FIV la Sibiu (10)
Raspunsuri - Pagina 6
monaramona spune:
pe la 9 luni ai sa ii vezi piciorusul cum inpinge si unde este caputul ..ca se misca in toate directiile..asa facea baietelul meu care are acum 12 anu jumate
bonsai spune:
bubu30,
cat mai mult repaus,ca e important ca bebeii sa se nasca dupa 34 saptamani(adica 7 luni si 10 zile)cand plamanul e bine dezvoltat.
stiu de la o doctorita de la neonatologie..pe de alta paerte am inteles ca gemenii din fiv nu prea ajung la termen,respectiv 40 saptamani ca cei pe cale naturala,deci,sa ai bagajul pregatit.
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dordemunte Fetelor voua v-a cerut cineva analize in z14?Si ce semnificatie o fi avind LH-ul sub limita in z14? |
Eu am facut anal hormonale in z14 si z21,dar am cautat prin hirtoage
Tu stii ca LH la un CM de 28 zile trebuie sa ajunga la valoarea maxima prin z12-13 inainte de ovulatie(ovulatia avind loc prin z14 la un CM de 28 zile),el fiind responsabil de producerea ovulatiei (actioneaza asupra ovarului pregatit de FSH; transforma celulele din jurul craterului folicular restant in corp galben ),apoi val LH scade mult dupa perioada de virf(z12-13)dar mentinindu-se totusi la valori mai ridicate pina la ovulatie.
Un LH scazut in z14 daca tu stii ca ovulezi prin z14(adik un CM de 28 zile),arata ca nu a avut loc ovulatia(ori va avea loc mai tirziu ,ori acel CM nu a avut folicul)
Dar FSH ai facut in z14 a aceluiasi CM?daca da si e si el mic,atunci ovarele nu au produs nimik in acea luna,cam asta deduc eu din ce am citit
pup
yarrina spune:
La 17 abia. Dupa ce ies de la servici ma duc si il iau si cand ajung acasa va dau de veste. ![]()
fericita!!
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Inca nu...astept si al doilea beta. fericita!! |
Cum stai cu morcovul ?
Azi afli daca e un
sau sunt 2 

Ruxi
33 + cu 

AMR ... cine stie ?

yarrina spune:
Pai pana la eco nu cred ca aflu. Este o fata la "Fiv cu dr Laura Dracea" care a avut aproximativ valoarea mea si are unul singur. Deci cred ca la eco o sa stiu...
fericita!!