Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana mi te imaginam cu soimul in par, bine ca nu a fost mai rau, au astia niste gheare...sant periculosi
Silvi sa stapanesti sanatoasa aspiratorul Al meu vad ca tine desi il am de 9 ani si il folosesc de 2-3 ori pe saptamana ( acum, inainte era zilnic cand il aveam pe Dixi )
March, ai bagat si tu capul pe aici?
Giova pana la urma ce rochita vei cumpara? Cam la ce culoare te.ai gandit?
Angelo doarme de la 19.45....stiam si eu de Piciorul gras al Raduleascai, am auzit ca sant nasoale lucrurile si scumpe Mai dar ce nume si.a ales si asta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova stiu ca ma enerva la culme asta in Romania, toate ainele maxim marimea 42 de parca acolo se termina taliile femeilor
Maraki la asa persoana asa denumire de magazin la ce te poti astepta de la Raduleasca Am testat aspiraturul si merge super bine, incomparabil cu ce aveam dar nu am vazut in magazin decat acasa ca are si asta nu stiu cate filtre si hepa si la motor si la ceva care cica toate trebuie curatate dupa fiecare aspirare, tare m-a dezumflat faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia lasa nu-mi spune, azi am fost la un mag. vad niste rochii dragute, intreb daca au si marime mai mare...la care: pai numai astea au mai ramas, am adus din fiecare numar cate un model(36,38,40). Bai dom'le, dar nu toata lumea e manechin, ce naiba? si imi arata niste modele mai mari, care erau pt. varsta 3, sincer. I-am si zis, m-am enervat si am plecat rapid din magazin.
si noi trebuie sa luam alt aspirator. am vazut unul misto, fara saci si cu ceva filtre, vorba ta, cam la 15 mil., fata de 3 cat a fost asta.
dar a rupt marco filtrul, nu mai gasesc la fel, si tare urat miroase in casa cand aspir. am luat si deo pt. sacii de aspirator, dar se simte mirosul doar cand sacul e nou, la prima utilizare.
Ana am eu un fix cu rosul, nu stiu....dar daca nu am incotro, o iau si pe aia.
Cu implanturile...nu stiu ce avea Cristi...mie mi-a desfacut gingia, si a pus in implant ceva suruburi. Nu alea definitive in care vine pus cuiul pe care se fixeaza coroana. sunt asa suruburi de stat cu ele. alea l-eam platit si comandat.
Mie mi-a zis dr. ca trebuie sa stau cam 3 sapt. sa se vindece bine gingia intre implanturi ca sunt foarte apropiate. au trecut cele 3 sapt, cu cat mai dureaza pana imi ia masuri, fac dintii...iaca mai trec vreo 3 peste...cred ca nu e bai, sper. ca nu puteam risca sa-mi ia masuri inainte de nunta din cauza ca in partea cealalata se misca o lucrare. mi-a recomandat sa o scot inainte de amprenta. si nu puteam merge la nunta stirba in ambele parti.
Maraki eu nu m-am gandit la un model anume...cam toate vanzatoarele imi recomanda larga de sub sani, ca sa mascheze burta, doar ca...cele care-mi plac ...sunt ba crem, ba negre....

