuma sa aveti un weekend placut si insorit
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
geta sanatate Alexutului , da ce are la burtic ????? of ce nasol trebuie sa-ti fie , e greu cu regim, is mici ar manca de toate .... ai grija
mariaa cred ca-s superbi puiutii husky
in rest munca munca si iar munca
we fain, desi n-o sa fie soare
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
danitin spune:
Salut!
Pentru Dorisake si restul trupei, pregatesc de pe acum pentru dimineata www.greenacres.com/images/catering/fruit_tray.jpg" target="_blank">mic dejun cu fructe - cafeaua o dati voi! A mea sa fie maaare, neagra, amara ... si nu foarte fierbinte.
Maria, tin minte faza cu biblioteca, dar din pacate noi abia acum facem campania. oricum, multumesc ca te-ai gandit .... Vai, eu as vrea din tot sufletul un pui de husky, Lori e topita dupa ei, asa ceva ar fi vrut ea de fapt. dar aici il avem pe Sasha iar la sat nu indraznesc sa-l duc, ti-am pove eu cum sta treaba acolo.
Patrocle e muuult mai bine, aproape normal. Ia zilnic medicamente pentru inima si speram sa ne mai stea alaturi o perioada de timp cat mai lunga.
Silva, nu pricep ce nu-ti place la freza. Eu te-am vazut tunsa foarte scurt si mi-a placut foarte mult cum ti-a stat. Dar daca tu spui, asa o fi ....
Dorisake, super bune carti pentru copii, tinem legatura, as vrea sa fac un material cu Ines cand le doneaza. Vorbim noi ...
Geta, cum e cu Alex?
Mihi, am vazut pozele ... super nazdravanii tai.
Ana, multzam de urari ...
Mai intru eu sa va pove ce si cum, deocamdata in un car de nervi din cauza vecinilor, iar au facut-o lata rau ....