Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

clody, vazut pozele. ff frumoase.

nicuratze, multumim!

anda_magda, imi pare rau ca nu ti-am raspuns, dar eu sunt in urma tare cu citittul, asa ca inca recuperez si nu am ajuns la mesajul tau. oricum, sper sa intri in continuare pe la noi. de la matei si multa sanatate!!

lauraoana, multa sanatate lui sebastian. ce inseamna aprindere la plamani si cum se manifesta??

clody, mai bine te-ai duce sa il vada un dr pe razvan.

miruta, multumim. cum faci mancarica de stevie??

ganesha, inca nu am citit nici mesajul tau cu probleme dermatologice. asa cum am spus, am de recuperat.

laurraa, felicitari pt premolar!! la multi ani sotului tau!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita
Carla, eu zic ca un homeopat bun nu combina remediile, combinarea remediilor contravine chiar principiului de homeopatie clasica.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Asa este, nu m-am exprimat eu bine. Ideea era ca cel mai bine nu se ia un remediu 'universal' care contine mai multe, cum este stodalul sau cel dat de exemplu de Andreea. Cel mai potrivit este ca medicul sa recomande 1-2 maxim 3 remedii.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multa sanatate bolnavirilor si mamicilor suparate.
mirela, sunteti superbi toti 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ziua buna

Dupa multa, multa vreme am aparut si noi sa va salutam...

Sper ca ati petrecut frumos de Paste, cum a fost la noi nu doresc la nimeni... A venit in vizita la noi o cunostinta si a decedat din cauza de infarct. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca. Socul a fost mare, acum ne-am mai revenit...

Darian creste frumos, a fost racit rau luna trecuta de a luat injectii, sper sa nu mai fie cazul de asa ceva.

Azi, citindu-va pe voi, s-a ridicat si bondocul meu foarte hotarat si a inceput sa umble singurel cu 2 pauze in care a trebuit sa-si recapete echilibrul. A mers cativa metrii. A mai avut el tentative de facea cativa pasi insa cadea repede in fundic. In rest, ii merge gurita toata ziua, ar vrea tot afara, devine tot mai lingusitor ne strange in brate si ne pupa cand vrea ceva, daca nu ii facem pe plac se preface ca plange si tot asa.

Va pupam si va ura multa sanatate!

P.S. Tiana felicitari pentru sarcina!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Buna fetele.Cum va spuneam sunt in tara de o luna,este atat de bine acasa,cu ajutoare,stau cand la mama,cand la mama soacra,care este o minunatie de femeie.I-am facut lui Alex medic de familie,este si pediatru,chiar astazi am fost si i-am facut un vaccin.Mi-a zis sa ii dau VIGANTOL pana la 2 ani,mie mi se pare o perioada prea mare de timp,voi ce spuneti?In italia nu ii dadeam calciu si chiar s-a mirat cand i-am spus,si mi-a mai spus sa ii cumpar de acolo D 3 fiole.
Inca il mai alaptez la san pe Alex,e un mancacios,nu stiu cate kg mai are ca nu l-a cantarit,dar acum vreo luna jumate avea 9.800 kg.
Spune mama,tata,dada,baba,cand nu ii dau ceva ce isi doreste se enerveaza si tipa,trebuie sa stau mereu cu ochii pe el ca duce totul la gurita,a stricat o telecomanda,un mouse,inca nu merge singur decat sustinut,sau sa se tina de marginea patului,de mobila,si sta mai mult pe varfuri.Noaptea se trezeste foarte des,de 4,5 ori sa iar in ultima perioada a plans foarte mult,i-a spart gingiuta,ii ies si cei 2 dintisori de sus.

Vreau sa pun cateva pozici cu Alex,dar maine sper sa am timp ptr ca acum sunt la mama mea,si pozele le am in computer la mama soacra.

Off,cred ca v-am plictisit...
Multa sanatate puiutilor bolnaviori,si cate un pupic ptr mamici

va doresc o seara buna

Anca mami fericita de Alexandru George 07/05/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Carla,

Sorilea, eu am un aparat salin pe care n-am putut sa-l folosesc. L-am luat cand avea Bogdan vreo 3 ani si jumatate si a inceput sa-mi tuseasca foarte mult dupa ce am inceput sa-l folosim, dar nu o tuse expectoranta, ci una seaca si iritativa, asa ca am renuntat la el. In schimb noua ne-a facut foarte bine Praid-ul, dar nu se recomanda decat dupa 2-3 ani.

Deea, e groaznic ce s-a putut intampla. Ma bucur pentru progresele lui Darian si sper sa poti intra mai des de acum.

Otilia, multa sanatate! Ma bucur ca se vad imbunatatiri. Am reusit sa merg cu Andreea vineri la un medic care spune ca merge ca si cum ar avea o jena. O dau cu fastum gel 5 zile la articulatii (sold, genunchi, glezna) si daca nu trece in 2 saptamani o sa facem un film.

Ancy, voi v-ati mutat de tot in ro? Sau stati doar pentru pregatirile de nunta? Ce bine e ca ai ajutoare!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

deea, imi pare rau si condoleante! acusi face si printul un an!!! felicitari pt progrese

ancy, si mandra mea in per dintilor suge mult noaptea doar de placerea de a simti sanul; de cand ii dau lapte praf seara inainte de culcare nu se mai trezeste asa des

otilia, a mea se pastreaza vesnica constipata; azi vad ca a facut putin mai altfel,dar nu diaree

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare ancy, deea, ce bucurie sa va avem pe la noi.
mey, eu nu am zis ca ala e remediul cel mai bun, eu asta am gasit aici si a functionat la copiii mei. dar cred ca cineva s-a suparat pe mine :(
anyway, priviti la Nick cum se da la gagici :)
http://apha.shutterfly.com/13318

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mie imi pare rau ca s-ar fi putut supara cineva pentru discutia cu homeopatele, eu doar am zis ce stiu, nu sunt homeopat dar mi-am dat cu parerea.
Din partea mea a fost numai o discutie constructiva, nicidecum in contradictoriu, imi cer scuze daca am suparat sau incomodat pe cineva.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Philip... nu are gustri rele N., super bine arati. Sa inteleg ca a dat rezultate cura de slabire :)
Deea.. am vazut si poze frumoase cu Darian, vad ca deja a trecut la bulanasele goale
Fetelor al meu copil m-a inebunit, de 2 zile nu mai vrea sa doarma si pace... Azi noapte de la 11 la 2 a facut un concert pe cinste, plansete, tipete tras de par dat din maini si din picioare si tot asa. Astazi de fiecare data cand am incercat sa-l culc isterii cat se poate. Daca nu-l pun sa doarma nu mai tipa dar cand vede perna incepe, desi e rupt de oboseala. Nu pare sa-l doara nimic mai ales ca tace ca prin minune si zambeste tot daca fac cum vrea el. De cateva zile a inceput sa mearga bine de manutzele noastre si e f incantat, am citit undeva ca atunci cand descopera mersul pot fi asa de incantati ca nu mai vor nici sa doarma. Alta explicatii nu am la fitzele lui. Ai vostrii au zile dinastea dinamitate? Oricum am un mare alintat tipa ca ars daca nu obtine ce vrea el. O sa-mi manance nervii pe paine
Maria... ce mai faceti? sunteti bine? banuiesc ca esti tare ocupata cu munca.

Mergi la inceput