Presedintele Poloniei a murit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da si eu cred ca a fost accident, deocamdata asa spun toti...am gasit si articolul in romana cu declaratia fostului premier referitor la flota prezidentiala poloneza:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-7113894-fostul-premier-polonez-leszek-miller-avertizat-despre-pericolul-unui-dezastru-aviatic-flota-statului-este-invechita.htm

Pacat de ei toti...
Eu am o prietena buna poloneza aici, sunt curioasa ea ce spune despre presedintele(fost) al lor.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Mi'e deja groaza de comentariile ce urmeaza sa apara pe site'urile noastre de stiri.

Come to the Dark Side. We have cookies!

Adica ti-e groaza ca lumea si-ar putea dori sa aiba si Basescu si Boc un avion ca asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Nu inteleg titlul, distinctia intre demnitari si restul (desi sunt convins ca nu e facuta intentionat). Inteleg ca este o catastrofa in care au murit 132 de oameni, intre care si presedintele Poloniei. Condoleante sincere familiilor victimelor pentru perderea imensa. Prea multe cuvinte n-au rost, este o tragedie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Citat:

Mi'e deja groaza de comentariile ce urmeaza sa apara pe site'urile noastre de stiri.

Adica ti-e groaza ca lumea si-ar putea dori sa aiba si Basescu si Boc un avion ca asta?

Groaza ca s-ar putea interpreta atac terorist, complot, kamikaze sau mai stiu eu ce. Si nu vad de ce si-ar dori lumea sa aiba Basescu sau X-ulescu un accident de avion. Cel putin un om normal cu capul nu ar avea de ce sa doreasca altui seaman de-al lui asa ceva.

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea aceasta si fiecare mamica il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
ca lumea si-ar putea dori sa aiba si Basescu si Boc un avion ca asta?

Nu.

Hai ca a inceput:
De pe Hotnews
Accidentele in care mor sefi de stat ,nu sunt de fapt accidente.
Polonia s-a descurcat bine cu criza economica,a luat masura foarte buna de a nu cumpara vaccinul anti gripa porcina+multe altele.
A suparat pe cineva ? Pe creditorii mondiali probabil,care se asteptau sa aiba toata Europa in genunchi in fata lor.
???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

beren, cred ca distinctia se face doar din cauza impactului mai mare asupra publicului, atunci cand e cineva important. si acuma erau chiar foarte multe personalitati la un loc. nu ca cei necunoscuti din acelasi accident ar avea o valoare umana mai mica.

ar fi culmea si asta sa fie legata de vaccinuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:

Citat:

Nu.

Hai ca a inceput:
De pe Hotnews
Polonia s-a descurcat bine cu criza economica,a luat masura foarte buna de a nu cumpara vaccinul anti gripa porcina+multe altele.
A suparat pe cineva ? Pe creditorii mondiali probabil,care se asteptau sa aiba toata Europa in genunchi in fata lor.
???

Exact ce spuneam. Teroristi si atentatori la tot pasul.

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea aceasta si fiecare mamica il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

De la maestrul Kipling citire, din biroul editorului de ziar (The Man Who Would Be King, 1888):

"And all the time, the telephone-bell is ringing madly, and Kings are being killed on the Continent, and Empires are saying, 'You're another', and Mister Gladstone is calling down brimstone[...].

But that is the amusing part of the year. There are six other months when none ever comes to call, [...] and nobody writes anything [...]".

In cazurile astea, unii jurnalisti sunt hiene si nimic altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:

Citat:

Nu.

Hai ca a inceput:
De pe Hotnews
???

Se pare ca boala e mai grava decit imi imaginam eu. Poate face Sergiu Nicolaescu un film despre asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Condoleante Poloniei. Sa speram ca viitorul presedinte va fi cel putin la fel de competent ca si cel care tocmai s-a dus in lumea celor drepti.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput