Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 4
iubita_tiana spune:
citind ce a scris carla....incercam sa ma regasesc....
cu singura diferanta ca am doar un copil...
am impresia ca timpul nu-mi ajunge acum...acte la contabilitate, mancare, curatenie. plimbat fata, hranit fata, duc la finante acte, declaratii peste tot...avut grija de sot....si peste toate astea as vrea si putin timp pt mine....ca doar sunt femeie....
mi-am amanat de 2 ori programarea la coafor si cosmetica...dar marti ma duc orice ar fi....
acum, peste toate astea....vine bebe2......va fi o diferenta de 1 an jumate...cum ma voi descurca oare?
aveam atatea planuri pt anul acesta....care nu includeau nasterea unui copil.dar includeau o sarcina.....of..imi voi amana iar cariera..nu mai pot da examenul de definitivat la experti contabil, nu mai am timp sa invat....nu mai pot...bani ne trebuie...acum voi amana inca 2 ani si...toate astea....cum vom trai?casa nu avem a noastra..avem o amarata de afacere care scade pe zi ce trece...avem o masina...o locuinta cumparata la care platim inca credit..si incare sta socrul meu momentan....locuinta inseamna o camera si o bucatarie intr-o casa cu curte comuna pe centrul orasului...buna pt birouri...nici decum sa ne mutam noi acolo vreodata...
sunt multe ganduri si imi dau seama ca toate avem probleme..insa pt copilasii nostrii trebuie sa le trecem....cu bine...
va pup...
SoriLea spune:
Strumfita prima data cand l-am avut racit a fost la 7.5 luni si am fost internata cu el in spital. I s-au facut si acolo aerosoli dexa+ser si antibiotic, am plecat din spital nu prea refacuti si dezamagita. Am mers apoi la dr lui si mi-a sugerat atunci sa-mi cumpar un aparat de aerosoli si sa-i fac combinatia pe care am spus-o. In 2 zile Razvan nu mai avea nimik. Ii dau dexa+adrenalina numai cand are weezing (suierat la respiratie). Acum de Paste cand mi-a racit, avea aceleasi simptome si de aceea i-am dat tot ce mi-a recomandat dr. atunci. Am uitat sa precizez ca la prima raceala dr mi-a prescris si un antibiotic, dar sa-l dau numai in cazul in care dupa 2 zile nu se vede nici o ameliorare (ea nu e adepta antibioticului, incearca mai intai pe alte cai pana sa ajunga la antibiotic - si asta imi place la ea) asa copilul meu a scapat fara sa il mai dau. Nici acum nu i-am dat antibiotic deloc si e bn.
Stii cum e, fiecare face cum crede ca-i mai bn pt copilul lui. Nu am incercat niciodata homeopate, nici nu am consultat vreun medic homeopat, asa ca nu ma pot pronunta la aceasta alternativa.
Sanatate multa la toti puiutii bolnaviori.
Azi a ramas casa goala, mi-au plecat nepotelele si s-a facut liniste. e frumos sa ai copii multi, e greu adevarat, dar nimic nu inlocuieste bucuria si fericirea lor. Eu din pacate nu pot sa-i ofer lui razvan fratiori, mi-ar fi placut tare mult sa nu fie singur, dar cine stie, poate mai adoptam un copilas.
Lauraa am vazut ca ai luat motul finutului mai devreme decat data nasteri. Si eu as fi vrut sa fac asta mai devreme, dar toata lumea imi spune sa nu-i fac pana nu implineste anul, ca ce "il sarbatoresc de un an fara ca el sa-l fi facut deja?"...
Voi ce stiti despre asta fetelor. Se apropie pt fiecare albinuta sau bondarel sa-si serbeze primul anisor din viata, voi cum o sa faceti acesta petrecere (mai devreme sau dupa - exceptand pe acei care le pica in week-end?
la tot stupul
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
philip spune:
noi vom face dupa, si nu va fi o petrecere per se, dar mergem in italia unde ne vom intalni cu nasii si ii vor taia motzul cat stam acolo. asta va fi in iunie iar el implineste anul la sf lui mai. eu nu cred oricum in superstitii.
clodyac spune:
fetele pozici noi la semnatura la poze clodya
va pupicesc
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
strunfita spune:
Carla, asa o fi cum zici tu, dar la noi si-a facut efectul de pe o zi pe alta. Oricum eu nu recomand la fete ce sa dea, am incercat si eu sa dau homeopate dupa capul meu de vreo 2 ori si am ratat de fiecare data, in schimb homeopata mea n-a gresit niciodata pana acum.
