Dansez pt tine - 9 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
pianna spune:
Bote a luat tot timpul note mari si cateodata pe nedrept as zice. Cred ca-l tin pt audienta
11+
Isis_23 spune:
Originale dansurile de la duel!Mai ales Al lui Dragos!!!
In sfarsit,a dansat!!!!
Sper sa ia note mari si sa se salveze!!!!Ma duc sa-l votez!!!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
motanik spune:
Minunat dansul MJ al lui Dragos, mult mai bun decat al Iulianei, din pdv al dansului Dragos merita sa ramana pt mai departe. Coregraful Lilian e din ce in ce mai bun si mai inventiv.
Si dansul Iulianei a fost fain insa.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Anina_n spune:
Da, foarte faine dansurile MJ ale duelistilor !!!
Mai faine decat ale celorlalti concurenti.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
da mai.. vad ca Lilian creste si el pe zic e trece.. din ce in ce mai creativ..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
semiramida spune:
Vad ca n-au mai luat note asa bune Andreea si Antonio la PD, sunt curioasa daca mai ies pe primul loc.
Anina_n spune:
Chiar nu vom vedea nici un paso doble adevarat, azi ?
Antonio si Andreea au dansat dans spaniol, cum a zis Mihai Petre.
Poate la Botezatu cu Liuba ? Ei si au tinuta pt. asa ceva.
Nu a fost cine stie ce, nici MJ al Dianei cu Adi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
off mai Banica ce le faci la oameni??
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
motanik spune:
Am crezut initial ca ii opreste ca sa le mai faca o surpriza.Aia erau pregatiti, incepuse muzica lor...s-a ticnit si Banica
Mda, ma declar dezamagita de Botezatu. Figurile din cap isi spun cuvantul. Lupta acolo si nu te mai plange, ca oricum notele tale sunt umflate fara nici un temei de multe ori! Cum sa te plangi ca muncesti mai mult ca altii, pai stii ce fac aia in sala lor de repetitii?
Chiar imi pare rau ca toti s-au pus pe Grigore (care cred ca s-a speriat si pune mai mult suflet in dansuri, s-a vazut!).
In alta ordine de idei,imi place cum gandeste Bucurenci. Nu ii dadeam nici o sansa cand am auzit ca participa, in mare pt ca nu stiam prea multe despre el. Acum regret ca nu a avut mai multe sanse sa ne conduca tara. Poate peste 4 ani? Eu sigur l-as vota.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson