FIV 271
Raspunsuri - Pagina 14
BuburuzaL spune:
Steff, Cora va multumesc!
Numai bine la toata lumea!!!!
------------------------------------
Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!
steff77 spune:
Buburuza, am vrut sa te intreb, ati folosit congelati? Si noi avem aceeasi problema...eu te-am urmarit de mai mult timp din umbra si ti-am tinut pumnii. Ma bucur mult ca ati reusit, meritati din plin dupa atata lupta.
BuburuzaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui steff77 Buburuza, am vrut sa te intreb, ati folosit congelati? Si noi avem aceeasi problema...eu te-am urmarit de mai mult timp din umbra si ti-am tinut pumnii. Ma bucur mult ca ati reusit, meritati din plin dupa atata lupta. |
Da Steff. Problema a fost la sot si anul trecut in februarie a facut biopsie testiculara, la aceeasi clinica. Au gasit gigei foarte buni si au congelat 8 probe. Iti doresc multa multa bafta si tie!!! Crede si spera in sansa ta, ca uite, SE POATE si cu gigei congelati!
daniela74 spune:
Buburuza
Ai reusit,felicitari draga mea,ma bucur mult.Abia astept sa incep si eu 3-ul norocos.
SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS.
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
BuburuzaL spune:
Multumesc Daniela! Iti doresc ca nr 3 sa fie norocos si pentru tine! Sa te ajute Dumnezeu!
Adhnana spune:
buburuza felicitari!! iti doresc o sarcina fara probleme si dusa pana la capat! eram sigura sigura ca ai reusit
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)
dandanutz spune:
fetelor va pe toate sarcina usoara bubu si yadira si curaj fetele care nu au reusit o sa fie un an bun ptr toata lumea
eu maine incep injectatul pt FIV3 sper sa fie cel norocos
fc_anca spune:
buburuza, , felicitariii! stiam ca o sa reusesti!:):):) sa fii fericita, iti doresc bbb-bbii cat mai frumosi, sanatosi si la termen! :):):)
Anca
steff77 spune:
Yarinna, si eu (pe toti 3).
Multumesc de urari, Buburuza. Doamne ajuta sa fie un an bun pentru toata lumea.