la somn cu mine, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragelor, am venit si eu sa-mi beau nessuletul cu voi!
Ana, ce de activitati aveti voi acolo, nici nu poci sa-ti spun cata invidie simt pentru fetele de afara care au acces la genul asta de distractie pentru cei mici si mari. Inteleg si eu dupa ceva vreme ca voi locuiti intr-o localitate micuta langa Paris (Sau intr-o suburbie?), sper sa nu ma insel, chestie care ma face sa va invidiez si mai mult pentru sansa de a fi intr-o localitate mica si linistita dar fff aproape de o mare metropola. Poate sufar eu ca in targusorul nostru Bistritz totul e extrem de limitat, distractia suprema o reprezinta zilele orasului, in iulie, prilej bun de a intoxica romanul cu mici, frigarui, bere, kitch-uri si muzica proasta, toate la suprapret iar cate o piesa de teatru ratacita cine stie prin ce minune aici nu atrage mai mult de o mana de oameni (aceeasi) la reprezentatie. Asta-i marea mea suferinta, cu nu avem acces mai rapid la "civilizatia" unui mare oras. Eu sunt indragostita de Cluj, sunt fascinata de cate ori mergem, din pacate de fiecare data avem urgente (fie copil bolnav, fie nevasta ) si nu ne ajunge timpul sa vizitam ce mi-as dori (ca mall-urile din punctul meu de vedere nu se pun ca obiective turistice).
Giova, de ce nu incerci sa-ti faci o rochita la o croitoreasa, mai ales ca stati in Alba mai mult de 1 saptamana. Nu cred ca nu cunosti tu/mama/soacra/cumnata o croitoreasa buna care sa iti faca ceva asa cum iti doresti! Si eu, ca tine si Silvia, sunt disperata cand gasesc ceva ce-mi place si cel mai mare nr e 40 iar toate vanzatoarele sunt niste slabanoage si nu-mi inteleg suferinta. Ce sa mai vorbim de cum sunt acum. Culmea e ca acum, burtoasa si grasa am o gramada de haine de imbracat....din pacate stau tare prost la cap incaltaminte (in afara de adidasi nimik nu ma ajuta)
Daniela, ce mai faceti voi? Ce fac Ioana si Rares? Sotul tau a plecat iar, inteleg....
Trimit mesajul ca imi face figuri netul si revin....

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 35+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Voiam sa va intreb daca aveti idee cat se mai pune la un botez?! Noi am fost duminica la botezul baietelului nashilor nostri de cununie dar nu e un reper bun, ca a fost aproape nunta, nu botez. Au fost in jur de 90-100 de oameni, meniul te-a dat pe spate, bauturi scumpe si alte chestii din astea extra pentru cei care-si permit. Mai mergem in 24 la botezul baietelului prietenilor nostri cei mai buni si i-am spus ALinei ca ii iau scaun de masa asa ca am rezolvat problema dar s-a mai anuntat un botez in mai si parintii sunt colegi de serviciu cu sotul meu asa ca relatia nu e nici ca cea cu nashii nici ca cea cu prietenii nostri, deci nu am nici o idee cat se pune....am inteles ca jumatate cat la nunta dar nu mi se pare ok!

Eu ma pregatesc sa merg in oras ca trebuie sa imi legalizez la notariat concediul de maternitate. Porcarie mai mare nu am auzit: eu sunt angajata la o firma si am fractiuni de norma la alte 3 firme. La firma unde e jobul de baza duc CM in original iar la celelalte 3 duc copii autentificate ca altfel nu se poate. Astia sunt cam dusi cu capul, poate ma costa 100 de lei(si azi voiam sa-mi iau si o pijama)....si cand ma gandesc ca trebuie sa fac treaba asta cu legalizatul lunar pana intru in CIC

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 35+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi.
March, recunosc spre rusinea mea, ca nu am auzit pana acum de "piciorusu gras"; oricum nu le inteles pe toate "vedetele astea"; scot toate haine pe banda rulanta
Paula, deci pana la urma copii au fost la ferma animalelor....
Giova, eu sincer te-as vedea in rochie rosie....dar acum daca tu vrei sa aiba si un pic de movvvvv...vrei sa fii "flacara violet"
In rest, nimic nou sub soare; Matei e foarte incantat ca a inceput din nou gradinita....in ultimul timp, pentru ca mi-am impus sa nu imi mai sara "tandara" asa de repede, a devenit parca si el un pic mai cumintel...
Aseara ne-am jucat cu o carticica, acum cateva seri ne-am jucat de-a "v-ati ascunselea" (daca asa se scrie).
Sa aveti o zi frumoasa.
Eu ma reintorc la treaba

