Dansez pt tine - 9 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

fetele spuneti si la baba, cum e cu conflictul? Acum am ajuns si eu la tembelizor.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

va
va citesc dar mai greu cu scrisul, abia acum am iesit din bucatarie asa ca nu am vazut mare lucru pana acum...dar noroc cu voi ca acum sunt "la zi" cu tot ce s-a intamplat pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Pianna, concurentii sunt constienti de visul lui Grigore ca e cel mai grav, iar Bursucul se pare ca a comentat ceva gen "tu nu trebuie sa te chinui cu dansul ca oricum ai visul cel mai grav".. si de aici s-au iscat discutii.. ca nu e corect fata de ceilalti concurenti, ca ei simt ca si cum danseaza degeaba ca nu au sanse in fata lui Grigore..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

pianna, s-au suparat ceilalti, in frunte cu Botezatu, ca Bursucu ar face mistouri prin studio pe acolo cum ca pe el il doare la basca, nu trebuie sa munceasca prea tare pt ca oricum are cel mai tare caz adica Grigore.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Morosanu e super simpatic, imi place tare de el. Si chiar se straduieste sa faca dansurile bine.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

simpatic Morosanu! au dansat in caracter Paso doble!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Multumesc fetele! A scris si Bucurenci pe blogul lui ceva de lucrul asta. Bursucu e cam nese in conditiile astea.

11+

Mergi la inceput

Aoleo, am crezut ca o omoara Morosanu pe Magda

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Varza dansul lui Morosanu!!!Cam mari notele...nu mai zic pt.Botezatu...se vede de la o posta k ii favorizeaza!Dar oare de ce?

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

A fost plin de pasiune dansul lui Morosan, dar prea in forta, cum a zis si Mihai.
Vor dansa Alteta sa regala Lia si nea Marin, o populara ardeleneasca.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput