Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 va las si eu cateva fotografii de la cascada Valu' Miresei http://family.webshots.com/photo/2182778190104955882yFrDoW Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
ce frumusete de copil...sta si in picioare
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Cu 4 copii zilele astea e imposibil sa intru la voi.Seara pic ca mamaliga.Nici sa mai respir nu-mi mai vine.Sper ca sunteti bine toate si bebeii la fel.Am vazut ca Ana Banana si-a revenit.Felicitari.
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
Noroc cu gurita.Seara imi face niste masaje impresionante.Tatale frate nu gluma.Fiecare particica mi-o relaxeaza.Si ma leneveste atat de rau ca sa misc si din nas nu mai am putere.Ma laudam si eu cu soata mea draga.
poze luta
iuliapapusa spune:
Acum va las dar revin pe seara ca e randul lui gurita sa stea dadaca.El toata ziua si-a pierdut-o la peste.Asa ca ea imi petrec seara cu voi
poze luta
iuliapapusa spune:
Si mai am si eu o intrebare:la pireul de legume de care lapte folositi?Eu am folosit formula dar as vrea sa incerc de vaca ca ii da un gust mai rau la pireu formula.As putea?
Si inca ceva: Cu ce amestecati Galbenusul de ou?Chiar nu stiu cu ce l-as putea combina.Va rooog
poze luta
delia79 spune:
Saluti Iulia,
Luta ta e o frumoasa . Si bravo sotiorului ca are grija de tine .
Eu stiu ca nu e indicat laptele de vaca pana la varsta de 1 an datorita proteinei sale ce poate da complicatii hormonale si alergii, laptele formula fiind mult mai potrivit. Daca ai posibilitatea sa procuri lapte de capra, acesta e mult mai apropiat de laptele matern.
te pup
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
alex25 spune:
Nela ma bucur din suflet ca sunteti mai bine, da Doamne sa nu mai aveti probleme si incet sa va reveniti complet.
Elle stiu ca sunt probleme minore, ca sa zic asa, insa tot mi-e greu, eu sunt tare panicoasa si pot spune ipohondra, din pacate. Nu stiu ce sa fac ca sa nu mai fiu asa...
Moni_iuli sper ca nu gresesc, tu ma intrebai cu ce o dau la nodulul de la vaccin, dam cu fluocinolon N de 2 ori pe zi si voltaren 1 data....5 zile si apoi mergem la control. Cica nu e tocmai roz, insa nu am avut putere sa intreb mai mult.
Camy imi pare tare rau ca nu sunteti chiar bine, dar tinem pumnii.
Iulia eu nu ii pun nici un fel de lapte in piure, nu stiu insa daca e bine sa faci ca mine. Oul merge cu spanac, altceva nu imi vine in minte.
Ioanna foarte frumoase pozele, mai ales protagonistii.
Mada ma bucur ca sunteti ok si te iertam.
Noi suntem binisor, deocamdata nu mai vomitam, insa nu mai papam cat trebuie, adica din ce in ce mai putin...sper sa ne revenim.
V-am pupat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Salutare!
Nela - tare ma bucur ca sunteti mai bine. M-am gandit mult la Ana zilele astea si abia asteptam vesti. Doamne ajuta sa-si revina si sa va linistiti. Te imbratisez cu drag .
Iuliapapusa - eu amestec galbenusul de ou cu legumele. Nu tb sa-l dai separat, ci integrat in piure. Si fara albus, doar galbenusul. Si nu un galbenus intreg din prima, ci incepi cu 1/4 de 2 ori pe saptamana, apoi 1/2 de 2 ori pe saptamna, apoi 2 galbenusuri intregi pe saptamana. In zilele in care ii dai ou, nu ii dai carne.
Lapte nu pun de niciun fel in piure. Puneam la inceput, dar doc mi-a spus ca ar fi bine sa nu mai pun...pt ca Maia papa pt ca i se parea gustul cunoscut si ca ideea este sa inceapa sa cunoasca gusturi noi. Nu cred ca e problema sa folosesti lapte la piure decat din acest considerent. Dar, eu stiu ca pana la 1 an nu se foloseste alt lapte decat LP sau LM...chiar daca le pui in piure.
Dana15 - cum as putea sa ma gandesc vreo clipa ca nu ai rabdare? eu stiu ce mamica minunata si grijulie esti. tare mi-a placut povestea "degeticai" si sunt impresionata ca te-ai dus cu gandul la maia mea . mi-a placut asa mult ce-ai scis, am citit de 2 ori. negresit voi cauta si eu povestea.
si nu, nu dupa aceasta poveste am ales numele. e simpatic cum am ales...am vazut un film intitulat "minus 25 grade celsius"...cu niste caini husky extraordinari...pe unul din ei il chema "maia". era cel mai brav caine, si-a salvat semenii, era intelginta, vigilenta, iubitoare si cu un spirit de lupta si sacrificiu urias, un lider adevarat, o prietena devotata si loiala. si datorita ei, ea si prietenii din haita au supravietuit unei ierni naprasnice in antarctica, singuri, fara stapan, fara hrana.. o adevarata luptatoare si invingatoare. merita vazut filmul. e minunat. eu l-am vazut de 2 ori si e unul dintre filmele mele preferate. e mai mult decat un film, e o lectie de viata. mi-a placut mult de maia husky si mi-ar placea ca maia mea micuta sa-i semene. eu o voi invata pe maia mea sa iubeasca animalele si sa le ocroteasca. de fapt...mi-ar placea sa se faca medic veterinar .
si mai stiam albinuta "maia" din desenele animate .
acum, multumita tie, stiu si de Zana florilor .
Esti foarte draguta. Multumesc.
iulia08 - ce mai faci mami? ce face radu? ce mai papa? sunteti bine? ai schimbat formula? te pup .
monique - stii ceva rau de laptele Muller? ce parere ai de alegerea mea? eu am cautat mult pareri de rau despre ei si nu am gasit nimic cu toate ca au o adevarata istorie in spate si sunt cunoscuti in multe tari din europa. daca tu stii ceva, zi-mi te rog.
Noi suntem bine. Azi am stat multicel pe afara azi. Incepand de azi o prind pe Maia in centuri si la scoica si la scaunul de masa. In scoica se incorda cateodata si incerca sa se intoarca pe burta . Era tare periculos. Asa ca, vorba Danei, doar d-asta sunt centurile.
Mai ales ca scoica mea de masina se pune si pe sasiul carutului si cu el o plimb.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
iuliapapusa spune:
Va multumesc de raspunsuri se aprecieri.
Dar daca nu pun lapte atunci ce pun?Numai unt?
Nu-i nimeni?
poze luta
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Va multumesc de raspunsuri se aprecieri. Dar daca nu pun lapte atunci ce pun?Numai unt? Nu-i nimeni? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
Iulia,buna!
Mai ,eu fac piureul de legume mai natural asa,dar nu tre sa faci ca mine.eu pun legumele si o picatura de ulei de masline,doctora mi-a zis sa-i pun putin unt dar nu i-am pus pana acum.de lapte in piureul copiilor n-am auzit pan la tine.e drep ca nici informata nu-s ca altele..pupam Luta
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia