Presedintele Poloniei a murit
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
Da si eu cred ca a fost accident, deocamdata asa spun toti...am gasit si articolul in romana cu declaratia fostului premier referitor la flota prezidentiala poloneza:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-7113894-fostul-premier-polonez-leszek-miller-avertizat-despre-pericolul-unui-dezastru-aviatic-flota-statului-este-invechita.htm
Pacat de ei toti...
Eu am o prietena buna poloneza aici, sunt curioasa ea ce spune despre presedintele(fost) al lor.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Mi'e deja groaza de comentariile ce urmeaza sa apara pe site'urile noastre de stiri. Come to the Dark Side. We have cookies! |
Adica ti-e groaza ca lumea si-ar putea dori sa aiba si Basescu si Boc un avion ca asta?
beren spune:
Nu inteleg titlul, distinctia intre demnitari si restul (desi sunt convins ca nu e facuta intentionat). Inteleg ca este o catastrofa in care au murit 132 de oameni, intre care si presedintele Poloniei. Condoleante sincere familiilor victimelor pentru perderea imensa. Prea multe cuvinte n-au rost, este o tragedie.
abramburika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Natasa
Adica ti-e groaza ca lumea si-ar putea dori sa aiba si Basescu si Boc un avion ca asta? |
Groaza ca s-ar putea interpreta atac terorist, complot, kamikaze sau mai stiu eu ce. Si nu vad de ce si-ar dori lumea sa aiba Basescu sau X-ulescu un accident de avion. Cel putin un om normal cu capul nu ar avea de ce sa doreasca altui seaman de-al lui asa ceva.
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea aceasta si fiecare mamica il are.
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa ca lumea si-ar putea dori sa aiba si Basescu si Boc un avion ca asta? |
Nu.
Hai ca a inceput:
De pe Hotnews
Accidentele in care mor sefi de stat ,nu sunt de fapt accidente.
Polonia s-a descurcat bine cu criza economica,a luat masura foarte buna de a nu cumpara vaccinul anti gripa porcina+multe altele.
A suparat pe cineva ? Pe creditorii mondiali probabil,care se asteptau sa aiba toata Europa in genunchi in fata lor.
???
sdcristian spune:
beren, cred ca distinctia se face doar din cauza impactului mai mare asupra publicului, atunci cand e cineva important. si acuma erau chiar foarte multe personalitati la un loc. nu ca cei necunoscuti din acelasi accident ar avea o valoare umana mai mica.
ar fi culmea si asta sa fie legata de vaccinuri
abramburika spune:
citat din mesajul lui xenocid
Nu. Hai ca a inceput: De pe Hotnews Accidentele in care mor sefi de stat ,nu sunt de fapt accidente. Polonia s-a descurcat bine cu criza economica,a luat masura foarte buna de a nu cumpara vaccinul anti gripa porcina+multe altele. A suparat pe cineva ? Pe creditorii mondiali probabil,care se asteptau sa aiba toata Europa in genunchi in fata lor. ??? Come to the Dark Side. We have cookies! |
Exact ce spuneam. Teroristi si atentatori la tot pasul.
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea aceasta si fiecare mamica il are.
beren spune:
De la maestrul Kipling citire, din biroul editorului de ziar (The Man Who Would Be King, 1888):
"And all the time, the telephone-bell is ringing madly, and Kings are being killed on the Continent, and Empires are saying, 'You're another', and Mister Gladstone is calling down brimstone[...].
But that is the amusing part of the year. There are six other months when none ever comes to call, [...] and nobody writes anything [...]".
In cazurile astea, unii jurnalisti sunt hiene si nimic altceva.
Natasa spune:
citat din mesajul lui xenocid
Nu. Hai ca a inceput: De pe Hotnews Accidentele in care mor sefi de stat ,nu sunt de fapt accidente. Polonia s-a descurcat bine cu criza economica,a luat masura foarte buna de a nu cumpara vaccinul anti gripa porcina+multe altele. A suparat pe cineva ? Pe creditorii mondiali probabil,care se asteptau sa aiba toata Europa in genunchi in fata lor. ??? Come to the Dark Side. We have cookies! |
Se pare ca boala e mai grava decit imi imaginam eu. Poate face Sergiu Nicolaescu un film despre asta!
Alizee spune:
Condoleante Poloniei. Sa speram ca viitorul presedinte va fi cel putin la fel de competent ca si cel care tocmai s-a dus in lumea celor drepti.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.