Dansez pt tine - 9 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
motanik spune:
1 Magda si Morosanu
2 Andreea si Antonio
3 Iuliana si Grigoreeeeeeeeeeeee
la duel Diana si Adi cu Liuba si Botezatu!!!
na, sa vedem ce zice acum, ca nu e cu Grigore la duel!!!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
mihutza11 spune:
ce ma bucur ca au scapat de duel!
edit: sa vedeti acum replici de Bote.. daca pana acum a muncit, la duel e si mai greu..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Anina, diferenta nu a fost asta. Bucurenci 40 si un pic, pana in 41% in orice caz si ceilalti 58 si ceva. -------------------- Andra si bebe Theodora Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Da, asa e, scuze ! 41,5 si 58,5.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
motanik spune:
Hai ca am scris mesaj dupa mesaj de una singura. Ma bucur tare mult ca au scapat de duel Iuliana si Grigore, asta inseamna ca sunt in primii 4 orice s-ar intampla, daca scapa si saptamana viitoare urca pe podium deja. Bravo lor.
Edit sa spun ca Morosanu e simpatic rau, ce fel o tot cara pe Magda in brate :))
Hip hop si slow fox saptamana viitoare...si cine credeti ca o sa iasa?
Ramane sa vedem. Va pup, noapte buna si weekend frumos fetelor!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Anina_n spune:
Hm...chiar nu stiu, cine va iesi !
Noapte buna, fetelor ! Si un weekend cat mai fain !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
cred ca ramane Bote..
noapte buna fetele!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
danat spune:
Hop si eu ca musca-n lapte, dar vroiam numai sa va spun ca mi-a placut tare, tare mult dansul Andreei Spataru si al partenerului ei dupa "Whatever happens" al lui Michael
Si de asemenea, observatia lui Cornel Patrichi: uite ASTA e Michael Jackson!
pup fetelor!
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
motanik spune:
Dana, mie nu mi-a placut dansul, Andreea nici n-a prea dansat de fapt dupa parerea mea, dar am iubiiiiit melodia. Prietenii stiu de ce
Per ansamblu, din nou stilul MJ nu a fost reusit. Cred ca astept sa vad ca iese cineva si il imita bine pe Michael. Mai cu seama ca sunt atatia talentati in ale dansului. Dar se confirma...ca M n-o sa mai fie niciodata nimeni.
--------------------
Andra si bebe Theodora
motanik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anina_n
Da, asa e, scuze ! 41,5 si 58,5. Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Copilasi din 2002 Minunatele Scorpiute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump ! |
Am revazut acum. 40.48% Elena si Dragos, 59.52& Iuliana si Grigore.
--------------------
Andra si bebe Theodora