Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 9
deya spune:
Dani uite aici alte sfaturi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124581&SearchTerms=otet
geta_florina spune:
'neata
dau si eu o www.yourblog.ro/wp-content/uploads/2009/12/coff.jpg" target="_blank">cafea de dimineata
Dana merci de intrebare, e mai bine Alex, mai are doar crampe la burtica din cand in cand si nu prea mananca, dar merge spre bine. sanatate multa si tie si spiridusului.a, si micul dejun e delicios... merci...
Doris multam de urare, ma bucur si eu sa te vad pe aici. si zici ca va pregatiti o bicicleta? super ... felicitari Inesucai pentru rezultatele bune la scoala.
Mariaa vad ca esti super busy ... mai zi o vorba pe aici.
Mihi ce mai faci? mai povesteste-ne ceva ...
nu stiu fetele care pe unde umblati de nu mai intrati pe aici, da' eu va urez la toate o zi faina si-un weekend minunat
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Cred ca mai trimit un trifoi norocos |
Danaaa, da-i cu norocuuu'
Suntem bine, in casa ne miscam in viteza ca sa putem evada cat mai repede prin parcuri si aiurea la aeeeerrr si la joacaaaa!
La lucru s-au aglomerat treburile asa incat nu mai apuc sa bag un ochi aproape nicaieri, nu numai aici.
Altfel suntem fericiti ca suntem sanatosi si ca ne avem unii pe altii. Si atat.
Sanatate la bolnaviori si week-end zglobiu va dorim tuturor!
Va pupam pe toate
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Ana68 spune:
Tovarasele forumiste...va pupa secretara partidului meu personal , adica io...si va urez un 1 Mai muncitoresc frumos si plin de distractie...traiasca micile de 1 Mai!
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 Tovarasele forumiste...va pupa secretara partidului meu personal , adica io...si va urez un 1 Mai muncitoresc frumos si plin de distractie...traiasca micile de 1 Mai! |
aici caporala de servici:
raportez ca am primit mesajul tovarasiei voastre si-l morsez mai departe, cu urari de asemenea!
stop
adaughez la traditionala urare ,,Traiasca ziua muncitoreasca!``, sa nu va imbatatati sau sa va pierdeti munitia din ganduri si voia buna din desage, ca-i vai de voi!
stop
Tovarase, declar deschisa sesiunea de fumuri...si cursele prin coclauri
danitin spune:
Maine va invit langa o www.old-picture.com/europe/pictures/Fairy-Falls.jpg" target="_blank">cascada, pe o www.marinmagazine.com/images/2007/Nov2007/winter.jpg" target="_blank">plaja linistita, la un gratarsi mititeisi o bere. Astept povesti si poze de la iesirile voastre!!!!!
Distractie faina
silvana75 spune:
io iau berea, www.youtube.com/watch?v=oyhXbEZ_SR0" target="_blank">muzichia asta si ma duc singura singurica pe plaja lu' Dani
distractie faina sa aveti
Leditia spune:
Buna fetelor.
Am o mare,mare rugaminte la voi.
Caut un dr neurolog foarte bun in Tm.Ma intereseaza pt fratele meu,deci pt adulti,caci are o problema destul de serioasa si as vrea sa-l mai vada un neurolog,sa-i explice si sa se uite si pe rezultatul de la RMN-ul facut acum.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Mariaa spune:
Ledi, ai pm. Va imbratisam
Dani, io iau bericioasa aia burindaaa!
Ieri ne-am petrecut foarteee fain, Ale a fost rupta in gura de obosita si noaptea pur si simplu s-a plans de picioare la cat a tzopait pe coclauri!
Si ca sa fie dezmatul ca la carte, azi am montat cortul in livada, am agatat hinta de cais iar zilele trecute al meu a facut din lemn o 'groapa' cu nisip, mai trebuie nisipul asa ca mai putin si facem parc de joaca in ograda pentru puradei
Geta, ai dreptate, crapa teasta de bussy, da in parcuri tot o sa ma vezi Va imbratisam tare si cu draaaag
Sa aveti o saptamana faina!
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
silvana75 spune:
ma bucur ca v-ati distrat care incotro, faine poze
noi n-am facut nimic de 1 mai, adica eu am facut ceva, mi-am schimbat freza in rest incercam sa ajungem azi intr-un parc mai dupa masa
pup si o saptamana excelenta