Mergi la inceput

Intru si eu la cafelutza la voi ca vreau sa stau putin si apoi ma apuc de treaba nu am mare lucru de facut doar ceva supa de pranz si sa calc ceva, cred ca o voi face uitandu-ma la Mentalist . Pe Alain l-am dus miorlaind azi la Centru maine dimineata o sa il las acasa, vroiam sa mearga ca au super activitati, saptamana asta au loto ( ceva tombola) de confectionat palarii si cutii de prajituri, merg la ferma animalelors ei joi , si vineri dupa-masa au olimpiada. O sa vad cand il mai tin pe acasa sa se mai "odihneasca" .
Ioana ma bucur ca ai intrat hai si tu la cafelutza cu noi mai des, profita ca mai poti . Eu am ramas indragostita de Bistrita o vad mereu ca orasul tineretii mele , parcul unde ma plimbam cu primele iubiri , primele iesiri pe terase ...lista ar putea continua. De Cluj ce sa iti zic ca eu l-am urat ca stateam in centru si era mereu praf si zgomot mereu lume multa, masini cu sirene asa ma bucur ca stau acum intr-un oras mic de nu ai idee.Ca cinema si teatru este si aici vb vine ca de cand cu Alain nu am calcat pe acolo doar cand a fost ramas la mama in tara dar vom incepe sa mergem si pe acolo , in rest imi place ca e linisteeee si pace si zona e cu limitare de 30 km/ora pt masini si avem o padure cu parc animalier cu animalele in libertate nu in custi , pe unde ne plimbnam toata vara si stai ca visul meu e sa stau in ceva satuc sau suburbie de aici la o casuta mica cu si mai multa liniste . De Ana ce sa zic ca e chiar o duce ca in paradis la 2 pasi de Paris si in liniste langa Disney si ceva lant de magazine gen Outlet Ana sa stii ca te invidiem toate dar asa "pozitiv" ca intre prietene.
Iuliana bine ca s-a mai potolit si piticul tau, au si ei toane si etape. Alain e tare cuminte mai nou sa nu il deochi , nu imi vine sa cred nu mi-a facut nervi de multa vreme...a defapt de alaltaieri cand l-a tuns tat-su si ura ca nu mai vrea cuyu jumate de cap tuns dar l-am inteles si nu am numarat faza.
Maraki tu nu ne-ai mai zis nimic de Robert, ce mai face cum sta cu cursurile de bucatar ? Ce filme faine ia mai vazut ?
Giova sper sa iti gasesti ceva rochie sa iti placa ca vei fi foarte privita si sa te simti bine. Ia ceva mai lejer nu mulat ca o sa stai mai relaxata. De preturile din Ro no coment ca parca au luat-o razna, noi chiar nimic nu am cumparat ,haine si lucruri care se vad si intr-o luna cu tot felul de taxe si prostii si mancare ce am mai luat s-au topit 900 de euro si in Ro chiar am ramas mirata cand am calculat.
Gata am plecat si eu mai revin

Mergi la inceput

Giova de aspirator ce sa zic ca fara sac era si cel de dinainte marca Hoover cica buna ca il incaltase pe al meu sot vanzatoare dar a avut dreptate Ana cu care am vb ca nu e buna marca. A fost si ala 100 si ceva de euro nu mai mult, 15 mil nu as da never pe un aspirator ca nu rezista mai bine iei anual cate unul ca si filtreele alea se imbacsesc si apoi nu mai gasesti modelul de schimbare , asta m-a enervat si la asta care are 3 filtre ...am aspirat si l-am si varat in debara il curat eu cand voi nevoita inainte sa aspir din nou .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Giova, Debanhams nu aveti in vreun mall in Timisoara/ Ca eu am vazut acum cativa ani cand aveam nevoie haine de ocazie foarte faine nu batranesti si aveau si masuri normale, sa nu zicem mari. Adica 12, 14, 16 numerele englezesti. Erau insa prea scumpe pentru ce-mi propusesem, adica peste 3-4 milioane. Eu te inteleg cu mov-ul!!! Dar te-ash vedea si in ceva mai original sa rupi gura targului; o rochitza satinata sau dintr-un voal fin imprimata elegant-poate floricele- in nuante de mov, albastru, alb...... Mai scurta, chiar daca larga de sub sani. Fara maneci, cu bretele dar cu o esarfa. E drept ca poate nu o fi tocmai la moda, dar asta-mi vine-n cap. Scuze, eu raman mereu la stadiul de idei.....E important sa gasesti ceva sa-ti placa si sa-ti vina perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Hai sa va spun ce a observat Paul la o fetita.
" Mama fetita X manca multa ciocolata, mancare...si s-a ingrasat de i-au crescut tatele"
Mic, mic, dar cu simturile bine dezvoltate din nastere".

Mergi la inceput