Sorilea, dexa este un steroid pe care l-s evita cat as putea de mult. Eu homeopate folosesc de 2 ani, inainte si Bogdan a primit antibiotic, dar acum orice raceala oricat de urata, inclusiv otita/laringita le-am tratat cu succes doar cu produse homeopate. Si pot spune ca refacerea e mult, mult mai rapida cu un produs homeopat bine recomandat de un medic bun, decat cu un antibiotic. Adica se vede de pe o zi pe alta o schimbare majora in bine.
Tania, eu ma bucur pentru voi! Se vor rezolva toate si va veti linisti
La noi cred ca se nimereste vineri ziua Andreei, asa ca numai bine tinem in weekend-ul de dupa.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strunfita Carla, asa o fi cum zici tu, dar la noi si-a facut efectul de pe o zi pe alta. Oricum eu nu recomand la fete ce sa dea, am incercat si eu sa dau homeopate dupa capul meu de vreo 2 ori si am ratat de fiecare data, in schimb homeopata mea n-a gresit niciodata pana acum. Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005) Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Ma bucur ca a functionat. Ideea cu allium cepa este urmatoarea: daca simptomele sunt asemanatoare cu cele de atunci cand tai ceapa, atunci functioneaza si remediul.
Ideea cu remediile combinate de care zicea Andreea este ca macar una din componente sa functioneze, dar un homeopat bun le combina in functie de fiecare persoana.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nicuratze spune:
Buna seara si de la noi,
LAURAOANA,cu intarziere,La multi ani cu multa sanatate!!
SORI,,ce vroiam sa zic,tu sa ne scrii,sunt multe fete care ni s-au alaturat mai tarziu si apoi s-au retras,ma gandesc ca suntem noi mai scortoase (dar sa stii ca suntem fete bune)
ANDATA...vand hainute de copii
CARMINA,multa sanatate Andreei!
MARI,ce tare ai fost,eu am soacra categoria 2 (ieri m-a sunat sa vada ce fac,si eu ii spuneam ca ma descurc,si ea imi raspunde:stiu ca te descurci,ca deocamdata esti cu doi copii,inca n-a venit al treilea pe capul tau)
OTILIA,,multa sanatate piticului!
CLODY,ce fetisoara de baietel mare si dulce ai tu acolo!
O seara buna tuturor!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
SoriLea spune:
Clodyactizul nostru dragalas
Strumfita te inteleg, nici eu nu sunt adepta multor chestii, dar stii vb aia cand e musai...cu placere.Daca am vazut ca ii fac bn fata de alte tratamente date si la spital, i-am dat, incerc pe cat posibil sa nu fac abuz si ca sa-l ajut si mai mult, ma gandesc sa-mi achizitionez si un aparat de purificare salina a aerului. Poate asa reuseste sa nu mai raceasca asa des si daca totusi o face, poate e o forma mai usoara.
Are cineva cunostinte mai multe despre acest aparat, e bun, ajuta, merita sa-mi iau unul?
Nicuratze normal ca am sa scriu si in continuare, nu scapati voi asa usor de mine . Dar ce te-a facut sa crezi ca m-as retrage?
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
ganesha spune:
Tiana... cred ca numai o femeie poate intelege aceste ganduri si temeri, numai o mama poate face atatea lcruri si tot numai o mama isi face atatea griji.E greu dar sunt sigura ca vei reusi sa-ti implinesti visurile. Visuri care pe parcurs le mai ajustam, dar important este sa visam ca putem face ce ne propunem. Cum important este sa reusim sa mai pastram cate un pic din noi, uneori sa regasim picaturi de multumiri, cum ar fi cititul unei carti bune sau orice alceva ce ne face placere.
Eu una am mai gasit cate un minut pt sufletul meu, in timp ce legan copilul si cate o ora pe picioare, caci altfel nu doarme ziua, si am citit niste carti minunate, care m-au mai facut sa uit cat sunt de obosita.
mare pt tine( s-a trezit printul meu)asa ca o termin cu scrisul