Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Neata fetelor,
Anda... subscriu la cele spuse de serialbastre, nu am stiut ce raspuns sa-ti dau, iar sa scriu doar ca 'nu stiu" mi s-a parut inutil. Poate fetele nu au stiut sau cele care stiau nu au intrat pe forum sau nu au avut timp de un raspuns. Si eu acum cateva zile am intrebat de 2 probleme ce tin de dermatologie si nu am primit raspunsuri( exceptandu-l pe cel de la beca), dar am presup ca fetele nu s-au confruntat cu asa ceva si nu m-am suparat pe nimeni.
Clody...Amir a avut conjunctivita la ochi, cand avea 2-3 luni si s-a manifestat cu puroi alb care se stragea in coltul ochilor si-i tinea ploapele lipite , se strangea atat de mult ca nu mai putea deschide ochisorul. In prima instanta l-am tratat la indicatiile medicului cu un unguent cu antibiotic. tratament f neplacut pt el, a dat rezultate dar la cateva saptamani a recidivat din nou iar atunci am incercat cu lapte de la san si ia trecut ca prin minune intr-o zi. Incearca sa-i pui un pic de lapte de la san, parca ilmai alaptezi, nu? Eu atunci l-am pus sub san si i-am picurat in ochisori. Sincer eram f sceptica impotriva acestui remediu babist dar recunosc ca a functionat de minune.Despre febra nu stiu ce sa-ti spun, poate ar trebui sa suni si dr sa nu fie asociata cu infectia de la ochi. Am admirat pozele cu Razvan,, e frumusel foc si i s-au maturizat si lui trasaturile de baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Anda, un mare sa treaca supararea. Am auzit si eu ca se pune mamaliguta calduta pe piept seara la culcare dar n-am facut niciodata, oricum ma gandesc ca rau n-are ce sa-i faca.

Clody, ce mult a crescut Razvanel La ochi de obicei se pun picaturi cu antibiotic (gen nettacin, tobrex) sau unguente (gen kanamicina). Nu cred ca febra e de la ochi, cu Bogdan am patit-o de multe ori sa-i curga cate un ochisor dar niciodata nu mi-a facut febra.

LauraO, ma bucur ca Sebi e mai bine

Carla, eu zic ca un homeopat bun nu combina remediile, combinarea remediilor contravine chiar principiului de homeopatie clasica.

Fatuca asta a mea e mai bine, aproape nu mai are muci dar i se infunda nasul acum si bineinteles ca tuseste un pic.

Ioana, cum mai e tatal tau?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Mirela, m-am indragostit de Anto Imi plac la maxim
pozele cu copacul inflorit!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Neata!

ANDA acuma am citit, fuga la doctor! eu am patit la fel cu cea mica si m-a certat ca nu m-am dus imediat cum am auzit ca haraie, copilul facuse bronsiolita, da-i eurespal daca ai prin casa si fuguta la dr!!! Sanatate!
SOriLea eu am Salin S2 acasa de vreo 3 ani si cat l-am folosit nu am racit nici eu nici sotu nici Irina, m-a ajutat mult noaptea daca se intampla sa am nasul infundat, plus ca eu am fumat o perioada si dimineata cand ma trezeam se auzea un zgomot din plamani gen haratit, ei bine dupa o perioada a disparut si asta. La cea mica nu am apucat sa il folosesc pt ca s-a ars ventilatorul si pana l-am reparat s-a intamplat episodul cu bronsiolita.
Sper ca te-a ajutat, eu il recomand.

Pup,

Mihaela cu Irina nov 2005 si Ania mai 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!!!!

am o stareeeeee......toata noaptea maya a vrut cu tzitzi in gura; de la maselutza, una a iesit bine si cred ca apare si cealalta (premolarul mai exact)

anda, nici eu nu am stiut ce sfat sa-ti dau; am o prietene care i-a pus copilului de 6 luni cartofi si varza la gat si cica a functionat; cu gatul,tusea urata,harcaiala,trebuie dr; pupici si gata supariciul te rog eu ca nu e la fel de frumos aici fara poztarile tale, gotobina mare,da?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

joi e ziua lui Radu,implineste 30 de ani,dar e asa ciufi ca nu vrea s afaca nimic,toti prietenii ma suna sa ma intrebe ce vrea cadou,am o prietena care e director de hotel si ma bate un gand sa-i organizez la ea o petrecere surpriza ca ma ajunge si mai ieftin,dar nu stiu cum sa fac......el a zis sa nu ii fac nimic ca nu are chef; na cultura...... sa o chem pe soacra de vineri si sa fac vineri seara ca sambata avem 2 nunti sau joi exact de ziua lui? ce ziceti?
sa vad si de costuri totusi, dar ma gandesc ca-si schimba prefixul si ar merita.......

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

clody la fel ca si ganesha tot la conjunctivita m-am gindit si eu..si sebastian mi-a facut pe la 7 luni..avea ochii rosii, si ii curgea mult ochiul...i-am dat niste picaturi cu antibiotic in ochisori...dupa 1 saptamina ia trecut!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!
ieri nu am mai intrat din lipsa de timp. asa cum v-am spus, am fost la dr. sa vedem ce e cu scaunele astea moi. dr suspecta o diaree virala. ne=a dat sa-i facem hemoleucograma si analize la scaun, dar si pt klebsiela. la hemoleucograma rezultatele au fost f bune, le-am primit aseara, pt restul, mai asteptam pana miercuri. intre timp, ne-a scos din meniu laptle de tot, avem voie sa mancam doar orez, banana, morcov fiert si mar copt. plus supa de morcov si mucilagiu de orez. atat. au si inceput sa se vada ceva rezultate, in sensul ca scaunul nu mai e asa moale. sper sa ne indreptam pe drumul cel bun.
trimit acu si rvin cu raspunsurile de zilele trecute, ca eram datoare.
va pup

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

andata, ii schimb in permanenta fructele, nu-i dau niciodata 2 zile la rand aceleasi fructe. si in plus, i le dau cand cate unul, cand amestecate cate 2, 3 sau chiar mai multe, cu sau fara cereale. cu biscuite nu merge, ca-l inteapa la masele . nu suporta biscuitele nicicum, nici cu fructe, nici cu legume.
leaganul l-m luat din auchan, doar 20 lei am dat.
ce mai face ioana?? de la matei.

carmina, ce a zis dr de piciorusul fetei??

beca, multa, multa sanatate sarei!! sa se faca repede - repede bine,a doar acusi trebuie sa danseze la petrecere!!!
multa sanatate si tatalui tau!!

laurraa, si pe mine ma doare spatele de mor. cred ca de la albinute si bondarei ni se trage. ieri, drumul pana la iasi mi s-a parut ca nu se mai termina, eram anchilozata rau de tot. nu stiu niciun remediu.
vazut maseluta. saracuta, e si normal sa planga si sa o doara, ca e mare locul din gingie care se sparge odata... sa iasa cat mai repede. si eu suspectez o maseluta la matei, ca-l tot vad ca-si baga mana toata in gurita si tot spre maselute o inghesuie. cred ca vrea sa se scarpine... maya a facut cumva si scaune moi in acesta perioada??
despre papucei, matei are niste adidasi ff moi, cu talpa moale. de curand insa, cumnata mea i/a luat fiicei ei niste papucei cu talpa tare, pt ca fata mergea doar pe varfuri si dr i-a spus ca e nevoie de talpa tare. si pt ca matei mai are tendinta uneori, cand e ff grabit , sa mearga pe varfuri, i/am luat si o pereche de asta, cu talpa tare. sa vad si eu daca nu va mai merge pe varfuri.

revin

Mergi la inceput

ganesha, multumim mult.

strunfita, i-am scos laptele de tot. dr lui matei suspecteaza ca dermatita ar fi datorita intolerantei la proteina din lapte, asa ca trebuie sa urmam schema pe care a hotarat/o ea. in momentul in care va avea scaunele legate cum trebuie, voi suna la dr sa ne spuna pasul urmator. pe moment, ii dau biotics, calciu carbonic, vit c, zyrtec, plus regim alimentar. si ceai de sunatoare cu chimion. asa cum am spus si mai inainte, sper sa fim pe drumul cel bun.

iubita_tiana, felicitari pentru sarcina!!! sa dea domnul sa fie o sarcina usoara, fara probleme si o nastere cat mai usoara!!
capul sus!! nu-ti fa griji, ca dumnezeu le aseaza pe toate asa cum trebuie. va fi bine totul. trebuie doar sa fiti optimisti. multi de la noi!!

sorilea, noi vom face o petrecere restransa dupa ziua lui matei. 20 mai cade in timpul saptmanii, iar noi vom sarbatori in week-end-ul ce urmeaza. nici eu nu cred in superstitii. de ex, se spune sa nu=i tai parul copilului pana nu ii taie nasa motul, dar eu i-am tuns bretonul, ca ii intra in ochi. ce era sa fac?? sa=i pun o clama de par??

Mergi la inceput