Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 5
philip spune:
azi am fost la un magazin naturist si aveau mai multe preparate homeopate. intradevar in dreptul cepei era mentionat ca e pt nas mucos, musetelul pt iritabilitatea cauzata de iesirea dintilor, eu am luat camomilla (musetel) si Aconitum Napellus pt raceala.
anda_magda spune:
multumesc pt toate raspunsurile pe care nu mi le-ati dat.
am si eu copilul bolnav si intreb si eu pe aici dar nu ma baga nimeni in seama. so.......
probabil va ultima data cand va scriu.
LauraOana spune:
'NEATZA!!!
anda eu nu stiu ce e cir de mamaliga ...daca sebastian imi tuseste 2-3 zile, noaptea ii dau "tuscalman" supozitor..si merg la dr sa il alsculte! ....uite sebastian acuma are aprindere la plamini dar tuseste foarte foarte putin..deci pt tuse nu mi-au dat nimic la spital
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
multumesc pt urarile de ziua mea
in ultimele zile nu am avut deloc timp sa intru pe forum..dar acum am reusit sa citesc unpic in urma..
sebastian e mai bine..numai face febra deloc...si daca-i pun urechea la plamnul drept parca nu se mai aude "horcanit-ul" ala...vineri ma duc din nou cu el la control...de blestemata asta de otita pe care o avem nu stiu ce sa zic...ii dau infiecare zi 2 picaturi de nu stiu ce antibiotic in nas si atit..dar in rest copilul meu nu isi duce mana la urechii, imi doarme noaptea bine...e cit de cit bine dispus..deci sigur trece si asta...doar la el in gat nu am reusit sa ma uit sa vad cum sta cu rosul...dar a inceput sa pape din nou solide, deci cred ca si aici suntem pe drumul ce bun..
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
anda ai incercat ceai de ceapa sau sa faci tu sirop de ridiche neagra? ramonaiani a explicat pe forum cum se face...dar sigur gasesti si pe google daca numai ti minte... multi clarei
LauraOana spune:
iubita_tiana FELICITARI!!! chiar acum citeva zile ma intrebam oare care va da prima startul la bb2...pt EU stiam sigur ca EU nu voi fi aceea te inteleg ca iti faci 1000 de ganduri
clodyac spune:
philip ,nicuratze
cu somnul avem nopti linistite si nopti uffff dar acum nu mai zic nimic razvan e bolnavior ii curge un ochisor adica i se strange in coltul ochiului ceva galben mucus nu stiu oare e puroi?si bface temperatura 38.3 si vad ca nu il lasa nici dupa nurofen ce spuneti?
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Serialbastre spune:
Anda, nu te supara pe noi. Eu una nu am scris nimic pentru ca nu am stiut ce sa zic. Mi s-a parut inutil sa scriu nu stiu. Cum nu stiu ce sa-i zic nici Claudiei cu ochisorul sau cu febra.
Hai, nu te supara si mai vino in stup.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
miruta spune:
Neata!
LAURAOANA...LA MULTI ANI si mii de scuze pentru intarziere dar parca nu mai am timp de nimic de la un timp.Ma bucur tare ca Sebastian e mai bn,cu dusul manutei la ureche e cu dus si intors,Antonia sigur nu are nimic la urechi dar atunci cand ii este somn si cand o adorm se tine mainile de urechi.Si eu zic la fel de bb 2.
TIANA...te inteleg...e normal sa-ti faci atatea ganduri...orice mama responsabila ar face asta.Curaj,o sa fie bn,se zice ca fiecare copil vine cu norocul lui pe lume.
CLODY...ce ochios frumos ai tu acolo.si ce gene intoarse are.Mami are tare bn!imi pare rau de ochisor ,nnu stiu ce sa zic,mergi la dr.
OTILIA...imi pare rau ca iar e puiul bolnavior.sa ne tii la curent cu ce a zis dr.
MAGDA....nu te supara,zau ,nu cred ca a facut-o nimeni cu intentie,eu abia acum am citit ,imi pare tare rau,nu stiu ce sa zic,nu stiu ce-i cu mamaliga.stiu ca-i tare greu cu copilul bolnav,iti faci o mie de ganduri si ti se pare ca nimeni nu reactioneaza pe masura asteptarilor tale ,eu zis ca incerci,rau nu cred ca are ce sa-i faca.
Nu mai pot sta...a adormit piticania si merg si eu la treburi ca nu se mai termina niciodata...azi Anto are in meniul de pranz mancarica de stevie.sa vedem daca ii place.
Avem cateva poze in jurnal,nu prea multe.
Pup.
alynta27 spune:
Salutare!
La noi azi e innourat! Se anunta ploita! Nepotelul e inca la noi! Se "certa" mereu cu David, mai ales al meu e pe el mereu! In schimb cu Matei se intelege excelent! Noi tot sub tratament, dar mai bine! Mai inainte cel mare l-a pupat pe Matei in somn! Daca vrea un lucru "interzis" gen un CD, bexe zice "Patei" adica il vrea pentru fratior! Smecher ce mai...
Anda multa sanatate! La noi nu functioneaza leacurile babesti! Cand racesc o fac "bine" si mergem pe tratament de la medic....
Tiana din cate stiu ti-a fost tare greu sa duci sarcina la bun sfarsit! Cred ca DD ti-a mai oferit o sansa pentru inca un copil! Eu zic sa nu o ratezi, ca nu se stie mai tarziu! Temerile tale au fost in parte si ale mele(cu prvire la cariera, "mi-am pus in cui doctoratul pentru 4 ani")-te inteleg perfect! Fruntea sus! Ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate! Iti doresc multa intelepciune!
Lauraa felicitari penru taiatul motului la finut! Imi pare rau pentru starea ta!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra