FIV in Ungaria 101
Raspunsuri - Pagina 6
yarrina spune:
Bine spus Adi! Eu prefer sa regret ca puteam sa fac si n-am facut decat sa regret ca am facut si m-am trezit cu vreo sangerare sau mai stiu eu ce. Oricum nici sa vreau nu se atinge sotul de mine.
Voi daca aveti chef, multe succese!
fericita!!
catalina2307 spune:
pogonici - eu am modificat, dar de obicei aceste lucruri sunt facute de catre persoana care se ocupa de prima pagina nu de catre moderatori.
timea30 spune:
descultu , multumesc de raspuns.
am fost sunata - maine ma duc la ET. DIN CELE 4 - 3 S-au fertilizat si au 4 celule.
Descultu, si dupa transfer ai luat utrogestan oral ? si inca ceva ? maine inainte de ET pot sa manc sa beau? - eram atat de entuziasmata cand m-a sunat ac am uitat sa intreb.
Apropo-pe mine deja tar ma dor sanii de nu pot sa ii ating- oare de ce ?
ms mult.
yarrina spune:
Timea de la utrogestan te dor sanii. Am patit si eu.
Da, pot manca/bea/face ce vrei tu. Multa bafta!!
fericita!!
descultu spune:
timeea dupa et am luat utrogestan 2 pastile de doua ori pe zi pe gura si intravaginal mi-a dat tot asa un gal crinone parca pe care il puneam seara di in continuare divigelu pe burta
4 celule in ce zi de la punctie?
si faci et de 3 zile sau de 5 zile
si poti sa maninci dar sa nu prea bei ca o sa stai in pat vreo 2 ore si mie mi-a mai pus si niste sol din ale pe vena si nu mai puteam treb sa merg la toaleta si nu am avut voie vreo 2 ore
asa ca oa sa vezi tu.oricum fii optimista si nu fi stresata ca asa reusesti
RETAM spune:
Am reusit sa va ajung din urma dar voi scrieti nu gluma???
Mirela eu fac bine miercuri ma reintorc in Germania ca sa mai ridic putin bugetul asta e ca aici nu mai am ce sa fac totul e mort....dar am smacolo net si o sa va citesc chiar daca nu o sa scriu
Dent ideea de fiv la mine a cazut nu cred ca o sa mai incerc doar daca o sa fac si eu analize mai amanuntite poate am sa vad de ce nu mi se lipeste sarcina ...dar anul asta nu ma gandes la asa ceva ...ma gandesc la o mama purtatoare nu stiu ude ar fi clinica care accepta asa ceva (e vb de sora mea care m-ar ajuta ca la ea se prinde numai daca se uita la pantalonii lui cumnatu)...dar sunt doar ganduri si o sa vad daca le pun in aplicare vreau o pauza ca sa mai imi revin dupa 4 esecuri
Va si va doresc sarcini usoare si frumosi
timea30 spune:
atunci poate imi mai da si mie crinone gel dupa punctie. Sa vedem.
Am avut punctia vineri , deci ET la 3 zile, si 4 celule au avut acum 1 ora cand m-a sunat embrioloaga.
adipapazi spune:
timea, iti tin pumnii. stai linistita, si eu aveam o mie de intrebari inainte de ET. ca de ce imi pune de 3z si nu de 5, ca daca sa iau de-aia sau de-ailalta. am hotarat asa: fac un dush fierbinte inainte cu vreo ora juma de ET ca sa se vascularizeze pe acolo, fac o plimbarea cu sotul ca sa fie ultima numai in 2, scriu pe hartie toate intrebarile si i le dau drului si ma rog la DD. am uitat lista acasa, asa ca a trebuit sa-mi amintesc toate intrebarile, dar omu m-a lamurit si m-am dus cu inima deschisa sa primesc puisorii.
cat priveste etrogestanul ala si crinonele (care e tot utrogestan, dar mai puternic), scrie-i drului un mail ca sa nu te mai framanti. sau suna la clinica si intreaba.
ideea e ca iti doresc muuuuuuuulta liniste si relaxare. ai convingerea ca toata echipa de medici face ce e mai bun pt. tine.
toti astia canta: hai ti-me-a!
Adi