Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Carla...cum te mai simti? ti-ai mai incarcat bateriile? sau tot asa obosita esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Salutare... Nu intru o zi si ceva si deja am de recuperat 7 pagini. Intru la citit, sa vad cat reusesc inainte sa ma cheme datoria.
Si... yupppiiiiiiii... Ioana are 3 dinti si muscaaaaaaa
Si danseaza pe orice muzica, de la simfonica la rock

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andata, .
Ganesha, de obicei asa se intampla cand descopera mersul, dar tu trebuie sa-i respeci timing-ul si sa il culci inainte de a incepe crizele. Eu mi-am mai revenit putin fizic vorbind, restul e varza, multumesc de intrebare .
Colac peste pupaza, noi de 2 nopti nu-i mai punem Sabinei pampers, asa ca stau cu ochii in tavan gandindu-ma ca, daca adorm si nu o aud, face pe ea .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

philip si ce mai gagicaaaaaaa' zi plssssss cum ai reusit sa dai jos EXACT

andata,felicitari pt dintisor; si Maya danseaza si mor de ras ca mai si ridica 2 degetele in sus

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello,

nu stiu prin ce minune Bubu sta singura in tarc si se joaca asa ca profit sa va scriu su eu cateva randuri.
Noi sambata i-am rupt turta si ar fi fost totul foarte frumos daca nu mi-ar fi racit, a facut febra si muci si tuse dar cel mai nasol ca a facut iarasi kk moale , am fost la dr si e iar pe regim si lapte fara lactoza plus aerosoli si alte medicamente dar na...trece si asta. acum fug sa-i pregatesc baita si o sa pun mai tarziu si poze de la petrecere si poate reusesc sa citesc si eu cate ceva din urma.

multi la toata lumea

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Strunfita nu stiu sigur,dar banuiesc ca vom ramane definitiv aici.cu toate ca traiul e mult mai bun acolo.
Deea condoleante.
Clody cu siguranta ne vom intalni,dar sa asteptam sa se mai incalzeasca putin afaracred ca Razvanel trebuie vazut de un doctor
Tiana felicitari pentru sarcina si multa putere
Andata am vazut si filmatul cu scumpetea ta si pisicutul frumusel
Ganesha sa nu fie de la dintisori starea lui Amir.
Philip ce mare s-a facut N,iar tu arati foarte bine
Lauraa ce rochita superba i-a facut bunica Mayei

Am vazut foarte multe poze cu copilasi superbi si mamici frumoase

Am uitat sa va spun ca in 6 luni am slabit 14 kg,mai am de dat jos 3 kg,dar vad ca nu se mai duc,pentru ca unde-i mai bine si mancarea mai gustoasa,decat la mama acasa

Madalinutza,Coraly,Dana mi,Anaela si restul fetelor,voi ce mai faceti?

Gata pupam tot stupul,noapte buna

Anca,mami fericita de Alexandru George 07/05/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Dana,sa va fie de bine petrecerea! si insanatosire grabnica; si a mea e cu muci la purtator cum de ati facut asa devreme?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

lauraoana,[/i] multa sanatate lui sebastian. ce inseamna aprindere la plamani si cum se manifesta??

wiki spune: "Pneumonia o boala cu denumirea populara aprinderea de plamāni poate avea o forma acuta sau cronica ce se manifesta prin inflamatia cailor pulmonare sau a tesutului pulmonar.
-->poate fi pneumonie virala sau bacteriana. -->debut acut cu febra, tuse, frisoane, valorile sanguine (VSH crescut), fiind produse de Pneumococi (Streptococcus pneumoniae), ca cei de Stafilococi sau Klebsiella"

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Andreea (serialbastre), multumesc pt incurajari, de fapt e vb de 24 mai, data la care ar trebui sa fie in Germania. Aici nu a gasit nimic de lucru si nici sperante nu sunt.
Carla, chiar daca nu am timp imi fac, pasez pitica lui tat'su si stam de vb cat poti tu. Si rabdare am... Unele surse de stres poti sa le amani sau delegi. Nu stiu sa te sfatuiesc in privinta casei (banuiesc un credit la o banca), nu stiu nici intelegerea voastra cu prietenii imprumutati (a fost doar verbal sau ati facut un act la notariat?). Eu as insista mai mult pe langa prieteni, eventual la familiile lor, chiar la alti prieteni. Eventual i-as ameninta pe ei ca ii fac de ras la toti cunoscutii ca sunt nesimtiti si nu dau banii imprumutati inapoi. Poate merge. Sau macar sa faceti o conventie cu ei, ceva de genul "stiu ca nu aveti acum toti banii, dar hai sa gasim o solutie ca sa va puteti onora si voi angajamentul si sa fim si noi multumiti. Ca sa va fie mai usor, vom accepta sa ne platiti x lei/luna, pana se acopera suma".
Clienti care renunta... sper din suflet sa nu fie prea multi. Stiu ca un client inseamna bani, dar poate reusesti sa ii inlocuiesti. Unul care renunta insa doar pt ca aude copii nu e om si nu merita sa te stresezi pt el. Lasa ca vor veni altii.
Cu treburile in casa e alta poveste. Aici depinde de tine in mare parte. Ce trebuie neaparat sa faci? Mancare, e logic. Curatenie, da, dar nu neaparat zilnic. Jucariile copiilor poti sa le lasi si in calea sotului poate le ia in picioare si le pune la loc. Farfuriile pot sta si nespalate, poate sotu' se trezeste fara tacamuri si vesela si le spala el.
Am impresia, desi poate ma insel, ca ti-ai obisnuit sotul sa fie al treilea copil iar tu sa fii superwoman. Nu stiu daca ii ceri ajutorul si el refuza sau daca preferi sa faci tu treaba decat sa il auzi bombanind. Trebuie insa sa il inveti ca tu nu le poti face pe toate, ca ai nevoie de ajutor, ca muncesti mai mult ca el si ca nu mai rezisti. Si trebuie sa ii SPUI. O data, de doua ori, de n ori, pana pricepe. Nu astepta sa se ofere el, cere-i ajutorul. Si stati de vorba, dupa ce adorm copiii, la o cafea (noi bem si noaptea ) sau un ceai etc. Explica-i ca esti stresata, spune-i ca ai nevoie de ajutorul lui si faceti o lista "ce astepti tu de la mine/ ce astept eu de la tine" pe o 1/2 a unei foi si "ce esti tu dispus sa faci/ ce sunt eu dispusa sa fac" pe cealalta 1/2. La mine a functionat.
Cu Saby ar trebui sa ai o discutie "serioasa", sa o pregatesti dinainte "mami are nevoie de ajutorul tau si vom bea mai tarziu un pahar de lapte sa stam de vb" si apoi ii explici ca ea e mai mare, ca Lari e micuta si tu ai nevoie de ajutorul ei, ca trebuie sa dea exemplu lui Lari cum sa se poarte. Copiii mai mari de obicei ii imita pe cei mici pt ca atunci capata mai multa atentie din partea parintilor, practic se lupta pt iubirea si grija parintilor cu mezinul. Eu am patit-o cu Tavi desi avea 5 ani cand s-a nascut Sandra, reincepuse cu trezitul noaptea si cu pisul in pat...
Eu te dulce si iti tin pumnii sa reusesti sa rezolvi cu cat mai multe din sursele de stres. Banuiesc ca pt tine e f greu, cu atat mai mult cu cat esti direct implicata in probleme. Eu vad lucrurile din afara, am trecut si eu prin f multe, chiar am fost pe punctul de a ne desparti, si am invatat in timp ca doar comunicarea asigura rezolvarea problemelor. Dar daca iti spun toate chestiile facute de mine (fara sa le recomand nimanui) contribui si eu la stresul tau

Gata, m-am intins cat o zi de post... ID-ul meu de mess e atabeica pt cine il vrea

Revin

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ancy, Philip bravo fetelor pentru kg pierdute!
Lauraa eu as opta pentru o petrecere surpriza daca as avea posibilitatea! Trec ele si durerile si creste fata mare! Sa vezi ce mandra vei fi!
Deea ce soc... Felicitari pentru progrese!
Carla esti cumva leu?! Eu spun raspicat lucrurilor pe nume! Uneori sunt judecata gresit!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput