Presedintele Poloniei a murit
http://www.realitatea.net/euronews--presedintele-poloniei-a-murit---vezi-video_708409.html
Am ramas consternata, nu doar de accident, ci de contextul in care s-a produs, mergeau la comemorarea polonezilor masacrati de rusi in padurea Katyn. Au murit si sotia si fratele preseidntelui si presedintele bancii nationale...ce tragedie!
Dumnezeu sa-i odihneasca!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Raspunsuri
alinaxeni spune:
Asta vad si eu la stiri acum.Sa speram ca a fost chiar un accident pt. ca altfel...
Dumnezeu sa-i ierte!
Cred ca e cea mai mare nenorocire, de la moartea lui JFK ,pe timp de pace.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
copiloi spune:
Faptul ca ar fi murit si fratele presedintelui (care, by the way, e fost premier, nu actual premier) numai la stirile romanesti am auzit. Nu am citit nicaieri in presa internationala (la nemti, BBC, etc.) ca printre victime ar fi si fratele geaman al presedintelui.
Alina
Ingrid S spune:
Copiloi, in link scrie ca e fostul premier, nu actualul, nu stiu unde ai citit. Si peste tot la romani spuneau cine sunt personalitatile din avion, chiar nu-mi dau seama de ce pe agentiile de presa straine nu se mentioneaza si aceste lucruri. O sa caut pe CNN sau BBC.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
copiloi spune:
"Fatucile" de la stiri au tot spus ca a murit si premierul, in persoana fratelui presedintelui.
danat spune:
Stupid accident. Auzi, cica era prea ceata si s-au lovit de copaci...hmmm. Cred ca nu pilota maimutza, ca in bancul ala, totusi era nava prezidentiala.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti. Mare tragedie
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
mihaela_s spune:
In ziarele suedeze scrie ca " Lech Kaczynskis bror, Jaroslaw Kaczynski, var inte med på planet." adica: "Fratele lui Lech Kaczynski, Jaroslaw Kaczynski nu era in avion."
Ce ciudat...oare cine are dreptate?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Pai cica aparatul era din anii '60 si au fost avertizati(chiar de catre primul ministru care a fost cam sarcastic spunand ca se vor intalni la inmormantare si care a declarat ca lui ii era frica sa zboare cu avionul prezidential si chiar ca se va intampla un accident) ca aeronava e veche si trebuie schimbata. Poate erau prea vechi aparatele de bord, de asta au lovit copacii...dau si eu cu presupusul acum. Oricum au fost avertizati si de turnul de control sa nu aterizeze acolo ci sa zboare la Minsk, dar au neglijat.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ingrid S spune:
Nu m-am uitat la stiri decat un pic, parca n-au aberat pe Realitatea. Pe net am cautat. Uite, cica totusi fratele geaman nu s-ar fi aflat in avion. http://www.realitatea.net/lista-oficialilor-polonezi-morti-in-incidentul-aviatic-din-rusia_708420.html
Dumnezeu stie...
Mihaela, eu cred in accident, intr-o eroare umana. Dar chiar asa, un avion mai prapadit n-au gasit? Ce rau imi pare de toti...
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Mi'e deja groaza de comentariile ce urmeaza sa apara pe site'urile noastre de stiri. Come to the Dark Side. We have cookies! |
Cred ca sunt deja. Tv-ul meu e dat pe mut. Am aceeasi oroare.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues