Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 5
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Salutare! iulia08 - ce mai faci mami? ce face radu? ce mai papa? sunteti bine? ai schimbat formula? te pup . monique - stii ceva rau de laptele Muller? ce parere ai de alegerea mea? eu am cautat mult pareri de rau despre ei si nu am gasit nimic cu toate ca au o adevarata istorie in spate si sunt cunoscuti in multe tari din europa. daca tu stii ceva, zi-mi te rog. Noi suntem bine. Azi am stat multicel pe afara azi. Incepand de azi o prind pe Maia in centuri si la scoica si la scaunul de masa. In scoica se incorda cateodata si incerca sa se intoarca pe burta . Era tare periculos. Asa ca, vorba Danei, doar d-asta sunt centurile. Mai ales ca scoica mea de masina se pune si pe sasiul carutului si cu el o plimb. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Hepi,iubito mi-era dor de tine ! te pup.Raducu e bine,multumim lui Dumnezeu,se impaca mai bine cu formula.Am trecut gradat la Lactana 2.La pranz papam piureul de legume cu morcov,telina ,pastarnac ,rad de patrunjel ,cartof si azi am pus cartof dulce.mai avem dovlecelul si apoi carnita ,ousor si ficatel.asta va dura cam o luna probabil.Noi meregm incet ,nu ne grabim.pupam fetele
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
delia79 spune:
Iulia, esti simpatica tare . Incearca cu putina zeama in care au fiert legumele. Tu de fapt vrei sa subtiezi un pic pureul, nu? Ca altfel Luta nu va sesiza ca nu e gustos, cel putin dupa perceptia adultilor. Hai ca o scoatem noi la capat impreuna .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Iulia, esti simpatica tare . Incearca cu putina zeama in care au fiert legumele. Tu de fapt vrei sa subtiezi un pic pureul, nu? Ca altfel Luta nu va sesiza ca nu e gustos, cel putin dupa perceptia adultilor. Hai ca o scoatem noi la capat impreuna . Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Delia,buna! ce mai faceti voi? cum e Sofia frumoasa? cum e vremea pe la voi? nu de alta dar tre sa fac bagajul sotului care vine si el sambata viitoare.va pupam
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Alex ,cum mai e Zeina ? se simte mai bine? mai aveti probleme cu lapticul? parca de la lapte ti se spusese ca ar putea fi! pupam fata frumoasa sa treca repede peste problemute
Bebe voios de mami Iulia
delia79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia0807
Delia,buna! ce mai faceti voi? cum e Sofia frumoasa? cum e vremea pe la voi? nu de alta dar tre sa fac bagajul sotului care vine si el sambata viitoare.va pupam Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia |
Vine in Canada sotul tau? Eu asa inteleg . Vremea e ok, in jur de 10 grade cam pana la sfarsitul lunii se anunta. Pt mine atata timp cat e cu +, e de bine.
Soimita Sofia e bine, nazdravana, cu personalitate , o iubita mica si scumpa, multumesc de intrebare . Ne-am impotmolit cu diversificarea, dar acum vad o luminita la capatul tunelului datorita fetelor de la topicul canadian (BLW). Azi a supt/lins/ros degetele de morcov, pastarnac, ardei rosu, brocoli si dovlecel (la abur facute ). Sunt in extaz, sincer, ca imi era si groaza de ora mesei. Acum se simte si soimita bine la masa, le molfaie in legea ei. Eu sper sa fie bine pana la urma si sa nu o dau iarasi in bara.
Pup dulce pa Raducu, frumusatza de baietel .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Ioanna81 spune:
va multumesc fetelor pentru complimente. creste inima/n mine cand imi laudati prichindelul
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Fragutza spune:
Bun gasit!
Nela, ma bucur nespus de mult ca e Ana mai bine! Doamne ajuta sa nu mai aveti probleme! Te pup cu drag!
Ioanna, super pozele!Poti sa-ti faci cont pe picasa, te rog io, mi se blocheaza mereu calculatorul cu webshotsul asta.
Delia, ce faci mami? Hai, sa intri mai des, da?
Azi, inca un esec rasunator cu mancarea Am facut mar la abur, l-am gatit cu toata dragostea, dar fata mea nu a apreciat. A vrut cam un sfert de lingurita Maine incerc cu alt soi de mar.
Iulia, de ce musai sa pui ceva in piure? Lasa-l asa, eventual pui o lingurita de ulei.
Elle, la multi ani pt sotz si soacra!Ce tort ai facut?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
iuliapapusa spune:
Multumim inca o data.Delia da vreau sa-l subtiez si sa fie mai gustos ca deabia imi mananca si asa decat 3 5 linguri.
Fraguta raspuns ca si deliei
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iulia0807 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui delia79
Vine in Canada sotul tau? Eu asa inteleg . Vremea e ok, in jur de 10 grade cam pana la sfarsitul lunii se anunta. Pt mine atata timp cat e cu +, e de bine. Soimita Sofia e bine, nazdravana, cu personalitate , o iubita mica si scumpa, multumesc de intrebare . Ne-am impotmolit cu diversificarea, dar acum vad o luminita la capatul tunelului datorita fetelor de la topicul canadian (BLW). Azi a supt/lins/ros degetele de morcov, pastarnac, ardei rosu, brocoli si dovlecel (la abur facute ). Sunt in extaz, sincer, ca imi era si groaza de ora mesei. Acum se simte si soimita bine la masa, le molfaie in legea ei. Eu sper sa fie bine pana la urma si sa nu o dau iarasi in bara. Pup dulce pa Raducu, frumusatza de baietel . Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Da ,vine in Canada si ne lasa singurei,sunt asa de suparata!dar lasa ca trece repede si vine inapoi
Bebe voios de mami Iulia
iuliapapusa spune:
Ma bag la somn ca si-asa sunt plina de nervi.Noapte buna.Ne vedem la cafea sper
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta